Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 > >>

Jak nastavit Time alarm pod biose

Zdravím. Jsem úplný laik který se kdysi snažil programovat ve VB. Potřeboval bych poradit jak pomoci VB nastavit Time alarm v biosu. Něco jsem o tom našel tady http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa373235(VS.85).aspx Předem dik moc

VB6/VBA

1 odpovědí

09.01.2009 22:04

Radim Kaiser

Microsoft SQL Server Compact Edition 3.5

Ahoj, chci požádat o radu, chtěl bych použít db v titulku pod vb6, celá aplikace má chodit na usb disku a tak by se mi to docela zamlouvalo, protože hlavní aplikace běží pod plnohodnotným sql 2005,a na usb se &quot;odnaší práce&quot; na jiné pracoviště - jen několik záznamů z hlavní db. Takže ...

VB6/VBA

4 odpovědí

29.12.2008 17:04

Tomáš Herceg

Čtení z ICQ/QIP klienta

Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně čtení textu z klientu jako je ICQ a QIP. Jde z jejich &quot;šeptátka&quot; nějak číst posledni správu a popřípadě do něj i psát?(pomocí programu samozřejmě) Možná se to jeví jako absolutní zbytečnos a asi to tak i bude ale chtěl bych to zkusit jen nevim ...

C#, VB.NET, Offtopic, I/O operace

11 odpovědí

29.12.2008 16:53

Tomáš Herceg

Ukončení konkrétní instance Excelu

Zdravím. Mám spuštěných několik instancí programu Excel. Spustím další, po proběhnutí procedury která nahází data do sešitu v Excelu potřebuju ukončit pouze tu jedinou instanci (ostatní instance v Excelu poběží dál). Momentálně mi to funguje tak, že zkontroluju, zda v paměti neběží Excel, pokud a...

VB.NET, Office

2 odpovědí

25.12.2008 21:48

anonym

Vlákna

Dobrý den, začínám s programováním (píšu kravinky, které mě zrovna napadnou a 3/4 kódu tvoří scripty odsud...). Napsal jsem takovou aplikaci, která vysílá požadavky na server a přijímá odpovědi (nečekaně :-D). Ale těch požadavků je za sebou několik. I pár tisíc. Trvá dlouho než se program připo...

VB.NET, Threading

4 odpovědí

25.12.2008 10:54

Petr Mánek

Pevná výška Controlu

Zdravím, rád bych požádal o radu, jakým způsobem je možné nastavit, aby můj Control bylo možné dimenzovat jen do šířky? Výška by měla jít nastavit pouze &#39;zevnitř&#39;. Díky

VB.NET, WinForms

8 odpovědí

24.12.2008 11:14

Jan Novák

Multijazyčné formuláře

Ahoj, omlovám se pokud se zde tento problém již řešil. poté neumím hledat a omlovám se. Ale otázka je taková, pokud u formulářů vygeneruji více resx souborů = tím že postupně změním lng daného formuláře a v jednotlivých resx přeložím příslušné texty, bude potom aplikace fungovat podle zvoleného ...

VB.NET, WinForms

6 odpovědí

23.12.2008 14:46

Ondřej Linhart

Instalace programu

Dobrý den, mám dotaz ohledně instalace programu. Udělal jsem jednoduchý program v MS VB 2008 Express Edition který používá Sql Server Ce v. 3.5, databázi mám uloženou přímo na C:\DB.sdf. Když tento program publikuji a nainstaluji na PC kde jsem ho naprogramoval, je vše OK. Pokud ale jej chci nain...

VB.NET

1 odpovědí

22.12.2008 16:55

Petr Zajíc

Object Browser

Dobrý den,chtěl bych se zeptat, jak zajistit, aby se v Object Browser objevil rozpad celé struktury .Net. Když jsem např. hledal třídu StreamReader v System.IO, neobjevila se tam.Když jsem ovšem zadal do Search přímo SreamReader a kliknul na podtřídu TextReader a pak se vrátil šipkou zpět do rozp...

Visual Studio

2 odpovědí

22.12.2008 7:21

anonym

Pád Visual Studia

Zdravím, používám VS 2008 EE. Poslední dobou ale dochází k nepříjemnému problému, který nejsem sto vyřešit. Visual Studio mi zamrzne a spadne pokaždé, když na formulář umístím vlastní ovládací prvek, dědící z Control. Při spuštění kompilace se všechny záložky a nástroje uzamknou, ale formulář ...

Visual Studio

2 odpovědí

21.12.2008 16:53

Jan Novák

Práce s PrintPreviewDialog

Mám problém se zobrazením náhledu PrintDokumentu Proč se dokument vytiskne správně, ale v náhledu se zobrazí pouze po předchozím tisku? Kam se DrawString vykresluje, proč nestačí jen nahled.document=tiskdok?

VB.NET

2 odpovědí

21.12.2008 9:23

Jan Fíla

Silverlight 2

Máte zájem o článek (nebo články) na téma Silverlight 2? Například návod jak si napsat hru jako PacMan: http://vbnet.cz/blog-clanek--193-pacman_pro_silverlight.aspx

Silverlight

8 odpovědí

19.12.2008 1:32

Jakub Čermák

posuvníky vo Forme

mám vo forme vložený picturebox s rozmermy väčšími ako je okno formu a ako mám do formu vložiť posuvníky (scrollbars) aby som obsah okna mohol pohodlne prehliadať Prešiel som properties ale nepodarilo sa mi nič náisť?...

C#, VB.NET, WinForms

1 odpovědí

18.12.2008 12:50

Jan Novák

AutoEventWireup="false"

Co znamená: AutoEventWireup=&quot;false&quot;

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

18.12.2008 11:18

Jan Novák

Přerušení zavírání formuláře

Jak přerušit uzavírání hlavního formuláře programu (čili zavírání programu). Mám tam dotaz ukončit Ano/Ne. Potřebuju tam ještě vrazit možnost Storno. Díky za odpověď.

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

17.12.2008 19:59

Ondřej Linhart

Vytvorenie setupu -skusenisti

Caute, ma niekto skusenosti s vytvaranim instalacneho setupu pomocou visual studia a projektu &quot;SETUP PROJECT&quot;? Popripade potesil bz nejakz navod v slovencine alebo cestine. Dakujem pekne a pekne sviatky vsetkym Cujan

Visual Studio

2 odpovědí

17.12.2008 18:50

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Streaming VB.Net

Zdravím všechny, zkoumal jsem různé možnosti streamování. Jedná se mi de facto o videokonferenci 2 stran. Zachytávat vstup z videozařízení umím, akorát se mi jej nepodařilo prohnat jakoukoliv kompresí, abych to mohl poslat přes net. Když použiju VideoLan dll, tak ta mi vždy hodí BSOD (dělá to na...

VB.NET

0 odpovědí

15.12.2008 15:01

anonym

Náhrada ListBox - DataGridView1

Dobrý večer, prosím o pomoc. Hľadám v tabulke &quot;Album2&quot; výrax &quot;Text=xyz&quot;. Ak existuje tak riadok zapisujem do &quot;ListBoxu&quot; všetko je OK. ListBox som nahradil DataGridView1 a už mi zapíše len posledný výskyt. Používam VB2005 Express.

VB.NET, Komponenty, Algoritmy, WinForms

0 odpovědí

14.12.2008 21:00

anonym

Mazani dat z XML

Ahoj,nevite jak se da vymazat &quot;uzel&quot; z xml? nasel sem todle: to jsem upravil pro svuj xml soubor ktery vypada takhle: ale kdyz dojde na radek s root.RemoveChild(node.ParentNode) napise chybu: Diky za odpovedi

VB.NET, XML

2 odpovědí

14.12.2008 18:56

anonym

ASP.NET - C# - Dynamicky generovaný Button

Zdravím. Mám stránku a na ní nějaké komponenty a tlačítko. To tlačítko se m tam vygeneruje automaticky. Mám ale problém s tím, že když se na to tlačítko klikne, tak i když nemám žádnou funkci, tak se po kliknutí stránka smaže. Resp. smaží se z ní ty ostatní komponenty - nevím proč. Potřebov...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

14.12.2008 12:31

Petr Mánek

<< < 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se