Mam aplikaciu vyuzivajucu SQLite databazy. Potrebujem vytvorit rozsirenie aplikacie, ktore umozni pristupovat po sieti k databazam tejto aplikacie maximalne dalsim 5 clientom. Aby som bol presnejsi: Ide o aplikaciu kde sa pridava par recordov za tyzden. Ta aplikacia upozornuje technikov na periodu potreby vykonat servis, aby na to nezabudli a vcas oslovili zakaznika. Vytlaci to upozornenie a to sa posle mailom resp postou zakaznikovy. Doteraz tam bol iba jeden technik, teraz su dvaja a vzdialena prognoza do 5 technikov, mozno niekedy. Da sa nejako osetrit priamo SQLite databaza pre takyto pristup? Nasiel som aj serverovu nadstavbu pre SQLite vola sa to SQLitening http://www.sqlitening.com ale nejako to neviem pouzit vo VB.NET, VS2008. Nakolko som sporadicky programator neviem si s tym rady, preto sa pytam ci nemate s tym niekto skusenost, alebo nemate utilitu na synchronizaciu pristupov k databaze SQLite, popripade komponentu alebo samostatny programcek? Budem povdacny za kazdu informaciu a nakopnutie. Rado S. Rado
|