Nové téma
Zdravím, v aplikaci pro navigaci používám TreeView. Potřeboval bych některé node zakázat (enable=false) aby si je uživatel nemohl vybrat (buď proto že v danou chvíli akce není dostupná nebo např. uživatel nemá dostatečné oprávnění akci provést). Bohužel jsem tuto vlastnost nenašel. Neřešil jste...
VB.NET, WinForms
anonym
Zdravím, snažím se při přehrávání hudby prostřednictvím "Windows media player" ovládat kódem hlasitost. Nikde nemužu u "AxWindowsMediaPlayer1" najít vlastnost "Volume".Neví někdo jak s tím hnout? A jde to vůbec? Díky. Jan
Komponenty
David Kitner
Zdravim, když si nastavím v IIS na aplikaci jenom ověřování systému Windows (ostatní zakážu, protože na stránce potřebuji vyčíst username), tak to po mě chce vždycky připojení k mému počítači (vyskočí okno, kde musím zadat jméno a heslo). A já nevím čím to je a potřebuju se to nějak zbavit. Někde...
Offtopic, Bezpečnost
Tomáš Herceg
Zdravím, neví někdo jak ovládat posuvníky (ScroolBar) příkazem? Myslím tím když zmáčknu tlačítko, tak aby se ScroolBar sroloval dolů a když zmáčknu jiné tlačítko, tak aby se nastavil na nejvyšší pozici v textboxu. Vím, že když postavím kurzor na poslední pozici, tak se změní i ScroolBar, ale chc...
Dobrý den,mám dotaz ohledně nákupu Windows jde o to,že otec si chce koupit do (staršího) PC Windows XP Home Edici.V jedné prodejně mu ji nabídli za cca 2100 Kč.Podíval se ještě v druhé prodejně a tam nabízeli balík cca za 4500 Kč.Tento prodejce ovšem říkal ,že pokud koupí ty za 2100 Kč z tamtoho ...
Offtopic
Jan Šalomoun
Dobrý den, vím že toto téma se tu již probíralo, ale přesto se ještě zeptám. Chtěl bych používat lokalizaci ve formu. Form: 1) Localizable = true 2) Na form přidám prvky(buttony,labely ...) 3) Změním vlastnost text pro jazyk default 4) Přepnu se z default do English(United states) 5) Z...
C#, VB.NET, Architektura, WinForms
Michal Plško
Zdravím, můj dotaz se pořád motá okolo mého customTreeView. Teď mi jde o to jak z customTreeNode dám vědět do customtreeView že došlo ke změně hodnoty isEnabled nebo isReadOnly. Chtěl bych vytvořit události k těmto změnám. Mám tedy customTreeNode kde jsou vlastnosti isEnabled a IsReadOnly: ...
Honza Dědek
skvostne dopoledne, mate nekdo zkusenosti s programkama pro windows mobile 6.1? Prohledaval jsem net s informaci o pristupu na bluetooth port, ale nenasel jsem.. Chtel bych realizovat ovladani jedne hracicky s BT-prijimacem pres htc tytn, ale jsem v zacatcich (a vicemene i v koncich). Pokud mate...
Hardware, Compact Framework
Petr Mánek
Dobrý den, jaký je rozdíl mezi těmito třídami? Co je vhodnější použít?
C#, VB.NET, Komponenty, WinForms
Ondřej Linhart
Zdravím, mám jeden problém. Při převodu aplikace z VB6.0 se v kodu programu objeví komentář "'UPGRADE_ISSUE: Declaring a parameter 'As Any' is not supported... " Bohužel nemám dokumentaci k VB6.0, takže nemohu zjistit, jakou hodnotu má "Any" Mohl by mi někdo...
VB.NET, VB6/VBA
Zdravím, otevírám ještě toto téma k mému pokusu upravit si treeView. Původní můj dotaz byl zde: http://www.vbnet.cz/forum-tema--2397-treeview_zak_225_z_225_n_237_node.aspx ale ptal jsem se na trošku něco jiného a bylo mi odpovězeno, tak proto otevírám tento topic. Jde mi hlavně o to aby mi...
Ahoj, vím, že se to tady již řešilo, ale niže uvedený kod mi ne a ne chodit, o co mi vlastně jde zákazník používá win s minimálním rozlišením protože tam používá dos program, který má být nahrazen programem ve vb.netu, a já potřebui před spuštěním přenastavit rozlišení a po ukončení zase vrátir ...
VB.NET, DirectX, WinForms
Vážení je možné nainstalovat podporu pro překlad a spuštění java aplikací v routeru ASUS 500gP? GCC by měl překlad javy podporovat ale při pokusu o překlad upozorní:"gcc: Jenom_sout.java: Java compiler not installed on this system" Je možné tedy kompilátor nainstalovat a jak? Je i jiná...
Jan Fíla
Dobrý den, řeším toto, Mám dva uživatele „Uzivatel1“ „Uzivatel2“ zařazené do skupiny Users (Win XP „NTFS“). „Uzivatel1“ nemá přístup do adresáře "C:\Upload\", ale pokud se „Uzivatel1“ přihlásí do aplikace, tak aplikace ...
Může mi někdo poradit, jak naprogramovat stopky tak, aby se mi zobrazoval i čas na 1/100s? když použiju txt nezobrazuje se nic, MessageBox.Show mi program stopne. Jde mi o měnící se číslice času. Dík
Komponenty, .NET
Dobry den, programuji jednoduchou aplikaci a vytvarim si jedno userControl a pouzivam ho v testovaci aplikaci. Kdyz se ma testovaci formular nakreslit ve VS, vyhodi tento error: The given assembly name or codebase was invalid. (Exception from HRESULT: 0x80131047) at System.Reflection....
C#
Jan Minac
Caute davma si dokopy tlacovu zostavu vo VB2008 pomocou vstavaneho nastroja datareport, zostava vyzera takto: Poradove cislo, meno, priez. Meno a priezvisko taham z databzy. Moze mi niekto poradit ako genrovat poradove cislo? Nemoze to byt id zaznamu lebo zoznam generujem stale podla nejakyc...
VB.NET
Ján Holub
Zdravím, mám aplikaci propojenou s databází MySQL a k datům přistupuji pomocí prvku DataGridView. Manipuluji s daty prostřednictvím odpovídajícího BindingNavigatoru, vkládání, aktualizace ani mazání záznamů databáze mi nedělá žádné problémy. Ty se vyskytnou v případě, kdy ukládám záznam s nev...
Jan Venhuda
Dobrý den , potřeboval bych poradit s SQL dotazem pro vyhledani cest. Mám tabulku Cesty a tabulku ZastavkyNaCestach (např. Praha, Brno, Zlín, Vsetín) a potřeboval bych dotaz, který vrátí cesty, ve kterých je "podtrasa" zadaná parametry(@START @CIL). Děkuji
SQL
Jaký postup psaní kodu je lepší-rychlejší, efektivnější př.1 nebo př.2 myslím to obecně, při psaní podobobných kodů. Je lepší pokud výsledek používám(ukládám) na více místech a výpočet není nijak složitý ho vypočítát a uložit do proměnné a pak vyvolat, nebo počítat pro každý zvlášt. Děkuji
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít