Nové téma
Nevíte, jak číst data z joystiku přes Windows API?
VB.NET
anonym
Narazil jsem na jeden problém s vlastním Sitemap provider, ze zdejšího seriálu. Schválně si zkuste do stránky vložit SiteMapPath a kliknout na Výpůjčky. Ty se v drobečkové navigaci vůbec nezobrazí. Všiml jsem si problému, když jsem definoval styly pro aktuální stránku a položka Výpůjčky neustále ...
ASP.NET WebForms
Jan Šalomoun
Potřeboval bych script na spuštění timeru tlačítkem. S visual basic 6 nedělám moc dlouho. Předem děkuju.
VB6/VBA
Ondřej Ondryáš
Dobrý den, používám linq to datasets a narazil jsem na chybu se kterou si nevím rady. Potřebuju vyfiltrovat zaznamy, abych je mohl upravit. Filtrování probíhá podle sloupce PSČ. A tady je právě ta chyba, sloupec psč je typu integer a AllowNulls:YES. Při spuštění linq dotazu vyskočí chyba konverze...
LINQ, Algoritmy
Tomáš Herceg
Zdravím a prosím o radu. Pro výpis dat z databáze (cca do 80 záznamů dle podmínky) na ASP.NET stránku používám GridView. Tento GridView je následně určen pro tisk tzn. v Internet Exploreru náhled tisku a tisk dvou stránek. Vlastnost GridLines = Both zapříčiní, že záznamy v tiskové sestavě jsou od...
Dobrý den Jsem v této oblasti začínající a již zhruba týden nemohu najít nic kolem vyhledávání v databázi.Jedná se mi konkrétně o zástupné znaky pro vyhledávání řetězců v databázi (QUERY FILTER - VISUAL BASIC 2008 EXPRESS) . Jediné na co jsem přišel je že při zadání zástupných znaků do filt...
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jak správně dělat HTML Hlavičku v ASP.NET. Myslím tím dynamické meta tagy, které by měly být dynamické ( které by bylo dobré aby si uživatel nějak sám nastavil v adminu, ...), jak třeba přidat javascriptové soubory, když neznám přesnou cestu a v tagu script src n...
Dobrý den, potřeboval bych poradit se sestavením linq dotazu. Už nad tím bádám nějakou dobu a zatím nejsem schopný nic pořádného vyplodit. o co jde? mám tabulku:tab skupina(string) hodnota1(int) hodnota2(int) hodnota3(int) hodnota4(int) hodnota5(int) výsledek dotazu nebo dotazů by mě...
VB.NET, SQL, LINQ
Zdravím, narazil jsem na potřebu změnit barvu pozadí a barvu textu v hlavičce dataGridViewu (defaultní nastavení barev působí v aplikaci rušivě) a bohužel jsem zde narazil. Našel jsem zde vlastnost ColumnHeaderDefaultCellStyle kde by tyto vlastnosti měli jít změnit. Změna se mi ukáže dole na kon...
VB.NET, WinForms
Honza Dědek
Zdravím, pomocí OleDb(connection,dataAdapter,command) nacitam z excelu tabulku do DataSetu (všechno je textově). Používám C#. Potřeboval bych zjistit duplicitní řádky v zadaném sloupci a ty pak uložit do jiné tabulky. Vygooglil jsem nějaký postup (http://www.kasman.sk/index.php?id_clanku=1...
C#, ADO.NET, Databáze
Můžete mi poradit, kde sehnat "LINQ preview" do Visual studia 2008, abych tam dostal nové projekty typu "LINQ Console Application", "LINQ Library", ... ? Bude to chodit v Express CSharp? Našel jsem něco (tuším May2006) ale to je do VS2005, já potřebuju 2008. ...
C#, VB.NET, LINQ, Offtopic, .NET
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Dobrý den, navrhuju databázy a narazil jsem na problém. Nejde mi vytvořit cizý klíč mezi tabulkami. Vypisuje tuhle chybu:The referential relationship will result in a cyclical reference that is not allowed. tabulky by měli vypadat takhle Hraci - ID (PK) -Klub (FK - Kluby.ID) Kluby - ID (P...
Databáze
Dobrý den, poradil by někdo jak použít ngen.exe pro úpravu kódu pro specifický PC a OS WinCE5.0 Děkuji
Offtopic
Michal Plško
Dobrý den, mám aplikaci, ve které mám picturebox a do něj uživatel může něco vykreslit. V konstruktoru formu si tedy vytvořím instanci třídy Bitmap a té předám velikost daného pictureboxu. dále pak v příslušné události mouse move nad pictureboxem vytvořím objekt Graphocs příslušné bitmapy a kre...
VB.NET, WinForms, Grafika
Zajímalo by mne jestli je možné vytvořit (rozumně jednoduše) vlastní DialogResult. Jedná se mi například o použití při výzvě k uložení dat formulářů. Např. pro tlačítka: Yes YesToAll No NoToAll Cancel Přijde mi, že vytvoření vlastního DialogResultu by bylo nejpřehlednější. Před...
Zdravím. Jak zjistím, že se na tiskárně (připojené k danému PC - nejedná se o síťovou tiskárnu) právě tiskne nějaký dokument ? Díky.
Ondřej Linhart
Zdravím, dělám program pro parsování informací z jedné www stránky, do listboxu nacitam hodnoty. Po kliknutí na tlačítko se kontaktuje web server a data se načtou, ALE program pri nacitani dat jakoby vytuhne.... to by problem nebyl, ale snazim se pred "vytuhnutim" zobrazit dialog s tex...
David Kitner
Dobrý den. Mám takový dotaz. Používám tento highlighter http://alexgorbatchev.com/wiki/SyntaxHighlighter:Usage a použítí má být jednoduché. Píšu web v PHP, proto to dávám do Off topic. Píšou, že kod, který se má vložit je tento (vložím ho do index a vlastně do indexu pak vkládám ostatní ...
Jakub Kratina
Zdravím, potřeboval bych pomoct s následujícím problémem. Mám aplikaci propojenou s MySQL databází, která mimo jiné obsahuje tabulky "Role" a "Přístupová práva" ve vazbě M:N (existuje ji tzv. spojovací tabulka "Práva role"). Následujícím způsobem chci v prvku...
VB.NET, WinForms, Databáze
Dobry den, nevi nekto jako se pracuje se serializator a deserializatorom v mobilnim zarizeni, konkretne v MW5? Ve velkym .NET Frameworku staci pred tridu napsat [Serializable]. V Compact Frameworku vyhodi error kdyz napisu [Serializable] pre tridu: Error Message: The type or namespace ...
Architektura, Compact Framework
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít