FTP - File Size   zodpovězená otázka

VB.NET

Dobrý den,

vytvářím si malou knihovnu funkcí pro práci s FTP protokolem. Skoro všechno již mám implementováno, ale nedaří se mi zkrátka zprovoznit funkci pro zjištění velikosti souboru v daném FTP umístění.

Buď získám hodnotu -1, 0 nebo chybu (550). Na internetu jsem již hledal mnoho návodů, bohužel, žádný z nich nevede k řešení. Proto se na Vás tady obracím s prosbou o pomoc.

Předem díky za pomoc..

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

1. Takových komponent už existuje - .NET má nějaké FTP API dokonce v sobě, není jednodušší použit to? Anebo tu knihovnu stavíte nad ním?

2. Z vašeho dotazu nemůžeme nic vyčíst - nemáme křišťálovou kouli. Jaký příkaz pro zjištění veliksoti posíláte a co přesně to vrací zpátky?

nahlásit spamnahlásit spam 2 / 2 odpovědětodpovědět

Můžu se zeptat, kde API fce. pro tento konkrétní případ naleznu?

Hledejte v .NETu třídu FtpWebRequest.

nahlásit spamnahlásit spam 2 / 2 odpovědětodpovědět

Ono může být problém i v tom, že některé FTP servery jsou nad věcí a na nějaké nepsané standardy výpisu kašlou a radši to udělají, tak jak je sluníčkovější.

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback