Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 > >>

weblink do textboxu nebo labelu

Dobrý den, chci se zeptat, jak &quot;dostat&quot; weblink do např.textboxu nebo labelu po kliknutí na odkaz v seznamu odkazů v prohlížeči. V browserech se vždy po kliknutí na odkaz objeví link webu v comboboxu nebo nějakém objektu ve formuláři. Jak se to vytváří? Díky za odpoveď. Marcel Borna

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

30.12.2012 19:10

Jiří Šimara

Jak vytvořit nový MDB soubor?

Jak programově vytváříte nový MDB soubor? Rozhoduji se jakou &quot;storage&quot; použiji pro nový projekt, ale od MDB mě odrazuje fakt, že mohu MDB soubor vytvařet pouze nepřímo. Prozatím jsem našel následující způsoby vytvoření nového MDB souboru: - přes COM objekt: ADOX - vytvořit si prazd...

Compact Framework

5 odpovědí

26.01.2009 9:24

Petr Žižka

Skutečná adresa do aplikace v IFRAME

Dobrý den, mám jeden takový problém. Je možné zjístit skutečnou adresu z adresního řádku prohlížeče, když spouštím aplikaci v IFRAME. Veškeré metody odkazující na path přes request vrací adresu uvedenou v IFRAME. Jsem si vědom, že tohle není ideální, ale bohužel to z technologických důvodů ...

HTTP/HTML

3 odpovědí

26.01.2009 6:24

Ondřej Sýkora

Tisk

Dobrý den. Tak mám na Vás zase jednu tiskovou otázku.. Tisknu pomocí této funkce:WebBrowser1.ExecWB OLECMDID_PRINTPREVIEW, OLECMDEXECOPT_PROMPTUSER Přiznám se, že té syntaxi vůbec nerozumím - co je to, co je napsané velkými písmeny? To jsou nějaké parametry příkazu ExecWB? Pak nerozumím tomu, ...

VB6/VBA

6 odpovědí

25.01.2009 19:03

anonym

Tisk pictureboxu

Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit, jak jednoduše vytisknout na defaultní tiskárně obsah pictureboxu? Většinou programuji ve VB6 a tam je to jednoduché, v .net se strácím a nějak tomu nerozumím. Moc děkuji za radu. Grr

VB.NET

5 odpovědí

24.01.2009 21:36

David Kitner

Přechod z 32-bit XP na 64-bit Vistu

Zdravím. Přešel jsem z 32-bit Windows Xp na 64-bit Windows Vista Business. V XP jsem program k mySQL databázi připojil normálně (přes MySQL Driver 5.1), ve Vistách to přes stejný connection string nejde (s tím, že mě to nechce pustit do záložky &quot;Sytémová DSN&quot; - píše to něco o nedostateč...

VB.NET

7 odpovědí

24.01.2009 12:53

Ondřej Linhart

dropdownlistbox - formátová dat

Mám v detailsview dropdownlistbox, chtěl bych nastavit pevnou délku zobrazovaného řetězce. Navíc bych chtěl pak v kódu pracovat s původní hodnotou přes selecteditem. Lze to pomocí datatextformatstring? Díky za pomoc

VB.NET

1 odpovědí

24.01.2009 11:16

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

ASP.NET, CSharp - foreach

Ahoj. Prosím vás, mohl by mi někdo poradit? Potřeboval bych prohledat složku na serveru Server.MapPath(&quot;~/Dir/&quot;) a podle počtu nalezených souborů vykonat příslušné akce. Vím že se to zjištujě pomocí cyklu foreach, ale bohužel nevím přesnou definici. Zkoušel jsem si to seskládat sám, al...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

22.01.2009 16:32

anonym

Jak může ovlivnit script z Formu2 Form1?

S Visual basic 6 ještě moc neumím teprve se učím z knížky a návodů na internetu. Na jednu věc jsem se díval skoro všude ale nikde jsem to nenašel a docela by mě to zajímalo. Jak je možné ve VB6 udělat aby po kliknutí na tlačítko ve Form2 se funkce toho scriptu v tlačítku rozběhla místo ve Formu2...

VB6/VBA

13 odpovědí

21.01.2009 13:29

Miroslav Fuska

Umístění stránky doprostřed

Dobrý den, prohledal jsem články a diskuze a myslím, že tam není to co potřebuji. Řeším takový to problém. Jak udělat, aby stránka, která má danou weight (šířku), aby se zobrazovala uprostřed obrazovky. A jelikož má každý uživatel jiné rozlišení monitoru, má stále stránku někde jinde. Třeba jako ...

ASP.NET WebForms

10 odpovědí

21.01.2009 12:48

anonym

Zjištění připojení na siť

Zdravím, potřeboval bych pomoc. Potřebuji do programu přidat funkci na zjištění zda je počítač připojen k internetu. Je jedno jestli přes modem, WiFi, ... Mě stačí aby mi to vrátilo třeba True/Flase Ve VB6 jsem to řešil takhle Hledal jsem v System.Net.NetworkInformation ale nic jsem t...

Algoritmy, .NET

4 odpovědí

20.01.2009 20:54

Petr Doleček

Soubor - nastavení jeho obecných vlastností

Dobrý den, omlouávm se tento možná triviální dotaz, ale nemohu to nikde nalézt. Jedná se mi způsob jak přistupovat, při zápisu nebo čtení, k obecným vlastnostem souboru. Ty které jsou viditelné při označení souboru a použítí kontextového menu Vlastnosti. Potřebuji nějak nastavit jednu hodno...

VB.NET, I/O operace

8 odpovědí

20.01.2009 17:25

Ondřej Linhart

Funkce HOUR, MINUTE, SECOND - počet číslic

Dobrý den, prosím o radu. Ve svém programu používám lokální funkci Minute(čas), která vrací ze zadaného času minuty. Pokud je ale zrovna třeba 19:05, pak funkce vrací hodnotu 5. Já bych ale potřeboval, aby výsledek byl vždy dvoumístný (tedy 05). Určitě to nějak půjde (tuším pomocí mřížek..?), al...

VB6/VBA

5 odpovědí

20.01.2009 14:22

anonym

EU vs Microsoft

Omlouvám se za tento offtopic, ale je to zase jeden ze článků, které mě dokážou nadzvednout ze židle. http://www.novinky.cz/clanek/159039-eu-obvinuje-microsoft-z-omezovani-konkurence-pomoci-exploreru.html Já osobně IE používám v práci a doma mám firefox. Dle mého subjektivního názoru je fir...

Offtopic

6 odpovědí

19.01.2009 19:57

Tomáš Herceg

Tisk HTML

Dobrý den, prosím pomozte s mým problémem:). Kvůli rozdílnému zarovnání textu na jedné řádce jsem byl nucen generovat HTML kód místo toho, abych použil prvek RichTextBox. Pomocí komponenty WebBrowser umím tento kód načíst i vytisknout (přes msdn jsem našel tento postup: http://support.microsoft....

VB6/VBA

3 odpovědí

18.01.2009 19:21

anonym

ASP.NET: C#

Ahoj. Mám proměnou: string verze = Request.Browser.Version; a chtěl bych vytvořit vyjímu, jestliže verze je menší nebo rovno 6 tak.... problém je, že znaménka &lt;&gt; se můžou použít pouze u int. Nevít někdo jak na to prosím ? Díky moc

C#, ASP.NET WebForms

12 odpovědí

18.01.2009 17:40

Viktor Langer

Datová struktura - jak vytvořit vhodné objekty

Dobrý den, rád bych se poradil jak nejlépe vytvořit vhodnou datovou strukturu. Potřebuji ukládat řadu různých hodnot do jednoho souboru. Jedná se o seznam opakujících se údajů. Tyto jednotlivé údaje se skládají z několika skupin, které jsou různě rozvětveny. Jedná se řádově o cca 80-100ůdaj...

VB.NET, Optimalizace, Databáze

6 odpovědí

18.01.2009 15:40

anonym

Ověření dat

nevěděl by nekdo pls jak ověřit zda se textbox1.text = nejakemu txt souboru nekde na internetu???? pls je to velice dulezite... predem dekuji....

VB.NET

5 odpovědí

18.01.2009 11:03

Jindra Josefus

Kontextová nabídka 'Nový objekt'

Dobrý den. Rád bych se zeptal, kde systém bere infromace, na jejichž základě vytváří seznam &quot;Nový &gt;&quot; v kontextové nabídce Průzkumníka. Předpokládám, že se bude jednat o nějakou větev v registru. Předem díky.

Offtopic

2 odpovědí

18.01.2009 10:40

Jan Novák

frame dropping

Dobrý deň, urobil som jednu takú pokusnú blbosť, aby som si vyskúšal frame dropping a neviem, kde je chyba, ale zdá sa mi, že to nerobí to, čo by to malo robiť.Ide o takú guličku, ktorá by sa mala zvetšovať z priemeru 20 px na veľkosť formulára, ale mne sa to najprv začne z 20 px zmenšovať, a keď...

VB.NET, WinForms, Grafika

3 odpovědí

18.01.2009 10:35

Viktor Langer

<< < 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se