Přidáni prvku do pole   zodpovězená otázka

VB.NET

Mám tento kód:

Dim rectArray As Rectangle() = {New Rectangle(5, 5, 5, 5), New Rectangle(12, 5, 5, 5), New Rectangle(19, 5, 5, 5)}

potom ty čtverce zobrazím takto

g.FillRectangles(New SolidBrush(Color.BlueViolet), rectArray)

Dělám to přes pole protože těch čtverečků budu něco přes 360 a myslím že by to takhle mělo být rychlejší.

A můj dotaz je, jak přidat do rectArray další čtverce?

Budu mít totiž cyklus který bude ty čtverce vypočítávat.

Pak ještě mě napadlo jestli je tohle dobré řešení, jestli by nebylo třeba nějaké lepší prostě potřebuju těch 360 čtverečků různé rozmístněných a na každý se dá kliknout. Takže teď to budu řešit tak že budu snímat kde je kurzor a když bude nad čtverečkem tak se zobrazí jako "hand" a při kliknutí vypočítám teda co je to za čtvereček a podle toho udělám nějakou akci

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Už néni aktuální, pře to GDI+ bych to musel asi strašně moc řešit protože když se ten formulář překryje jiným oknem tak všechno co bylo vykreslený zmizne což je pro mě dost nepoužitelný..

To proto, že zavrhnete použití technologie ještě před tím, než se naučíte její naprosté základy.

Pokud budete vykreslovat v události Paint, tak se to automaticky překreslí po odkrytí okna.

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback