Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 > >>

Server error v závislosti na prihlížeči?

Nemám tušení jak je to moné, ale aplikace mi vyhazuje v (*) IE chybu &quot;Input string was not in correrct format&quot;, zatímco jinde (FF, Opera, Chrome, Safari for Win) ne! Nemám tušení co s tím, zvlášť když server není sdílnější ani s Debug=&quot;true&quot;. Nevíte v čem by mohla být chyba? M...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

29.04.2009 12:25

anonym

Smazání řádku

Dobrý den, vyberu si pomocí Selection.SelectRow řádek Word tabulky. Nyní bych za splnění podmínky, že tento řádek obsahuje text &quot;Vyhovuje&quot; potřeboval tento řádek smazat. Opět mi to ve Word tabulkách nějak nefunguje. Poradíte prosím. Děkuji Jiří Kašpar.

VB.NET

4 odpovědí

04.03.2009 10:04

anonym

Připojení položky k menu

Dobrý den, jsem začátečník v programování ve VB.NET. Mohl by mi někdo prosím poradit, jak přidat za běhu programu novou položku do menu? Ve VB6 to umím, ale v .NET se zatím rozkoukávám. Díky

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

02.03.2009 15:17

anonym

Základní otázka - určení doby vykonávání příkazu

dobrý den, chtěl bych se zeptat na základní otázku - jak se dá ve vb určit doba, po kterou se bude vykonávat určitý příkaz? (obdoba pause v basicu) Dále bych se chtěl zeptat na nějaký ekvivalent basicové funkce wait. Díky.

VB6/VBA

5 odpovědí

26.02.2009 14:39

anonym

LINQ a DataGridView

Dobrý den, připojuji se k DB pomocí LINQ a přes BindingSource zobrazuji data v DataGridView. Když provedu v tabulce nějakou změnu, zase přes LINQ, potřebuji aby se mi data zaktualizovala i v DataGridView. Dá se to udělat, bez toho že bych musel data znovu načíst z databáze?

LINQ, Komponenty, Databáze

4 odpovědí

19.02.2009 11:39

Michal Březina

rozhrani IDisposable, GC, dispose...

uvítal bych jakýkoliv článek (nejlépe vb.net) na téma uvolňování zdrojů (managed/unmanaged). Chování GC a nějaké to polopatické vysvětlecí co se s objekty děje, kde nastávají problémy a chyby programátora a jak tomu zabránit - mrtvolky v paměti. Jak používat rozhrani IDisposable. Jaký je roz...

Offtopic

5 odpovědí

17.02.2009 9:47

Tomáš Herceg

Divný SQL dotaz

Tak už sem tu zas :-( Tentokráte mám problém tento: Má někdo himlhergot tušení, proč mí SQL dotaz SELECT [id], [name], [perex], [dateAdded] FROM [Articles] WHERE ([CategoryId] = @CategoryId) ORDER BY [dateAdded] DESC vrací jenom JEDEN článek, když v kategorii mám dva (čili dvakrát stejn...

ASP.NET WebForms, SQL, Databáze

2 odpovědí

16.02.2009 19:51

anonym

MS Excel

Dobrý den. Můj program ukládá data do tabulky v Excelu. Dá se nějak ovlivnit šířka sloupce? Buď absolutně nebo třeba automaticky podle šířky textu? Dále by mě zajímalo, zda se dá nějak zjistit, kde je na počítači aplikace Excel nainstalovaná (každá verze má trochu jinou cestu). Předpokládám...

VB6/VBA

5 odpovědí

16.02.2009 17:53

anonym

Datový typ sloupce v dataGridView

Zdravím, mohl by mi prosím někdo poradit jak zjistit datový typ určitého sloupce v dataGridView (zda to je int, varchar atd.) Vím že u dataTable to jde takto: Ale přímo u dataGridView nic jako DataType nemám. Potřebuji to do procedury která exportuje data v momentě když jsou načtená a já už...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

16.02.2009 15:29

Honza Dědek

Hibernate

Dobrý den měl bych dotaz ohledně mapování v hibernatu. Mám tabulku A která má ID autoincrement a potom TEXT_ID což je relace 1-1 na druhou tabulku B ID autoincrement. Při uložení tabulky A mám následující problém. Tabulka A ještě nezná ID z tabulky B. Vím že je řešení nejdřív uložit tabulku B a z...

C#, Databáze

0 odpovědí

16.02.2009 11:33

Michal Kezr

FTP

Chtěl bych se zeptat, jak jednoduše přenesu libovolný soubor přes ftp. Děkuji

VB.NET

1 odpovědí

16.02.2009 8:44

Ondřej Linhart

Vicerozmerne pole s neznamym poctem radku

Dobry den, potreboval bych poradit jak nadefinovat pole o 5 sloupcich a neznamem poctu radku. Jde mi o to ze importuji vzdy rozdilny pocet souboru a potrebuji si &quot;zapamatovat&quot; vsechny soubory ktere se spatne naimportovali a proc. Pomuze nekdo s nejakym resenim? Dekuji za odpove...

.NET

3 odpovědí

16.02.2009 8:31

anonym

Výpočet hodin, minut a sekund

Dobrý den, především chci poděkovat všem kdo mi poskytli informace k předchozím otázkám, poučil jsem se z odpovědi. Tentokrát se chci zeptat, protože řeším určitý matematický problém, jestli nevíte o nějaké proceduře, funkci, která by mi usnadnila výpočet, nebo nemáte nějakou jednoducho geniál...

VB.NET, VB6/VBA, .NET

1 odpovědí

16.02.2009 0:42

anonym

Práce s AVI souborem

Dobrý večer, potřeboval bych pomoct... Ve VB.NETové aplikaci si sestavuji videoklip frame po framu. Potom potřebuji těchto několik stovek obrázků (Bitmap) vložit do jednoho AVI souboru s FPS 25 a WAV zvukem. Nevíte někdo kudy do toho? Nějakou komponentu nebo snad využití Windows API... Prohledal...

VB.NET, Grafika, WinAPI

4 odpovědí

15.02.2009 19:05

Petr Mánek

Chybné zobrazení Formu

Dobrý den, narazil jsem na zvláštní problém. V jednom případě se stává, že pokud si uživatel otevře nějaký formulář z aplikace, nezobrazí se mu celý a pravá dolní část chybí. Uživatel používá WinXP SP3. Podotýkám, že tento form má nastaveno Min.box=false a Max.box=false. Aplikace je vyt...

Offtopic, WinForms, Grafika

4 odpovědí

15.02.2009 18:42

anonym

And a And not

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak se ve vb zapisuje, pokud mám více podmínek. potřeboval bych vědět: 1) jak se zapisuje pokud platí podmínka1 i podmínka2, udělej.... 2) jak se zapisuje pokud platí podmínka1 a neplatí podmínka2, udělej.... Díky.

VB.NET

3 odpovědí

15.02.2009 16:45

anonym

Matematické funkce

Zdravím, prosím Vás, kde bych našel všechny matematické funkce (jejich zápis) ve Visual Basicu, např. pro druhou odmocninu je to Math.Sqrt, a já bych potřeboval &quot;pí er&quot; atd. Děkuji

VB.NET

2 odpovědí

14.02.2009 15:24

Tomáš Salaj

Tlač stránky

Dobrý večer! Poradil by mi niekto, prosím, ako po stlačení tlačidla na stránke Default.aspx vytlačiť stránku Default2.aspx bez akýchkoľvek dotazov?

ASP.NET WebForms

11 odpovědí

13.02.2009 22:57

Lubos Blader

DataGridView

Dobrý večer, prosím o radu neviem prísť nato ako označiť ľubovolnú bunku mriežky (akým príkazom získa fokus)

VB.NET, Komponenty

4 odpovědí

12.02.2009 23:04

Tomáš Herceg

Cyklus vyberu

Následujícím makrem ve Wordu vyberu z tabulky řádky obsahující text &quot;Castecne&quot;... Tento výběr pak přesouvám do listu 11 za vybraný text jako řádek tabulky. Potřeboval bych poradit s cyklem,který by mě vybral všechny &quot;Castecne&quot; z Word tabulky... Muze jich byt az X... Tento vy...

VB6/VBA

2 odpovědí

12.02.2009 19:17

anonym

<< < 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se