Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 > >>

.NET Framework

Nazdar :) už tri dni sa venujem programovaniu v ASP.NET , ale pri testovaní ma napadol jeden problém : Kedže som programoval vo VB.NET 2008 tak viem že s verziou .NET framework sú menšie problémi lebo väčšina XP nemá vyšší framework ako 2.0 :/ . Vždy som v nastavení menil cielový framework na 2.0...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

20.10.2010 22:14

Lubos Blader

Visible tlačítka

Mám nastavené 3 role, u jedné potřebuji aby se mi tlačítko skrylo, takže bych mu nastavil vlastnost Visible=&#39;&lt;%# User.IsInRole(&quot;nějaká_role&quot;) %&gt;&#39; ale místo nějaká_role potřebuji vepsat role dvě,aby pro tu jednu nebylo viditelné a pro ty dané dvě ano.Jenže nevím jak tam má...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

29.04.2010 20:33

Ondřej Brožek

SQL compact edition

caw. robim aplikaciu ktora ma vytahovat informacie z databazy. zvolil som sql compact edition pretoze som sa docital ze funguje na kazdom pc bez toho aby bolo treba nieco instalovat. Problem ze ze ak na pc na ktorom skusam program nie je nainstalovany sql server tak to nefunguje. Je treba nieco ...

VB.NET

4 odpovědí

29.04.2010 13:20

Martin

Kopírování database SQL serveru - samovolné přejmenovávání stored procedur

Zdravím, už u druhé database jsem se setkal s následujícím problémem: Na SQL serveru jsem si chtěl pro účely vývoje a ladění udělat kopii jedné SQL database. Na serveru je nainstalovaný nástroj &quot;Import and export data&quot; Takže jse ho použil, zahlásilo mi to že database se v pořádku zko...

SQL

6 odpovědí

29.04.2010 10:03

Honza Dědek

PDA

Dobrý den. Kleklo mi PDA tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo neví jak ho napravit. Kýžené PDA je I-Mate JAMA, Windows Mobile 5 Rozepíši to do bodů co to dělalo 1. Přestal fungovat .NET 2. Začal mi nehrát budík 3. Datum se samo předělávalo 4. Datum nešlo změnit (při pokusu o změnu zatuhn...

Offtopic

3 odpovědí

28.04.2010 20:02

Honza Dědek

Přesměrování po změně hesla

Mám ve stránce komponentu ChangePassword a jak docílím že po úspěšné změně hesla mě to po kliknutí na tlačítko pokračovat přesměruje na jinou stránku?To samé pokud kliknu na tlačítko zrušit u formuláře na změnu hesla.Přidal bych nějaké události těch tlačítek,ale nevím jaké.Děkuji za odpovědi.

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

28.04.2010 17:30

Tomáš

spojení projektů

Dobrý den, spojil jsem 3 projekty pod jeden Solution. Zadal jsem references, aůe nedaří se mi vytvořit v projektu_1 jednoduchý odkaz na Form1 v projektu_2. Kde bych mohl najít více info? Nebo bude stačit jednoduchá rada? Předem děkuji za informaci. Petr

VB.NET

2 odpovědí

27.04.2010 20:34

anonym

DataGridView a zmena SQL za behu programu

Zkuste mi prosim pomoct. Potrebuji trochu nakopnout s jednoduchym prikladem. na formu mam DataGridView napojeny na SQL databazi. Dale tri tlacika, kde kazde reprezentuje jeden SQL dotaz. A jak to donutit aby se udaje v DGV zmenily po prislusne volbe, uz opravdu nevim. VB6 jsem umel bez nejmesich...

VB.NET

2 odpovědí

27.04.2010 15:12

anonym

metafile v richtextboxu a pagescale

Dobrý den, ve Formu mám umístěný RichTextBox. Pomocí graphics vytvářím metafile, který nakonec do RichTextBoxu přenesu pomocí lipboardu. Z RichtextBoxu potom pomocí generování náhledu tiskám. Mám rozlišení 1920 x 1200. Vše se zdá funguje správně, ale když aplikaci spustím na jiném počítači ...

Optimalizace, WinForms, Tisk

0 odpovědí

27.04.2010 14:26

anonym

Označení a editování řádku v GridView

Dobrý den, chci se zeptat jak by šlo udělat to, že když kliknu na nějaký řádek v tabulce, kterou mi vygenerovala komponenta GridView aby se nějak označila a poté bych měl někde nějaké tlačítko edit a smazat, kterými bych daný řádek buďto smazal nebo editoval přes FormView. V seriálu na tomto webu...

ASP.NET WebForms

9 odpovědí

27.04.2010 12:57

anonym

Vyčistenie histórie chatu

Dobrý večer , podla članku http://vbnet.cz/clanek--54-zaciname_s_asp_net_dil_5_jednoduche_diskusni_forum.aspx som postavil jednoduchy ASP.NET chat , ani nie chat skór fórum. Problém je vtom , že neviem ako &quot;prečistiť&quot; databázu alebo jednoducho zmazať všetky príspevky alebo len jeden. ...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

26.04.2010 21:14

Tomáš Bezděk

Faktura s elektronickým podpisem

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda nemáte zkušenosti s následující problematikou. Před časem jsem pro jednu firmu napsal program pro dávkové generování elektronických faktur ve formátu PDF a jejich následné dávkové zasílání pomocí elektronické pošty. Vše funguje podle očekávání. Nyní se ale na m...

Offtopic, Komponenty, Bezpečnost, .NET

2 odpovědí

26.04.2010 20:56

anonym

Zpracování dat z Stored Procedure

Zdravím, mám tady jednu storku, která vypisuje data ale vůbec nevím jak k nim mám přistupovat z vb:

VB.NET

6 odpovědí

26.04.2010 15:45

Ondřej Linhart

ListView a Checkbox

Zdravím, vytvářím miniaplikacičku, která má jeden ListView nastavený na hodnotu Details a má Checkboxy. Když chci načíst uložené hodnoty zpět do ListView, je problém u Checkboxů. Nevím jak mám programově zatrhnout checkboxy. Poradí někdo prosím? Děkuji Pavel

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

26.04.2010 11:59

Pavel Hlávka

NotifyTray a MousePosition při vypnutém frameworku

Zdravím, mám takový dotaz mám aplikaci ve které mám vypnutý framework (v My project) abych mohl aplikaci startovat z modulu. Jenže zřejmě díky tomu nelze zjistit pozici kurzoru pomocí MousePosition. V systray mam ikonu programu a chci aby když na ní kliknu pravým tlačítkem mi vyskočilo ContentMe...

VB.NET, Komponenty, .NET

2 odpovědí

26.04.2010 9:47

Martin Klain

Společná my.setting pro program z víceroumístění

Zdravím, mám dotaz v programu používám My.Settings a to se ukládá do Data Aplikací ale pro každou instanci programu samostatně podle umístění. A já bych potřeboval aby se použilo jedno místo uložení nezávisle na umístění EXE souboru. Protože i když pustím EXE s parametrem tak se mi vytvoří nové ...

VB.NET

2 odpovědí

25.04.2010 17:21

Petr Zajíc

Validace délky stringu

Dobrý den, potřeboval bych validovat délku stringu a nevím jak by měl kód vypadat. Mám v tabulce datový typ nvarchar(10) a když do nějakého TextBoxu, ze kterého se mi hodnoty ukládají do tabulky zadám 11 znaků, tak mi aplikace spadne. Pravděpodobně se to bude řešit přes Customvalidator, ale s p...

ASP.NET WebForms, Databáze

2 odpovědí

24.04.2010 12:52

Tomáš

Entity Framework

Dobré rána. Mám jen jeden informační dotaz. Z LINQ to SQL jsem se pomaličku dostal k Entity Framework, které potřebuji někde nastudovat, abych o něm měl širší přehled. V češtině jsem nenašel skoro nic ale narazil jsem na obstojnou publikaci &quot;Pro Entity Framework 4.0 od Scott Clein&quot;. P...

SQL, Entity Framework, LINQ

0 odpovědí

23.04.2010 11:04

Tomáš Bezděk

texbox

Ahoj promím mám vytvořený formulář v VB a potřeboval bych aby hodnoty v texpoxech se importovali do připravené tabulky příklad: formuláč má jméno, Rč telefon Objednávka uložené pod bunňkama C6, D6, E7, E7. vím jak je do toho dostanu ale nevím jak udělat to aby se hned po zadání odřádkoval...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

22.04.2010 22:05

Graňák Pavel

ukládání nákupního košíku do session

Dobrý den, prosím o naléhavou pomoc s ukládáním nákupního košíku do session. Po dlouhé době se mi podařilo vytvořit nákupní košík, který zajišťuje veškerou funkcionalitu a používá k ukládání session ... Vše jsem testoval na svém PC a zdálo se, že vše funguje jak má a proto jsem umístil str...

VB.NET, ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, Algoritmy

5 odpovědí

22.04.2010 10:58

Tomáš Herceg

<< < 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se