Joystick - Windows API   otázka

VB.NET

Nevíte, jak číst data z joystiku přes Windows API?

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/...

Děkuji za odkaz, ale ještě bych potřeboval ukázku implentace do programu...

Název funkce již znáte, ukázky kódu tedy není problém najít na webu. Pro obsluhu herních zařízení bych však doporučoval použít Managed DirectX, konkrétně DirectInput.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Joystick přes DirectInput nebo přes Windows API jsem na internetu hledal již mnohokrát. Našel jsem pouze několik řešení pro VB6, ale ty jsem ve VB .net nerozběhal...

Mohl by mi někdo zaslat už nějaké odzkoušení řešení pro VB .net?

Předem děkuji

Pro DirectInput je vše potřebné v DirectX SDK (dokumentace a příklady), pro Windows API na webu.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Stáhnul jsem si Microsoft DirectX SDK (June 2010) a tam, bylo pouze C++ které vůbec neovládám, ovšem jejich sample funguje ikdyž se zobrazí dvě chyby. Poté jsem si stáhl Microsoft Microsoft DirectX SDK (August 2006) a tam jsem našel i samle s C# který mi ve VB 2010 Express vypíše chybu: "Mixed mode assembly is built against version 'v1.1.4322' of the runtime and cannot be loaded in the 4.0 runtime without additional configuration information."

Můj dotaz zní:"Jak nastavit VB 2010 aby to fungovalo?"

Předem děkuji za odpověď

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback