Nové téma
Dobrý den, potřebuji přidat záložku do SSTab komponenty mezi již existující. Zkoušel jsem to přeindexovat ručně v obyčejném textovém editoru, jenže tím se objevily chyby jinde. Prosím tedy o radu, jak na to. Děkuji
VB6/VBA
Ondřej Linhart
Zdravím S pomocí článku od pana Hercega (Píšeme webovou aplikaci v ASP.NET krok za krokem)jsem si zkusil udělat jednoduché přihlášení, na mou stránku http://anime.cxh.cz ,abych potom mohl psát nové články, a upravovat ji.Ale jakmile zadám jméno a heslo, stránka mi škaredě odpoví nějakou chybou...
ASP.NET WebForms
anonym
Dobrý den. Udělal jsem si návrh databáze pro objednávkový formulář, ale chtěl bych data vyžadovat v několika krocích. Je možné nějak FormView formulář rozdělit do několika kroků ve Wizardu a nakonec všechny kroky odeslat jako jeden FormView nebo si data musím poukládat a nakonec si je všechny na...
Tomáš Bezděk
Je možné při zavření aplikace nevypínat NotifyIcon a v určitý čas (třeba zítra v 15:15) vyskočit bublinu? Datum a čas samozdřejmě nastaví uživatel.
VB.NET, WinForms
Honza Dědek
Chcel by som spytat ako moze komunikovat VB s flashom. Do formu som si pridal Shockwave prvok s flashom, a potrebujem nieco invoknut z VB do Flashu alebo naopak . Nejake napady ? Dakujem
VB.NET
Dobrý den, chci se zeptat zda někdo nevíte jak se dá při ukládání grafu vytvořeného pomocí MS Chart Control upravit rozlišení rastrového formátu. Při uložení do formátu TIF se implicitně grafy ukládají s 96 DPI, při tisku to není dost ostré, chtělo by to tak 300 DPI. Vím že alternativn...
VB.NET, WinForms, Grafika
Hellis
Zdravím. Jsem začátečník a předělávám svou malou firemní databázi z Accessu na web. Potýkám se s rozdílnýmy syntaxemi. Teď jsem se zarazil na banalitě. Jak předat hodnotu z RadioButtonu "IS NOT NULL" do podmínky dotazu? Nebo je lepší data filtrovat až ve formuláři?
Dobrý den, chci se zeptat, co vše je potřeba pro prodej aplikací, například na SW.cz. Děkuji
Offtopic
Nemáte někdo tušení jak rozřezat BMP přes VB.NET na menší kousky? Př. Budu mít jednoduchý obrázek do kterého bych si kupříkladu nakreslil modré linky. Potřeboval bych ten obrázek rozřezat podle těch modrých linek a každou vyřízlou část uložit jako samostatný soubor BMP
Tohle je krádež nebo je to povolené zkopírování? http://hladkyl.blog.cz/0709/co-je-programovani
Prosím, můžete mi někdo poradit, potřebuji ve vytvořené databázi přidat položku(záznam) do tabulky. Ať zkouším co zkouším, nic mi nefunguje. Databáze je vytvořena ve visual basicu v Database Explorer. Připojení k databázi a otevření databáze se zdaří. Nebo pokuď bude někdo od té dobroty a zašl...
VB.NET, Algoritmy, Databáze
Zdravím, měl bych dotaz možná jednoduchý, ale já si zatím nevím rady a nic moc jsem nikde nenašel. Mám stránku nazvanou Filtr a na té je několik dropdownlistů ve kterých si vybírám co zrovna potřebuji. Na konci je tlačítko vytvořit etiketu a v buttonclick je napsán response.redirect, který mi n...
Tomáš Dvořák
Zdravím. Mám komponentu, která dědí od Menu a v události OnLoad do ní vkládám položky (items) z db. Když ale na stránce přidám údaj do db, například po stisknutí tlačítka, položka se do menu hned nepřidá, ale musím si obnovit stránku. šlo by to nějak vyřešit? Díky
C#, VB.NET, ASP.NET WebForms, Komponenty
Vedel by mi niekto poradiť free web, kde by som si mohol odskúšať prácu s SQL 2008?
SQL, Offtopic, Databáze
Ondřej Ondryáš
Je možné vyhledat číslo v textboxu? Uživatel například do TB napíše a potřebuji, aby se, v události Leave, číslo 86 uložilo do proměnné Integer a z textboxu se smazal zbytek. Potřebuji, aby to NEBYLO závislé na slově kusů. Thanks.
VB.NET, Komponenty, Algoritmy
Tomáš Herceg
Dobrý den. Na webu zmenšuji obrázek, ale nejde mi uložit... Používám: Bitmap pct = Resize(this.FileUploat1.FileContent, 200, 200); - to je ok Bitamp.Save(Server.MapPath("~/Imgs/My.jpg"), ImageFormat.Jpeg); - tady to křičí (A generic error occurred in GDI+.) Nevíte někdo p...
ASP.NET WebForms, Grafika
Dobry den, Mam windows service a GUI aplikaciu a potrebujem aby medzi sebou komunikovali. Na strane servicu otvorim Ipc channel pomocou nasledovneho kodu Na strane GUI sa potom snazim dostat zo service informacie nejako takto ReturnProcessDataTable je funkcia, ktoru m...
Dobrý deň, používam ASP.NET WebService(.asmx) už dlšiu dobu a narazil som včera na niečo ako WCF Service(.svc). Hladal som na internete niake návody a dal som dokopi niaky ten kód... Avšak zaujímalo by ma aký je medzi nimi rozdiel ? Je rýchlejšia komunikácia pomocou WCF oproti WebService alebo má...
ASP.NET WebForms, WCF/WS
Dobrý den. Znáte někdo jazyk Boo (běží nad .NET)? Jak se v něm vytváří objekty? Pomocí slova New se mi to nepodařilo. Díky, Ondřej.
Dobrý den. Mám následující problém. Používám XML serializaci pro ukládání dat do XML databáze. Po stisknutí tlačítka, se deserializuje objekt, "mělo by se v něm něco změnit", a po té se opět serializuje. Problém je, že po změně se změna neprojeví. Mám událost Page_OnLoad, kde říká...
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít