tisk z ASP.NET   zodpovězená otázka

ASP.NET WebForms

Mám webovou stránku, ze které chci tisknout jen její část, třeba panel nebo gridview. Podle návodu zde http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/... jsem to dal celkem pohodlně dohromady. Nyní ale potřebuji tisknout panel, na který přidávám za běhu další gridview. V tom případě ale postup podle výše uvedeného odkazu nefunguje, protože se vytisknou vždy pouze ty ovládací prvky a texty, které jsou na panelu při prvním načtení stránky. Marně se snažím přijít na to, jakým způsobem (a jestli to vůbec jde) uvedený postup upravit nebo jak to udělat jinak.

Za jakoukoli radu nebo odkaz "jak na to" děkuji

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Tak zatím jsem to vyřešil tak, že to, co chci tisknout exportuji do excelu a tisknu z excelu. Není to zrovna to, co bych chtěl, ale zatím to musí stačit. Pokud vás někoho napadne něco lepšího, budu rád....

Ohledne tisku mate obecne dve moznosti:

1. Vytvorit samostatnou stranku, ktera bude obsahovat jen to, co chcete vytisknout.

2. Pouzit omezeni na medium u CSS - da se udelat styl, ktery se pouziva jen pri tisku, a v nem skryt treba menu, pozadi stranky atd.

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback