DataGridView a zmena SQL za behu programu   otázka

VB.NET

Zkuste mi prosim pomoct. Potrebuji trochu nakopnout s jednoduchym prikladem. na formu mam DataGridView napojeny na SQL databazi. Dale tri tlacika, kde kazde reprezentuje jeden SQL dotaz. A jak to donutit aby se udaje v DGV zmenily po prislusne volbe, uz opravdu nevim. VB6 jsem umel bez nejmesich problemu, ale doba me nuti prejit na vyssi, snad i lepsi uroven. Diky

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Ten DataGridView je napojený na nějaký BindingSource, a ten lze refreshnout, ne?

To asi ano, ale stale nemuzu prijit na to kam nacpat ten novy SQL. Kdyz jsem si pridal na form DGV, tak me pruvodce protahl pripojenim, vitvoril si dataset, bindingsource a tableadapter vcetne SQl "select * from ...", a ja ted potrebuju ten prikaz zmenit na "select * from xx where ...". Uz jsem prokutral vlastnosti techto trech prvku, ale zatim bezuspesne.

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback