Nazdar :) , mam take nutkanie poslednou dobou a nuti ma naucit sa nieco nove , teda myslim novy jazyk :). Problem je vtom ze neviem aky si vybrat a nechcel by som sa zbytocne zamotat do niecoho zloziteho. Rozmyslal som aj nad jazykmi pre aplikacie aj pre web stranky. K tim aplikaciam sa mi pozdavaju jazyky ako C++ , C# .. Nechcem povedat ze jazyk VB.NET ovladam perfektne ,ale myslim ,ze ked budem ovladat len jeden jazyk a taky vetrom podsity ako VB.NET tak zomna v buducnosti programator nebude :). Ocenil by som rady v zmysle : ci ma jazyk dobre prostredie , ci je jazyk zrozumitelny , ci ma jazyk väcsiu "silu" ako VB.NET (prave taky hladam , mal by byt rychlejsi a mat viac funkcii ako VB.NET) , ci sa vnom daju robit aplikacie narocne na grafiku (hry). A takou mojou hlavnou otazkou je aky je rozdiel medzi C# , C++ , VB.NET ? Dopocul som sa ze C# a VB.NET dokazu to iste a nieje medzi nimi rozdiel , je to pravda ? A k C++ je mi jasne ze nema nic spolocne s C# a uz vobec s VB.NET :) .. o C++ viem iba to ze vnom sa daju robit hry :D . Dakujem za odpovede :) PS: Ak mate niekdo skusenosti s inymi jazykmi ako : HTML , PHP , ASP.NET a ine , tak mi prosim poradte aky je najlepsi :)
|