JS do VB   otázka

VB.NET

Dobrý den,

Nevěděl jsem kam jinam vložit tuhle otázku než sem.

Potřeboval bych nějakým způsobem převést java skript do vb popř. do vbs. Nevíte o něčem takovém?

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

JavaScript do Visual Basicu? I kdyby někdo napsal program, který by uměl přeložit základní JavaScriptové konstrukce do Visual Basicu a okopírovat architekturu JavaScriptového zdroje, pořád by výsledky kód ve Visual Basicu postrádal validitu proti jakýmkoliv konvencím o psaní VB kódu. Zároveň také: JavaScript je určen pro práci s HTML dokumentem, pracuje s jeho DOM modelem a podobně, Visual Basic by to samé mohl dělat asi těžko, protože uložení vizuálních komponent probíhá úplně jiným způsobem (respektive stejným, všechno je řešeno kódem, akorát abstrahováno designerem pro vyšší komfort), kdežto JS a HTML jsou dvě rozdílné technologie, které spolu interagují.

Pokud máte algoritmus v JS, který nezávisí na HTML ani AX komponentách a podobně, raději jej prožeňte nějakou lintovací utilitou, ať je ten kód hezky čitelný a přepište to sám.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Také jsem si před pár dny říkal - Oh My - když jsem viděl JavaScript, protože jsem se dal na Visual Basic .NET. Ale jakmile jsem spatřil jQuery, tu vývojovou library, dá se rychle zvyknout, přijde mi. Myslím tedy tu jakousi nadstavbu vs "čistý" JavaScript.

nahlásit spamnahlásit spam -3 / 3 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback