Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 > >>

Vytvoření exe ve VB 2008

Dobrý den, Chtěl bych se zpetat jak vytvořit exe soubory ve VB 2008. Přečetl jsem si zde v seriálu VB.NET od začátku, že je najdu ve složce projektu\BIN\RELEASE. Na stejné téma tu padnul i dotaz, nicméně se vždy jednalo o verzi 2005. Ve 2008 nemám onu volbu build solution, přes kterou se to, jak...

.NET

10 odpovědí

20.06.2010 20:29

anonym

Access 2007 - provider is not registered

caute vsetci pri spustani projektu mi hlasi tuto chybu: The &#39;Microsoft.ACE.OLEDB.12.0&#39; provider is not registered on the local machine. uz som dost googlil, a dajak som nic nanasiel, moze mi niekto pomoct? Vdaka Cujan

VB.NET

10 odpovědí

24.08.2009 14:04

anonym

Jak řadit v dataGridViewu typ boolean

Ahoj, mám datagridView ve kterém mají uživatelé povoleno řadit data, které sa načítají z SQL serveru. U čísel a stringů je to bez problému, ale je nějáká možnost jak přimět dataGridView aby řadil i sloupce s datovým typem bit (boolean) ? Tento datový typ se zobrazí jako checkBox a moje představa ...

VB.NET, WinForms, Databáze

2 odpovědí

23.02.2009 17:40

anonym

Grafický vzhľad tlačítka

Je možné zmeniť vzhľad tlačítka vo VB .Net - tvar rôzne grafické efekty napr. odlesky tieňovanie a.p., alebo je nutné použiť komponentu od iných výrobcov ?

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

18.12.2008 12:00

Petr Slezák

Knihovny v samostatném adresáři

Dobrý den, rád bych se poradil jakým způsobem realizovat umístění knihoven do samostatného adresáře v aplikaci. Pokud ji umístím přímo do adresáře aplikace a přidám referenci je samozřejmně vše OK, ale nevím jak postupovat pokud vytvořím pro určité knihovny samostatný adresář. Předem děk...

VB.NET

8 odpovědí

16.12.2008 15:33

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Ikona v trayi

Mám možná až příliš jednoduchý dotaz - jak donutit ikonu v trayi, aby po ukončení programu z traye zmizela ?

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

15.12.2008 16:39

anonym

Jak se Struktury uvnitř Třídy odkazovat na objekty z Třídy?

Mám nějakou třídu, ve které je struktura. Jak se můžu dostat zevnitř té struktury na proměnné z té třídy? Už nějakou dobu se nad tím trápim a nemůžu příjít jak na to. Můžete mi prosím poradit? Tady je příklad: Na řádku Jablka = &quot;test&quot; mi vyskakuje tahle chyba: &quot;Reference t...

VB.NET, Architektura, Algoritmy

4 odpovědí

14.12.2008 21:28

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Vykreslení pixelu do PictureBoxu

Prosím, jaké má vb.net příkazy pro vykreslení pixelu do PictureBoxu(zadájí se souřadnice a barva) a zjištění barvy pixelu (zadají se souřadnice pixelu PictureBoxu). Nebo existuje nějaký příkaz na vyříznutí obráku z obrázku? Potřeboval bych udělat z obrázku několik výřezů o velikosti 128x128p...

VB.NET

3 odpovědí

14.12.2008 19:19

Petr Doleček

Součet více více položek

Ahoj všem, potřeboval bych poradit s tímto. Mám tabulku a v ní sloupce: Jméno, Datum, Hodina, Počet, Platba. Potřebuji dostat výsledek kde bude: Jméno, Datum, Hodina, suma(počet), suma(počet) kde platba = hotovost, suma(počet) kde platba = karta. To celé v jedné tabulce. V tuto chvíli pát...

SQL, Algoritmy, Databáze

1 odpovědí

13.12.2008 17:07

Petr Zajíc

český font v XNA

Zdravím, mohli byste mi prosím poradit, jak dostat český znaky do textů v XNA? Založil jsem soubor Content/font.spritefont, ve kterém mám &lt;FontName&gt;Courier New&lt;/FontName&gt; Když ale použiju české znaky, tak mi to padá na výjimku o nedostupnosti znaku. dík za radu

C#, XNA

1 odpovědí

12.12.2008 21:22

Tomáš Herceg

Projekt s více solutions

Zdravím lidi, mohl by mi někdo poradit. Mám projekt se dvěmi solutions. Jeden sol. je program a druhý je knihovna. Chtěl bych aby se mi druhý solutions přeložil do podsložky Dll. Nevím kde to nastavit. V projektu outputfolder dám bin\Release\Dll\ tak to nefunguje a přeloží se stejně do bin\Re...

Visual Studio

3 odpovědí

12.12.2008 21:19

Tomáš Herceg

Vypnutí PC

Asi to sem nepatří, ale když už můj problém s PC nedokázali vyřešit ani servisáci, tak to už je co říct. Proto se obracím na vás, jestli nemáte nějakou radu, jak daný problém vyřešit. Jde o to, že při náročnějších aplikacích, řekněmě třeba hlavně u her se PC zničehonic po několika minutách(vždyck...

Hardware, Office

4 odpovědí

12.12.2008 21:15

Tomáš Herceg

ASP.NET - C# - Ulásoti

Ahoj. mám kód, který mi v události page_Load vytvoří komponentu label a nastaví jí určitou hodnotu ToolTip na neco. Potřeboval bych na tuto hodnotu poukázat z jiné události Může mi někdo poradit??? Moc děkuji

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

12.12.2008 21:14

Tomáš Herceg

Unzip - password

Poradte mi ako spraviť program v VB.NET 2008 EE ktorý rozbalí súbor chránený heslom (heslo poznám). tento program pred rozbalením požiada o zadanie hesla. Ja ale chcem aby ten súbor rozbalil automaticky. Heslo by malo byť v tele programu.

VB.NET, Algoritmy, I/O operace

1 odpovědí

12.12.2008 13:30

Ondřej Linhart

typ databazy

caute, robim databzuvu aplikaciu, aky ty databzy je podla vas najvhodnesji? Access, sdf, mdb? vdaka Jano

VB.NET, Databáze

8 odpovědí

12.12.2008 8:55

Honza Dědek

Windows Media WM5, WM6 - Screenupdating

Ahoj hledám pro WM5, WM6 (Pocket PC) něco co by zakázalo / povolilo překreslování displeje Já to znám jako Application.Screenupdating = False (True) Jde o to že když měním pozice objektů na displeji, tak je podle mne výhodné nejprve zakázat překreslování, potom přesunout objekty, a pa...

VB.NET

0 odpovědí

11.12.2008 10:02

Petr Slezák

Dimenzace proměnné s dynamickým typem

Dobrý den, potřebuju poradit: vyrábím web, který používá zásuvné moduly. Toho dociluji tak, že mám nadefinovaný jmenný prostor CMS.Plugins, ve kterém jsou umístěny všechny moduly (jednotlivé VB soubory ve složce App_Code) jako třídy, které splňují interface IModule. Při načítání těchto modulů te...

VB.NET

2 odpovědí

09.12.2008 18:45

Petr Mánek

Hledání v textu pomocí Contains

Ahoj, v mém programu si načtu .txt soubor ve kterém postupně procházím jednotlivé řádky a pokud obsahuje mnou hledaný výraz (zadaný do textboxu) tak se celý řádek přiřadí do richtextboxu. Mám ale problém při vyhledávání pomocí &quot;Contains&quot; s rozlišením malých a velkých písmen. Soubor tot...

VB.NET, Algoritmy, I/O operace

3 odpovědí

08.12.2008 22:33

Tomáš Herceg

datagridview

Poradi niekto? Hladam v datagridview riadok podla hodnoty v stlpci. Riadok najdem, ale ako na ten riadok dostanem kurzor, aby som mohol s tym riadkom dalej pracovat /edit..../ ? /Kľudne sa môžete smiať, ae poraďte....každý nejako začínal..../ zaciatocnik

VB.NET

2 odpovědí

08.12.2008 10:03

anonym

ASP.NET - C# - FileUpload

Dobrý den. Mám komponentu FileUpload s id AddPhotoFileUploat001 a potřebuju, aby zadaný soubor nahrál na server do adresáře Fotogalerie, který je v rootu webu. Zkoušel jsem to nsam milionkrát. Na pc mi to šlape, ale jakmile to dám na server, tak to spadně. Prosím, nemohl by mi někdo znal...

C#, ASP.NET WebForms

4 odpovědí

07.12.2008 20:54

anonym

<< < 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se