WM – velikost Formuláře/TabControl   otázka

WinForms

Dobrý den,

Mám dotaz jak se dá nastavit/udělat velikost TabControl panelu podle toho zda je vidět klávesnice či ne. Zatím jsem přišel pouze na to, že při změně stavu klávesnice (viditelná/neviditelná) nastavím pro TabControl vlastnost Dock a Height. Což má za následek, že při schování klávesnice je TabControl přes celou obrazovku, ale bohužel při viditelné klávesnici se mi nedaří zjistit, kolik volného místa klávesnice zanechala na obrazovce, takže vlastnost Height jen tipuju.

Existuje nějaká vlastnost pro TabControl, která by to zajišťovala automaticky? Nebo existuje někde informace, jak veliká je klávesnice a kolik místa zbylo.

Děkuji

Přemek

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Už jsem našel vlastnost - visibledesktop, kde se dá zjistit kolik místa zbylo. Takže z dotazu už jen zbylo, zda existuje nějaká volba, aby to fungovalo automaticky a programátor to nemusel řešit.

Děkuji

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback