ASP.NET WebForms
1. 4. 2010 8:47
Dušan Iker
0 15
Zdravím.
Začínám se učit ASP.NET podle Vašich stránek. Mnohokrát je napsáno, že určité to či ono zajišťuje JavaScript. Zajímá mě jestli jsem schopen tento JS někde zobrazit (používám Visual Web 2008 Expres Edition). Jde mi o to jak je kód napsán či zda ho lze třeba i změnit (myslím přímo kód). Nebo jestli je to komponenta která měnit nelze.
Děkuji za odpověď
1. 4. 2010 10:11
anonym
88.208.88.196
Javascript si můžete zobrazit až v prohlížeči přes "Zobrazit zdrojový kód stránky".Měnit asi nepůjde.takhle je prostě ASP.net postaveno.některé jeho komponenty a fce se renderují jako Javascript(např.Login,Validace,atd.).Nemyslím si,ale že by bylo potřeba něco v daném skriptu měnit.Pokud by Vám náhodou nevyhovoval,tak si můžete napsat vlastní komponentu.
1. 4. 2010 12:23
Díky za odpověď,
myslel jsem si něco podobného. Jen jsem se chtěl třeba podívat jak je to psaný a např. upravit a použít jako svoji komponentu a td.
1. 4. 2010 12:47
Tomáš Herceg
1847 3847
To, jak se komponenta renderuje, se samozřejmě upravit dá, včetně skriptů, které generuje, a to pomocí Control Adapters. Většinou k tomu ale potřebujete hodně závažný důvod, zejména pokud jde o složitější komponenty.
1. 4. 2010 15:47
Nevyjádřil jsem se dobře..vím,že jdou komponenty upravovat pomocí Control Adapters,ale tím,že tazatel psal,že je začátečník,tak jsem ho nechtěl zatěžovat,protože pochybuji,že by se hned vrhal zrovna do tohoto.
Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování. Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?
Nahlásit Zrušit
zavřít