Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 > >>

String replace

Dobrý den, Pracuji s textovým řetězcem, v němž jsou hodnoty odděleny mezerami. Problém je v tom, že počet mezer (oddělovače) není vždy konstantní. Někdy jsou odděleny jednou a někdy více mezerami. Pro další práci s těmito hodnotami je potřebuji dostat do pole což by v případě, že by počet meze...

VB.NET

11 odpovědí

12.10.2010 21:01

Petr Zajíc

VB a SQL

Caw. Robim program vo VB ktory pracuje s sql databazou. Problem je ze ked program prenesiem na iny pocitac program nefunguje. Poradi niekto a je tu niekto kto by mi bol ochotny radit?

VB.NET

15 odpovědí

08.04.2010 16:45

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

login

Ahoj mam problem z prihlasovanim ... no registraciu som spravil cez datalist a ted sa nevim pohnout z prihlasovanim jak to bude fungovat aby to skontrolovalo meno a heslo ?? ako sa spravi aby bol uzivatel prihlaseny na master page?mozem pouzit i textbox ci musi to bit ta komponenta login ??

SQL

17 odpovědí

06.04.2010 14:44

p4to 5

Tvorba jednoducheho programu

Zdravim vsetkych nadsencov VB. Potreboval by som radu nakolko som zaciatocnik hladam najjednoduchsie riesenie pre program, ktory bude nahodne vyberat obrazky umiestnene v napr.My pictures, ku ktorym chcem priradit ciselne hodnoty napr.52,1755 a tieto hodnoty chcem porovnavat s hodnotou napisano...

Offtopic

2 odpovědí

04.04.2010 12:45

Lukas Str

Kniha ASP.NET

Zdravím, nemáte někdo knihy asp.net v pdf formátu na stáhnutí? Díky

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

03.04.2010 1:22

Tomáš Bezděk

Progress(Loading) Bar před načtením XNA okna

Dobry den, dalo by se nejakym zpusobem kontrolovat stav nacteni XNA okna pred zobrazenim?? ...Priklad: Ve winforms mam vytvoreny formular, ktery slouzi jako vstupni bod pro XNA aplikaci, po nastaveni vsech vlastnosti spustim XNA okno.Dejme tomu ze ze po zmacknuti tlacitka &quot;OK&quot; ve winfo...

XNA, Komponenty

2 odpovědí

02.04.2010 18:12

anonym

Pole v ArrayListu

Zdravím, mám vytvořen Arraylist, do kterého přidávám jednorozměrná pole typu Long. Problém nastává, když chci zkopírovat a zkonvertovat vybrané pole v ArrayListu do nového pole typu String. Zkoušel jsem již několik způsobů ale pořád se nemohu dokousat ke správnému řešení. Stačil by nástřel jak...

VB.NET

1 odpovědí

02.04.2010 13:08

Tomáš Herceg

Insert

Zdravím, omlouvám se asi za trapnou otázku, ale jsem začátečník tak vše zkouším, každou chvilku narazím na problém a potom si nevím rady. Abych popsal problém. Mám databázi, v ní dvě tabulky, které jsou propojené pomocí ID_Zakaznici. 1 tabulka zákazníci 2 tabulka kontaktní osoby Když...

ASP.NET WebForms, .NET

10 odpovědí

02.04.2010 13:02

Tomáš Herceg

visual studio na disku D - nelze nainstalovat XNA game studio

Dobrý den, mám takový menší problém naistaloval jsem visual studio na disk D: , to je ok. Ale potom jsem chtěl nainstalovat XNA game studio , ale po instalaci Game studia se ve visual studiu nezobrazuje. Trochu jsem zkoumal a zjistil jsem že se XNA naistalovalo na disk C: , nevím jsetli to je ch...

XNA, Visual Studio, Offtopic

7 odpovědí

02.04.2010 12:57

Petr Geiger

Custom Smart Tag DLL pro Office 2003

Hezký den všem, pokouším se vytvořit vlastní smart tag knihovnu s třídami Action a Recognizer ve vb.net expres (2005, Net.Framework 2.0) ve snaze využít vlatní smart tags či inteligentní značky v Excelu 2003 (edice Professional). Postupuji dle magazinu viz. link: Smart Tags in Office 2...

VB.NET, Office

1 odpovědí

02.04.2010 12:45

anonym

Zobrazení JavaScriptu

Zdravím. Začínám se učit ASP.NET podle Vašich stránek. Mnohokrát je napsáno, že určité to či ono zajišťuje JavaScript. Zajímá mě jestli jsem schopen tento JS někde zobrazit (používám Visual Web 2008 Expres Edition). Jde mi o to jak je kód napsán či zda ho lze třeba i změnit (myslím přímo kód...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

01.04.2010 15:47

anonym

HyperLink

Zdravím, mám jednu prosbičlu. Chci mít odkaz, který závisí na načtení z databáze: &lt;asp:HyperLink ID=&quot;HyperLink1&quot; runat=&quot;server&quot;NavigateUrl=&#39;neco.aspx?Id=&lt;%# Bind(&quot;ID_Zakaznika&quot;%&gt;&#39; Text= &quot;Odeslat&quot; &gt;&lt;/asp:HyperLink&...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

31.03.2010 17:01

Tomáš Herceg

Vypnutí PC

Dobrý den, jsem začátečník a vytvořil jsem si malý prográmek a na jeho konci mám v plánu vypnout PC.Ale nějak nemůžu přijít na zdroják ,aby se mi PC vypnul-zkrátka jde mi o to že je tam Timer a po vypršení časového limitu chci počítač vypnout...Poradí mi někdo?

VB6/VBA

2 odpovědí

30.03.2010 16:47

anonym

Windows service a komunikace s w.forms aplikací

Přátelé, kolegové, můžete mi někdo poradit, nebo alespoň nasměrovat jakým způsobem vyřešit následující problém? Chci vytvořit A)program jako windows service, který bude neustále skenovat data přicházející na sériový port a ukládat něco do databáze, atd.(jak na to vím) B)windows form aplikac...

VB.NET

1 odpovědí

29.03.2010 18:37

Ondřej Linhart

DropDownList pro selekci

Dobrý den. Pro selekci dat z databáze využívám DDL, který převezme z databáze hodnoty typu int a podle výběru položky v DDL provede selekci, které odpovídají dané položky. Chtěl jsem si tam přidat vlastní položku, která bude zobrazovat všechny údaje z databáze ale nějak si nevím rady. Filtrovat ...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

29.03.2010 0:49

anonym

KeyPreview a nefunkční vbKeyUp, vbKeyDown

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak mohu aktivovat Form_KeyDown při stisku šipek nahoru a dolů. Na alfanumerické klávesy událost reaguje normálně. Na formuláři mám nastavené KeyPreview na True. Díky za radu

VB6/VBA

2 odpovědí

28.03.2010 20:49

Tomáš Herceg

Ukládání datumů do SQL

Čauky. Mám databázi, kde k záznamu můžu přiřadit datum, ale není to povinné. Problém je, že jakmile žádný datum do TextBoxu nevyplním, dostanu vyjímku a hlášku s přetečením SqlDateTime. Je nějaký jednoduchý postup, jak předat při prázdném TextBoxu do databáze hodnotu NULL? Nebo mě aspoň prosím n...

ASP.NET WebForms

7 odpovědí

28.03.2010 10:52

Petr Zajíc

Nefunguje Form_Load

Nesetkal se někdo s následující záhadou? Vůbec netuším, co se děje: * Mám klasickou WinForms aplikaci * Součástí je klasický formulář (který dědí přímo z Form) * Na tomto formuláři je procedura Form_Load (...) Handles Me.Load * Projekt jde přeložit a spustit * Ale při nahrání formuláře se ...

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

28.03.2010 10:51

Petr Zajíc

Nastavení programu pro všechny uživatele

Dobrý den, měl bych jeden dotaz ohledně problematiky ukládání a načítání konfiguračních parametrů. Mějme modelový příklad winform aplikace, která po svém ukončení někam (do registru, konfiguračního souboru, atd) zapíše nějaký poslední stav (např. čas posledního spuštění). Tato aplikace je nain...

VB.NET, Bezpečnost

3 odpovědí

26.03.2010 19:10

Ondřej Linhart

Jak přerušit SplashScreen?

Zdravím, v mé aplikaci bych v některých případech potřeboval přerušit zobrazení úvodní obrazovky (např. když je vyžadováno zadání registračního čísla aplikace). Je možné nějakým způsobem přerušit zobrazení Splash screenu? Děkuji

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

26.03.2010 18:57

Petr Zajíc

<< < 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se