Dobrý deň, postupoval som s vytváraním databáz podla článkou na tomto webe ,ale ked som nahral projekt na stránku cez hosting : amchosting.cz ,tak nefunguje prístup do databázy :( Na stránke je návod : Nastavení Microsoft SQL serveru Pro připojení k SQL serveru použijte adresu mssql.amccomp.cz\instance (standardně web pro komerční projekty, nebo student pro free hosting). Umístění Vaší databáze zjistíte v přehledu služeb. Pro autentizaci je třeba použít sa autentizace. SQL server je dostupný přes stejnou adresu i z internetu. V případě spojení z internetu doporučujeme použít šifrované spojení. Pro vývoj a administraci databáze doporučujeme použít SQL Managemet Studio 2008 SP1. Příklad connection stringu pro instanci web: Data Source=mssql.amccomp.cz\web;Initial Catalog=vase_databaze;User=db_uzivatel;Password=db_heslo Příklad connection stringu pro šifrované připojení na instanci student: Data Source=mssql.amccomp.cz\student;Initial Catalog=vase_databaze;User=db_uzivatel;Password=db_heslo;Encrypt=True;TrustServerCertificate=True .. Ked testujem web na svojom pc mám connectionstring vo web.config takýto : <connectionStrings> <add name="ApplicationServices" connectionString="data source=.\SQLEXPRESS;Integrated Security=SSPI;AttachDBFilename=|DataDirectory|\aspnetdb.mdf;User Instance=true" providerName="System.Data.SqlClient"/> <add name="MyConnectionString" connectionString="Data Source=mssql.amccomp.cz\api;AttachDbFilename=|DataDirectory|\Database.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/> </connectionStrings> ale nejde mi to niako upraviť podla toho čo píšu na amchosting aby mi to fungovalo :( viete mi prosím ukázať ako by to malo vyzerať prosím ? A nič som nenastavoval čo sa týka User a Password takže to tam v tom connectionstringu asi ani nemusí byť. Dakujem
|