Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 > >>

Aspone.cz - BlogEngine.NET

Zdravím. Nahrál jsem na aspone.cz na free hosting BlogEngine.NET, ale nejde to spustit. Píše mi to Error 500 a že mám v Web.config nastavit &lt;customErrors moe=&quot;Off&quot;. Je to tak nastavené, ale stále to nejde. Asi před týdnem, jsem jim posílal e-mail, že mi to nejde, ale bohužel jsem se ...

ASP.NET WebForms

8 odpovědí

13.09.2009 15:32

Ondřej Ondryáš

Stažení obrázku

Prosím o radu. Mám objekt typu Image a potřeboval bych do něj přiřadit obrázek, který je na serveru a já znám jeho URL... Jak na to? Děkuji

VB.NET, Komponenty

6 odpovědí

16.08.2009 8:50

anonym

C# a SQL

Zdravím, mám takový dotaz. V článku od Tomáše Hercega jsem se dozvěděl, jak spojit databázi a program v C#. Jenže článek je napsaný pro konzolovou aplikaci a když se stejné kódy a postupy snažím aplikovat do Windows Form Aplication, vezmu v potaz např. sqlconnection, vypíše error, že zadaný...

C#, SQL

11 odpovědí

01.02.2009 18:52

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

FormView a kontrola duplikátních hodnot

Dobrý den chtěl jsem vás poprosit o radu. Mám databázi s tabulkou DVDcka a ta ma dva sloupce (cislo,název).Při vkládání nového DVD do tabulky přes FormView uživatel zadává jak cislo tak i název. A problém je následující. Nevím jak zabespečit aby uživatel nezadal cislo dvdcka stejná jaké už ve slo...

ASP.NET WebForms

6 odpovědí

27.01.2009 18:36

Tomáš Herceg

GridView

Ahoj. Potřeboval bych poradit. Mám GridViev a mám v něm CssClass=&quot;Grid&quot;. V té třídě mám width: 200px;. Mám ale problém, že když tam zapisuju delší řádek, šířka se mění podle dělky textu. Potřeboval bych ale, aby se text zalomil. Jak na to prosím???

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

25.01.2009 20:38

anonym

Chyba DisconnectedContext

VB.net 2008, SQL server 2005, Office 2007 Dobrý den, při importu dat z Excelu (60000 záznamů - takže tabulka zaplněná bez pár vět na nejvyšší možnou míru, 10 sloupců, texty max 30 znaků) mi v závislosti na velikosti paměti vyhodí chybu DisconnectedContext. Maximální počet vět, které jsem naim...

Databáze, .NET

2 odpovědí

25.01.2009 18:27

Mirka Knížková

Jak zjistit skutečnou velikost souboru aneb průběh kopírování

Rád bych zobrazoval průběh kopírování souborů na flashku. Jde o větší soubory, takže by stálo za to vidět přímo průběh kopírování jednotlivých souborů. Zatím mám hotové to, že mám dvě vlákna: 1) Vlákno, které kopíruje soubory pomocí FileSystem.CopyFile. 2) Vlákno, které má zjistit, kolik už ...

VB.NET, I/O operace

6 odpovědí

25.01.2009 17:40

anonym

Uživatelské jméno z User.Identity.Name

Zdravim, potřeboval bych poradit jak z User.Identity.Name lze získat pouze uživatelské jméno bez názvu počítače či serveru..? Děkuji předem za tipy

VB.NET

4 odpovědí

25.01.2009 17:21

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Priradenie role

Ak vytvorím uživateľa cez CreateUserWizard, ako mu môžem priradiť jednu z vytvorených rolí? Ďakujem za všetky odpovede a prajem príjemné chvíle na týchto stránkach.

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

25.01.2009 17:02

Lubos Blader

Sinusovka ve VB 6.0

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak mám ve Visual Basicu 6.0 vykreslit sinusovku, aby její začátek měl souřadnice (0, form1.scaleheight/2) a její konec měl souřadnice (form1.scalewidth, form1.scaleheight/2). Zkrátka a dobře od začátku formuláře do konce formuláře. Zkoušel jsem to pomocí form1....

VB6/VBA

12 odpovědí

25.01.2009 16:26

anonym

ACCESS

poraďte mi prosím, potřebuju v accessu ve formuláři, když zmáčknu tlaačítko nový tak aby se mě to zeptalo jestli chci uložit něnyjší fotmulář a ten teda uložit nebo ne a pak aby se vymazal a otevřel se nový. Děkuji

VB.NET

0 odpovědí

25.01.2009 10:48

anonym

VB .NET a C#

Dobrý večer! Ak ma baví VB .NET, je dôvod učiť sa C#?

C#, VB.NET, Offtopic

6 odpovědí

25.01.2009 9:00

Tomáš Herceg

Problém s výjimkou v BackgroundWorkeru

Dobrý den, mám následující problém s výjimkou uvnitř BackgroundWorkeru. Normálně se na pozadí spusí vlákno BackgroundWorkeru (RunWorkerAsync) s tímhle kódem: Chci nějak docílit toho, aby se chyba dostala až do zpracování ukončení vlákna, kde je její obsluha: Chyba ale vyskočí už ve fu...

Visual Studio, .NET

3 odpovědí

24.01.2009 22:06

anonym

Velikost pracovní plochy - více monitorů

Nevíte jestli je možno nějak přímo zjistit celkovou velikost pracovní plochy v případě použití více monitorů (Width, High)? Sečíst ji z rozlišení samozř. umím, ale jde o to, že monitory mohou být i různě nastaveny, např. jako klon nebo jako rozšíření plochy, mohou být vedle sebe nebo nad sebou...

VB.NET

1 odpovědí

24.01.2009 20:44

anonym

Zjištění tříd implementujících určité rozhraní

Zdravím, mám definováno určité rozhraní a několik tříd, které ho implementují. Chtěl bych zjistit, které třídy to jsou přímo za běhu programu. Třídy i rozhraní jsou ve stejném jmenném prostoru. Lze to udělat nějak elegantně nebo musím procházet všechny typy ve jmenném prostoru?

Reflexe, .NET

6 odpovědí

24.01.2009 17:32

Ondřej Linhart

Pořadí událostí

Dobrý den, potřeboval bych vyřešit provedení událostí v jiném pořadí. Jedná se mi o události: - MouseDown - ListView.ItemSelectionChanged potřebuji nejdříve vykonat proceduru pro událost ItemSelectionChanged a potom pro MouseDown. funkce má být taková, že po kliknutí pr.tl.myši se m...

VB.NET, WinForms

13 odpovědí

24.01.2009 16:26

anonym

Date

Dobrý den. Pomozte, prosím! Jedná se o banální problém, kterému nemůžu přijít na kloub. Můj program zapisuje mimo jiné do souboru aktuální datum. Pak chci tuto proměnnou ze souboru načíst do proměnné, která je deklarovaná jako typ Date. Zmiňuji pouze důležitou část kódu, pro stručnost. Při pok...

VB6/VBA

8 odpovědí

24.01.2009 16:01

anonym

Předání parametrů jinému vláknu

Zdravím, chtěl jsem mojí aplikaci upravit tak, aby jedna časově náročnější operace (export záznamů do excelu) probíhala ve vlastním vlákně. Narazil jsem zde na problém. Proceduru kterou provádím export volám se 2 parametry. Spouštěl bych ji přes threading.ParameterizedThreadStart ale pochopil js...

VB.NET

4 odpovědí

23.01.2009 23:57

Honza Dědek

Přehrávání mp3

Dobrý den. Rád bych se zeptal na to jak přehrát ve visual basic 6 mp3. Waw přehrát umím ale hodně to zabírá takže mp3 by se mi hodilo do programu víc.

VB6/VBA

5 odpovědí

23.01.2009 15:03

anonym

Zabezpečení ASP.NET stránky

Dovoluji si otevřít toto téma, jelikož jsem na něj nanašel uspokojivou odpověď. Jakým způsobem koncepčně správně zabezpečit např. blogovací stránku na webu, která zajišťuje ověření autora - jméno a heslo. Vycházím z článku Tomáše Hercega o &quot;MetaWeblog&quot; službě a tam důrazně doporučuje ko...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

22.01.2009 9:23

Tomáš Herceg

<< < 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se