Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 > >>

Kolekce Resources

Zdravím, měl bych jeden dotaz. Je možné nějakým způsobem pracovat s Resources v projektu jako s kolekcí, u které se na jednotlivé položky mohu odkazovat přes její index (nebo vlastnost Item)? Děkuji

VB.NET

11 odpovědí

10.11.2010 21:10

anonym

"Plaváčkova" Patička vždy dole versus MasterPage

Patičku vždy dole od Plaváčka asi znáte (http://weblog.plavacek.net/2005-02.html#1108716997). Chtěl jsem toto řešení nasadit na MasterPage, ale ouha. Mám dvousloupcový layout, vlevo menu a vpravo ContentPlaceHolder. Pozicování mám vyřešeno pomocí float, za posledním divem s vlastností float m...

HTTP/HTML

2 odpovědí

18.09.2010 0:59

anonym

Text na obrazku

Zdarec lidi, řeším malinký problémek a to je vložení Labelu na obrázek... Vždy se mi nacpe za něj a přenesení do popředí mi nejde. Na upřesněnou jedu v VB 6. Za Vaše nápady díky Karel Láska

VB6/VBA

3 odpovědí

06.03.2010 17:52

anonym

teplota

zdravim chcem sa spitat ci sa da nieako importovat/citat teplota komponentou v pc na ktorych su tepelne cidla (hdd,cpu,gpu...) na inych forach som pocul ze vo visual basic 6 sa to neda ale ja pouzivam 2008 da sa to tu?? alebo 2010 ??

VB.NET

29 odpovědí

06.03.2010 14:08

Honza Dědek

XML nejvyšší hodnota id

Jak programově zjistím poslední id v xml tady je poslední id např &quot;29&quot;, a jak to mám udělat v programu aby věděl kolik tam má otázek

VB.NET, XML

2 odpovědí

05.03.2010 2:50

Jirka Daněk

No connection could be made because the target machine actively refused it.

Nazdar viete mi niekto pomoct s chybov ked cez TCP spajam dva pc aby mohli spolu chatovat a pouzivat vzdialene kreslenie ktore je opisane v clankoch na tomto webe ? Chyba ktoru dostanem pri poziadavke o pripojenie: No connection could be made because the target machine actively refused it. ...

VB.NET

6 odpovědí

03.03.2010 20:43

Ondřej Linhart

Timer.Enabled vs. Timer.Start

Cau je niaky rozdiel medzi enabled a start ? okrem toho ze sa da s pouzitim enabled zistit ci timer bezi:

VB.NET, Komponenty

2 odpovědí

03.03.2010 18:21

anonym

GridView a znaky & # 225; & # 237;

Dobrý den, řeším tento problém. Mám GridView a ten naplním daty z DB, následně vyberu řádek a sloupce a tuto hodnotu zobrazím do textboxu na stejné stránce. Když je v Cellu Datagridu text, který obsahuje české znaky, tak v textboxu se zobrazí text, ale české znaky se zobrazují jako &quot;&amp...

VB.NET, ASP.NET WebForms

3 odpovědí

03.03.2010 14:40

anonym

Datalist findcontrol

Ahoj, mám takový menší problém. Na stránce zobrazuji v datalistu příspěvky fóra a u každého je tlačítko kterým může administrátor odstranit nevhodný příspěvek. Problém mám v tom že nevím jak to tlačítko zobrazit. V pageloadu si zkontroluju zda je uživatel v příslušné roli ale dál se mi nějak ...

ASP.NET WebForms

8 odpovědí

03.03.2010 9:32

Jakub Němec

Label text z inej aplikacie

Dobry den, V praci momentalne prechadzame projektom automatizacie...tato sa tyka jednej aplikacie, ktora bola napisana davno-pradavno, avsak jej zdrojovy kod sa bohuzial nezachoval. Rozhodol som sa teda ziskat data, ktore ma aplikacia na forme prostrdnictvom API. Takto sa mi podarilo prekopiro...

VB.NET

0 odpovědí

03.03.2010 0:04

anonym

Zmena My.Settings

Dobry den je niaky kratky kod na zmenu hodnot v registroch pomocou textbox ? Teda v aplikacii je textbox a pouzivatel chce zmenit hodnotu v my.settings.euro_hodnota , teda by zadal do textboxu euro_hodnota a nasledne by mu vypisala hodnota a keby dalej napisal euro_hodnota = 30.1260 tak by pro...

VB.NET

2 odpovědí

01.03.2010 21:11

anonym

Startup form

Zdravím, mám dotaz ohledně programového nastavení startup form. Můžete mě, prosím nakopnout? Děkuji m.

VB.NET

5 odpovědí

01.03.2010 16:58

anonym

dávkovej soubor

Zdravim Potřeboval bych poradit jak vytvořit dávkovej soubor pokud mám složku a v ní mám třeba 20 instalacek .exe otevřu cmd najdu si cestu k tý složce a pak musim zadat nějaký příkaz aby mi to vytvořilo soubor.txt a v tom souboru aby byly na každym řádku vypsány všechny cesty k instalackam...

Offtopic

3 odpovědí

01.03.2010 14:57

Tomáš Herceg

VS2010 a VS2008

Ahojte...len mala trivialna otazka [mozno budem vysmiaty :)] ... Je nejaky realny rozdiel vykonu v aplikacii beziacej pod .NET framework 3.5 a .NET framework 4.0?

.NET

2 odpovědí

01.03.2010 14:53

Tomáš Herceg

Export dat do PDF v PrintPreviewControl

Zdravím vás, chtěl jsem se zeptat, zda je nějaká možnost, jak z komponenty PrintPreview Control uložit obsah do PDF (a dalších standardně využívaných formátů jako DOC, XLS apod). Je mi jasné, že v případě PDF je možné použít PDF tiskárnu, ale více by se mi líbila možnost, která by umožnila ex...

C#, VB.NET, WinForms, Tisk

2 odpovědí

01.03.2010 14:53

Ondřej Linhart

ako napisat >

Nazdar ja viem je to nahouby otazka a nehodi sa sem ,ale ako sa napise &gt; vo WORD 2007 ?? ja stoho nemozem v poho sa da napisat &lt; cez ctrl + alt + ? a &gt; sa napisat neda ... Dakujem za odpoved. PS:kludne zmazte tento prispevok ak porusujem pravidla o tom ze sem nepatria prispevky od...

Offtopic

3 odpovědí

01.03.2010 14:47

Tomáš Herceg

String to Integer

Nazdar mam taky problem - robim terminal pre vzdialenu plochu a pri testovani som narazil na problem , ze po zadani casovania za kolko sekund sa ma obnovovat screen do richtextbox sa zmeni hodnota v My.Settings , ale polozka je nastavena na Integer a nezobere prikaz A nasledne napise chybu e sa ...

VB.NET, Komponenty, .NET

3 odpovědí

01.03.2010 10:59

anonym

Repeater - přístup ke komponentám (2)

Dobrý den, rád bych poprosil o pomoc ... Mám následující &quot;Repeater&quot; , ve kterém mám na každém řádku tlačítko ID=&quot;IButtonItemAdd&quot; s událostí OnClick=&quot;IButtonItemAdd_Click&quot; ... A nyní bych potřeboval v té události pracovat s hodnoto lbl_ObjKod.Text toho řádku...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

28.02.2010 14:48

David Baroch

Teplota pc

zdravim chcem sa spitat ci sa da nieako importovat/citat teplota komponentou v pc na ktorych su tepelne cidla (hdd,cpu,gpu...) na inych forach som pocul ze vo visual basic 6 sa to neda ale ja pouzivam 2008 da sa to tu?? alebo 2010 ?? dik

Hardware, VB6/VBA

1 odpovědí

28.02.2010 5:04

Ondřej Linhart

Inno Setup a CrystalReports

V aplikaci používám Crystal Reports sestavy a potřeboval bych do instalátoru aplikace nějak zahrnout instalaci CR runtime. Při instalaci mohu spustit příslušný runtime.exe Crystalu, což se mi ale moc nelíbí, protože případný uživatl pak může instalaci CR zrušit. Určitě ale existuje nějaká ji...

Offtopic, Komponenty

2 odpovědí

27.02.2010 15:07

anonym

<< < 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se