Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 > >>

Text

Jak v RichTextBox1 text ze souboru který si vyberu? Zadám: A SharpDeveloper (obdoba visual basic) mi ukáže: Reference to a non-shared member requires an object reference. (BC30469)? Za odpověď ďekuji předem.

VB.NET, WinForms

9 odpovědí

28.05.2009 14:57

anonym

Kurzor - přístup v celé aplikaci

dobrý den, rád bych se poradil jak se řeší ovládání kurzoru v rámci celé aplikace. Mám v aplikaci několik formulářů a chtěl bych při zpracovávání měnit zobrazení kurzoru (při čekání). Používám řadu vlastních eventhandlerů. Jde mi o to, jestli to nelze řešit nějak globálně. Třeba je na t...

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

13.05.2009 15:46

anonym

Bliknutí při console.clear()

Ahoj, řeším problém s mojí konzolovou aplikací. Potřebuji v určitých intervalech vymazat a znovu zaplnit okno konzole, což provádím přes console.clear() a poté do ní vypíši data z pole. Problém je ovšem v tom, že jakmile konzoli vyprázdním a znovu zaplním, je mezitím vidět &quot;černo&quot...

VB6/VBA

11 odpovědí

11.05.2009 12:59

anonym

Prazdna hodnota z DateTimePicker

Caute potrebujem do databazy vkladat urcite udaje o uzivateloch ako meno, priezvisko, datum narodenia ...... pouzivam nato form kde na zadanie datumu narodenie pouzivam DateTimePicker a moj problem spociva v tom ze ak nahodou neviem datum narodenia uzivatela tak potrebujem aby sa mi zapisal...

Komponenty, WinForms

4 odpovědí

10.05.2009 22:12

Tomáš Herceg

zobrazení console

VB.NET 2008 EXPRESS Dobrý den, poradil by mi někdo se zobrazením konzole viz kód. Žádné okno se mi nezobrazuje. Snad se má zobrazit s CTRL+C, ale to je bez reakce. Děkuji za radu.

VB.NET

6 odpovědí

10.05.2009 18:53

Tomáš Herceg

Jedinečná čísla tlačítek klávesnice ve WInAPI

Dobrý den, při použití funkce keybd_event je potřeba deklarovat konstantu tlačítka, např. Private Const VK_H = 72. Neví tady někdo náhodou, kde bych sehnal seznam všech jedinečných čísel tlačítek pro VB.Net? Díky za odpovědi. Marcel Borna

VB.NET

3 odpovědí

08.05.2009 21:02

Ondřej Linhart

Silverlight x AMD

Donucen okolnostmi jsem se chtěl naučit alespoň něco o ASP.NET. Pěkné videotutoriály z tohoto webu od T. Hercega si ale prohlédnu jen v práci (a tam na ně nemám čas koukat a učit se), doma zase nemohu nainstalovat Silverlight.PC mi hlásí chybu 1503 &quot;Your processor is not supported.&quot; Pož...

Silverlight, Office

2 odpovědí

07.05.2009 21:51

anonym

Vlastna procedura pre databazu

Caute neviete mi poradit ako bz mala vyzerat vlastna procedura na otvorenie (uzavretie) spojenia do databazy a vykonanie nejakeho prikazu, aby som stale nemusel definovat cele pripojenie? Vdaka Cujan

VB.NET, Databáze

4 odpovědí

07.05.2009 18:39

Ondřej Linhart

timer

Dobrý den potřebovyl bych pomoc s Timerem jakým kodem nastavim odpocitani z textboxu1 a po dosazeni 00:00:00 se spustila nějaká podmínka ?? našel jsem něco podobného ale neodpočítávalo to přesně

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

07.05.2009 16:41

anonym

Strukturované zobrazení promenné

Zdravím, existuje něco jako Krumo (http://krumo.sourceforge.net/), ale pro ASP.NET prosím? V kostce: zobrazí přehledně a strukturovaně obsah jakékoli proměnné (pole, objekt, kolekce, apod.) na HTML stránce. Umí to i vnořené objekty, apod. Potřebuji to pro jednoduché zobrazení výstupu objek...

ASP.NET/IIS, HTTP/HTML

0 odpovědí

07.05.2009 9:31

Petr Žižka

Combo box - citanie udajov

Caute naplnam combobox datami pomocou datasetu datami z tabulky napr. studenti, mam nastavene parametre Display Member na priezvisko a Value Member na ID. Ak dam ulozit do premenej napr. parameter hodnotu aktualne vyranej polozky tak mi tam hodi priezvisko a nie id ako by som chcel. v com moze ...

VB.NET, WinForms

8 odpovědí

07.05.2009 7:56

Ján Holub

Refresh Datagridview

Caute na form1 mam studentiDataGridView v ktorom sa mi zobrazuju udaje o studentoch z tabulky studenti z databazy pomocou datasetu StudentiDataset na form2 mam formular pomocou ktoreho vkladam udaje o novom studentovi. Akonahle sa stalcim tlacidlo ULOZ na form2 tak sa mi udaje o studentovi ...

VB.NET, Databáze

2 odpovědí

06.05.2009 21:26

Ján Holub

DropDownList - data z tabulky + jiná položka

Ahoj, mám stránku, kde mám DropDownList, který naplňuji při načtení stránky daty z tabulky. A chtěl bych na začátku s &#39;0&#39; value mít ještě jednu položku. Ale nevím jak ji tam dostat aniž by se naplňováním &quot;vymazala&quot; (respektive nahradila). Víte někdo? Díky.

VB.NET

2 odpovědí

06.05.2009 17:10

anonym

VB 5 klonování objektů

Dobrý den, potřeboval bych prosím poradit ohledně klonování objektů, pomocí nějaké funkce.(ve VB5) Něco sem našel v nápovědě, bohužel jsem si s tím neporadil. Předem děkuji za odpověď.

VB6/VBA

0 odpovědí

06.05.2009 15:20

Vojtěch Bureš

Zase DataGrid

Datagrid je jistě svělá komponenta, ale když od ní člověk chce trochu něco nestandardního, tak je to opravdu &quot;zážitek z natáčení&quot;. V jednom projektu ho potřebuji donutit k tomu, aby po kliknutí na HeaderCell neprováděl třídění. Možná je to banální, ale já jsem to za žádnou cenu nenašel....

VB.NET

1 odpovědí

06.05.2009 10:55

Ondřej Brožek

ComboBox + TextBox

Dobry den. Jsem uplny zacatecnik pomalicku se ucim pracovat ve VB Net2008. Mel bych dve prosby jak se da odstranit z ComboBoxu nebo TexBoxu cele kontextove menu nebo nejlepe uplne vyradit prave tlacitko mysi. A druha prosba jak udelat aby zobrazene polozky v ComboBoxu a TexBoxu nesly vubec...

VB.NET, WinForms, .NET

4 odpovědí

05.05.2009 21:06

Radek Jančík

publish VB Express O8

Ahoj, dokoncil sem program a pote co jsem ho pomoci pruvodce publishoval a zkusil naistalovat na jinem pocitace,bohuzel to zahlasi chybu,..nevim presne jaky je postup, pokud se musi knihovny a jine soubory pridat manualne?! atd... diky Petr

VB.NET

2 odpovědí

05.05.2009 21:04

Radek Jančík

VB.NET 2008 EE: Databinding TextBox-u na premennu.

Pri úvodných pokusoch s väzbou (Databinding) som narazil na problém : keď mám deklarovanú reťazcovú premennú a vytvorenú na ňu väzbu z TextBox-ov (alebo Label-ov), tak sa mi zobrazí len úvodná hodnota tej premennej (zadaná hneď pri deklarácii alebo neskôr - ale ešte pred vytvorením väzby). Po vyt...

VB.NET, WinForms, Databáze

0 odpovědí

05.05.2009 14:51

anonym

Přidání události do vlastního controlu

Dobrý den, V CF 2.0 se snažím vytvořit &quot;Hezčí tlačítko&quot; podobné tlačítku z XP. Tlačítko by se mělo při přejetí myši podbarvit. Chtěl jsem vytvořit událost vyvolanou přejezdem myši, která by změnila private boolean hodnotu _mouseOnCtrl, a při onPaint bych ji použil pro změnu barvy...

C#, VB.NET, WinForms

0 odpovědí

05.05.2009 9:50

Michal Plško

Validace formuláře a převod textu

Dobrý den, rád bych požádal o pomoc s následujícím problémém. Mám vytvořený registrační formulář, ve kterém při stisku tlačítka POKRAČOVAT kontroluji zda byla povinná pole vyplněna a zda jsou některé hodnoty zadány korektně. Vše funguje jak má a v případě chybného nebo žádného zadání se mi ve...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

04.05.2009 17:38

anonym

<< < 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se