COM (OCX) prvek - nastavení PARAM   otázka

C#

Dobré ráno,

pár dní už řeším problém s COM komponentou (OCX). Po vložení do projektu mi okamžitě zahlásí chybu:

Reading parameters from html was failed

Což naprosto chápu. Ovšem nikde jsem se nedočetl kde ty html parametry nastavit. V HTML je to easy, takto:

<OBJECT ID="IPCam_Plugin" CLASSID=clsid:b015b944-7316-49ae-ac84-acca9379ea32 ALIGN="CENTER" WIDTH="320" HEIGHT="240" Codebase="/IPCamPluginMJPEG.cab#version=1,0,7,0">
<PARAM name="IP" value="192.168.1.200">
<PARAM name="Port" value="5150">
<PARAM name="Login" value="5BBB31144D">
<PARAM name="Password" value="E39FACB1A2">
<PARAM name="Code" value="899EDF974454DDB53917AD">
<PARAM name="Debug" value="0">
</OBJECT>

Ovšem v C# jsem na te komponentě žádnou takovou funkci nenašel (něco jako: SetHtmlParameter(string name, value object); )

je to tentýž problém jako má tento user: http://cboard.cprogramming.com/csharp-pr...

Bohužel stejně jako jemu se mi nepodařilo najít nejaké řešení.

Nevěděl by prosím někdo jak na to?

Alternativní řešení jsem použil AForge.Video .. což funguje dobře. Ale každý snímek se stahuje a aplikace při jedné kameře zatíží CPU na cca 3% ..ale těch kamer se má ukázat až 18. To už je procesor na 100% a všechny se dost slušně trhají.

Tak to chci zkusit přes ten OCX prvek.

Předem děkuji za všechny reakce.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback