Dobrý den, mám funkční formulář pro vytvoření nového účtu, kde po vyplnění, kde ve druhém kroku (asp:CreateUserWizardStep) zadá zákazník UserName, Password, ConfirmPassword a Email (umístěné v ContentTemplate) a kliknutím na tlačítko (umístěné v CustomNavigationTemplate) vytvoří účet. Vše fungovalo, ale já jsem chtěl tlačítku přidat zobrazení potvrzení o vytvoření účtu, tak jsem tlačítko následně upravil ...
<asp:LinkButton ID="LButtonCreate_02" runat="server" CausesValidation="true" ValidationGroup="Validation_02" OnClientClick="javascript: return confirm ('Opravdu chcete vytvořit nový účet ?');" CommandName="MoveNext">Vytvořit účet</asp:LinkButton>
A tady se objevil problém: Pokud do uvedených polí nic nezadám a stisknu tlačítko, zobrazí se mi zpráva s potvrzením vyvolaná javascriptem a po jejím potvrzení se mi teprve spustí validace a u nevyplněných polí se zobrazí *. Toto se mi nelíbí a chtěl bych, aby se zpráva zobrazila teprve v případě, že je validace OK ... Můžete mi prosím někdo poradit jak na to ... Předem díky
|