Nové téma
Zdravím, měl bych jeden dotaz. Je možné nějakým způsobem pracovat s Resources v projektu jako s kolekcí, u které se na jednotlivé položky mohu odkazovat přes její index (nebo vlastnost Item)? Děkuji
VB.NET
anonym
Patičku vždy dole od Plaváčka asi znáte (http://weblog.plavacek.net/2005-02.html#1108716997). Chtěl jsem toto řešení nasadit na MasterPage, ale ouha. Mám dvousloupcový layout, vlevo menu a vpravo ContentPlaceHolder. Pozicování mám vyřešeno pomocí float, za posledním divem s vlastností float m...
HTTP/HTML
Zdarec lidi, řeším malinký problémek a to je vložení Labelu na obrázek... Vždy se mi nacpe za něj a přenesení do popředí mi nejde. Na upřesněnou jedu v VB 6. Za Vaše nápady díky Karel Láska
VB6/VBA
zdravim chcem sa spitat ci sa da nieako importovat/citat teplota komponentou v pc na ktorych su tepelne cidla (hdd,cpu,gpu...) na inych forach som pocul ze vo visual basic 6 sa to neda ale ja pouzivam 2008 da sa to tu?? alebo 2010 ??
Honza Dědek
Jak programově zjistím poslední id v xml tady je poslední id např "29", a jak to mám udělat v programu aby věděl kolik tam má otázek
VB.NET, XML
Jirka Daněk
Nazdar viete mi niekto pomoct s chybov ked cez TCP spajam dva pc aby mohli spolu chatovat a pouzivat vzdialene kreslenie ktore je opisane v clankoch na tomto webe ? Chyba ktoru dostanem pri poziadavke o pripojenie: No connection could be made because the target machine actively refused it. ...
Ondřej Linhart
Cau je niaky rozdiel medzi enabled a start ? okrem toho ze sa da s pouzitim enabled zistit ci timer bezi:
VB.NET, Komponenty
Dobrý den, řeším tento problém. Mám GridView a ten naplním daty z DB, následně vyberu řádek a sloupce a tuto hodnotu zobrazím do textboxu na stejné stránce. Když je v Cellu Datagridu text, který obsahuje české znaky, tak v textboxu se zobrazí text, ale české znaky se zobrazují jako "&...
VB.NET, ASP.NET WebForms
Ahoj, mám takový menší problém. Na stránce zobrazuji v datalistu příspěvky fóra a u každého je tlačítko kterým může administrátor odstranit nevhodný příspěvek. Problém mám v tom že nevím jak to tlačítko zobrazit. V pageloadu si zkontroluju zda je uživatel v příslušné roli ale dál se mi nějak ...
ASP.NET WebForms
Jakub Němec
Dobry den, V praci momentalne prechadzame projektom automatizacie...tato sa tyka jednej aplikacie, ktora bola napisana davno-pradavno, avsak jej zdrojovy kod sa bohuzial nezachoval. Rozhodol som sa teda ziskat data, ktore ma aplikacia na forme prostrdnictvom API. Takto sa mi podarilo prekopiro...
Dobry den je niaky kratky kod na zmenu hodnot v registroch pomocou textbox ? Teda v aplikacii je textbox a pouzivatel chce zmenit hodnotu v my.settings.euro_hodnota , teda by zadal do textboxu euro_hodnota a nasledne by mu vypisala hodnota a keby dalej napisal euro_hodnota = 30.1260 tak by pro...
Zdravím, mám dotaz ohledně programového nastavení startup form. Můžete mě, prosím nakopnout? Děkuji m.
Zdravim Potřeboval bych poradit jak vytvořit dávkovej soubor pokud mám složku a v ní mám třeba 20 instalacek .exe otevřu cmd najdu si cestu k tý složce a pak musim zadat nějaký příkaz aby mi to vytvořilo soubor.txt a v tom souboru aby byly na každym řádku vypsány všechny cesty k instalackam...
Offtopic
Tomáš Herceg
Ahojte...len mala trivialna otazka [mozno budem vysmiaty :)] ... Je nejaky realny rozdiel vykonu v aplikacii beziacej pod .NET framework 3.5 a .NET framework 4.0?
.NET
Zdravím vás, chtěl jsem se zeptat, zda je nějaká možnost, jak z komponenty PrintPreview Control uložit obsah do PDF (a dalších standardně využívaných formátů jako DOC, XLS apod). Je mi jasné, že v případě PDF je možné použít PDF tiskárnu, ale více by se mi líbila možnost, která by umožnila ex...
C#, VB.NET, WinForms, Tisk
Nazdar ja viem je to nahouby otazka a nehodi sa sem ,ale ako sa napise > vo WORD 2007 ?? ja stoho nemozem v poho sa da napisat < cez ctrl + alt + ? a > sa napisat neda ... Dakujem za odpoved. PS:kludne zmazte tento prispevok ak porusujem pravidla o tom ze sem nepatria prispevky od...
Nazdar mam taky problem - robim terminal pre vzdialenu plochu a pri testovani som narazil na problem , ze po zadani casovania za kolko sekund sa ma obnovovat screen do richtextbox sa zmeni hodnota v My.Settings , ale polozka je nastavena na Integer a nezobere prikaz A nasledne napise chybu e sa ...
VB.NET, Komponenty, .NET
Dobrý den, rád bych poprosil o pomoc ... Mám následující "Repeater" , ve kterém mám na každém řádku tlačítko ID="IButtonItemAdd" s událostí OnClick="IButtonItemAdd_Click" ... A nyní bych potřeboval v té události pracovat s hodnoto lbl_ObjKod.Text toho řádku...
David Baroch
zdravim chcem sa spitat ci sa da nieako importovat/citat teplota komponentou v pc na ktorych su tepelne cidla (hdd,cpu,gpu...) na inych forach som pocul ze vo visual basic 6 sa to neda ale ja pouzivam 2008 da sa to tu?? alebo 2010 ?? dik
Hardware, VB6/VBA
V aplikaci používám Crystal Reports sestavy a potřeboval bych do instalátoru aplikace nějak zahrnout instalaci CR runtime. Při instalaci mohu spustit příslušný runtime.exe Crystalu, což se mi ale moc nelíbí, protože případný uživatl pak může instalaci CR zrušit. Určitě ale existuje nějaká ji...
Offtopic, Komponenty
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít