Startup form   zodpovězená otázka

VB.NET

Zdravím,

mám dotaz ohledně programového nastavení startup form. Můžete mě, prosím nakopnout?

Děkuji

m.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Startup form ste pravdepodobne nasiel v nastaveni aplikacie a je vyuzivany na to ak mate vo vasom projekte napriklad viacero foriem ako : Form1 , Form2 , UserControl1 .... a je na to aby ste urcili , ktora forma sa spusti pri starte aplikacie.

Napriklad pisete aplikaciu na chat a zacnete oknom pre pisanie sprav , ale neskor si spomeniete ze vam chyba okno pre prihlasenie a preto pridate Form2 cez ktoru sa prihlasujete do miestnosti chatu. V Startupform ju vyberiete lebo sa chcete najprv prihlasit cez form2 a nie vidiet hned okno s pisanim sprav.

Pardon ak ste nepochopili :) staci sa spytat a vysvetlim este raz.

Víte, toto je poměrně dosti nekonkrétní dotaz. Pokud víte přesně co Vás ohledně startup form nastavení trápí tak prosím dotak trochu více specifikujte.

Dobrý den,

jde mi o to, že mám 2 formuláře, které mohou být spuštěny jako startup formy. Testuji po spustění aplikace, zda se nachází na disku soubor. V případě, že se ne, potřebuji jako výchozí formulář zobrazit Form1, v případě, že existuje, potřebuji zobrazit Form2.

Díky m.

Tak jak to myslíte to nejde. Musí se to obejít tak, že se jako Startup Object nastaví Sub Main a v této metodě se ručně vytvoří a zobrazí instance libovolného formuláře při spuštění aplikace.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Děkuji, to je přesně ono. Jen upřesním, při nastavování Startup form na Sub Main nesmí být zaškrtnuto Enable application framework.

Díky

m.

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback