Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 > >>

Tvorba chm souborů nápovědy

V čem píšete uživatelskou nápovědu? Představoval bych si něco, co je integrované do VisualStudia, co bude propojené s projektem (VB.NET) a co mi při kompilaci vytvoří chm soubor. Máte s něčím zkušenosti? A pokud nic, tak jak uživatelskou dokumentaci řešíte?

VB.NET, Visual Studio, .NET

14 odpovědí

21.12.2010 10:34

anonym

Ribbon panel

Dobrý den, sháním do své aplikace tzv. ribbon panel, tedy záložkový panel nástrojů z Office 2007. Viděl jsem ve screenshotech, že projekt City Traffic Designer podobnou komponentu používá. Mohl bych se dozvědět, odkud si mám knihovnu stáhnout? P.S. Pokud možno, rád bych ještě tlačítko Office ...

VB.NET

4 odpovědí

09.01.2009 9:35

anonym

kódování

Ahoj vsem. Mam problem se zobrazenim cestiny. Normalne kdyz na localhost spustim moji aplikaci asp.net,tak se mi zobrazí při chybě toto: Soubor Default.aspx.vb V prohlížeči se normálně zobrazí text i s diakritikou. V souboru Default.aspx mám v sekci head: To je správně,neboť vše funguje tak...

VB.NET, ASP.NET WebForms

4 odpovědí

25.11.2008 9:29

anonym

DateTime Parser

Potřebuji ve své aplikaci pracovat s řadou různých podob Datumů (načítání ze souborů jako String) a tak bych si chtěl udělat nějaký vlastní Parser. Ne vždy totiž při načítání dat vím, v jakém formátu je datum zapsán. Uvažuji, že bych si udělal textový soubor s možnými formáty (např. yyyyM...

VB.NET

13 odpovědí

23.11.2008 21:38

Tomáš Herceg

urceni aktivniho prvku v excelu

Ahoj, delam makro do excelu. Uzivatel vzdycky klikne na graf, nebo vybere pole bunek a spusti makro. to pak s tim aktivnim prvkem pracuje. Muze mi nekdo poradit, jak v makru rozpoznat, zda je vybran graf nebo bunky?

VB6/VBA

3 odpovědí

18.11.2008 13:45

anonym

Přidání efektů do SecondaryBuffer

Po spuštění následujícího kódu dojde k výjimce a to po zavolání s.SetEffects(efekty):

C#, DirectX

2 odpovědí

18.11.2008 13:19

Tomáš Herceg

Ikony v treeview control

Prosím o radu jak přiřadit k child nodes ikony, ale root nodes nechat bez ikon. Pokud to teda lze... Děkuji za radu

VB.NET, Komponenty, WinForms

2 odpovědí

18.11.2008 13:17

Tomáš Herceg

více textur terénu v XNA

Dobrý den, pokouším se o předělání funkčního příkladu z tutoriálu o XNA takovým způsobem, který by umožnil přidělení více textur na určitá místa v terénu (hlína, písek, tráva....). Nevíte jak to mám udělat nebo na jaký web se obrátit? Děkuji

VB.NET, XNA

1 odpovědí

18.11.2008 13:15

Tomáš Herceg

SQL server databáze

dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je možné již vytvořenou a připojenou databázi k sql serveru přemístit na jiné místo resp na jiný disk. Momentálně je databáze uložena na C disku na serveru v defaulním adresáři, ale z důvodu nedostatku místa na C disku by jsem chtěl databázi přesunout na...

SQL

6 odpovědí

18.11.2008 9:02

anonym

Instalace VB 2008 EE

Zdravím, potřebuji nainstalovat VB2008 EE na počítač který nepřipojím k internetu (na chatě bez signálu).V různých DVD přílohách časopisů nemohu najít žádný ZIP soubor, který bych zkopíroval na ten počítač a posleléze rozbalil. Za radu díky Jan

VB.NET

7 odpovědí

17.11.2008 21:35

anonym

Pozvolné zobrazování formuláře

Ahoj. Prosím nění tu někdo, kdo by dokázal přeložit kód z VB.NET do C#? Jednalo by se tedy o: Moc díky

C#

9 odpovědí

17.11.2008 8:09

anonym

Adresa v adresním řádku prohlížeče

Ahoj. Potřeboval bych nějak pomocí asp.net získat adresu z adresního řádku prohlížeče. Ale ne celou ( http://neco.cz/neco/neco/Default.aspx ), ale jenom ( Default.aspx ) Potřeboval bych podmínku. Jestliže url = Default.aspx, tak ... a jestli Default2.aspx tak .... Moc díky za odpověd

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

16.11.2008 20:12

anonym

Změna výchozích vlastností objektů formuláře

Zdravím, dá se nějak nastavit pro celou aplikaci, aby některé objekty měli jiné výchozí vlastnosti? Např. kdybych chtěl, aby všechny Textboxy měly ve výchozím stavu modré pozadí místo bílého? Díky, Patrik

WinForms

9 odpovědí

16.11.2008 10:49

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

DataGrid a txtBoxy

Napise niekto nejaky link na priklad, kde by boli na jednom forme DataViewGrid z nejakej tabulky aj txtBoxy z tej tabulky...ide mi o tu previazanost...pri pohybe po riadkoch tabulky... zaciatocnik

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

16.11.2008 10:45

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Element 'table' cannot be nested within element 'span'.

Element &#39;table&#39; cannot be nested within element &#39;span&#39;. Poradil by mi niekto, prosím, čo to znamená ako sa to dá vyriešiť?

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC

1 odpovědí

15.11.2008 21:26

Pavel Veselý

Binaryformatter

Děje se mi divná věc. Příkazem Project/add reference přidám jmenný prostor System.Runtime.Serialization a pak v jedné metodě deklaruju: dim f as new binaryformatter Ale ukáže se &quot;type Binaryformatter is not defined.&quot; Zkoušel jsem ještě nahoru připsat imports system.runtime.seria...

VB.NET

4 odpovědí

14.11.2008 18:33

anonym

RowFilter v DataView

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na filtrování dat v dataview. Jedná se o integer sloupce. Myslel jsem, že to půjde takhle ale to mi vyhazuje Cannot perform &#39;Like&#39; operation on System.Int32 and System.String. Chtěl bych, aby když napíšu třeba 2 znaky, aby se zobrazily všechny záznamy, ...

VB.NET

2 odpovědí

14.11.2008 13:01

anonym

Uloženie elipsy zo skicára

Dobrý večer! Mám nakreslenú plnú elipsu v skicári. Ak ju vložím do stránky cez Image, tak sa mi tam zobrazí biely obdĺžník v ktorom je tá elipsa. Poraďte mi, prosím, ako dosiahnuť, aby okolie elipsy bolo priesvitné.

ASP.NET WebForms, Grafika

5 odpovědí

13.11.2008 20:29

Jan Novák

Ulozeni reportu do xls

Dobrý den mám jeden dotaz, vytvářim reporty v Reportviewer a chtěl bych se zeptat, jestli nejde nějakým zpusobem nastavit, aby se sestava rovnou generovala do xls a nezobrazovala se na obrazovce. Dekuji.

C#, Komponenty, Office

0 odpovědí

11.11.2008 18:05

anonym

Rozsah platnosti proměnné

Ahoj, momentálně se trápím s jednou věcí. Na MS SQL serveru 2000 dělám v T-SQL procedury. Potřebuji získat pár pomocných hodnot a chtěl jsem k tomu využít tabulkovou proměnnou: DECLARE @pomocnaTBL TABLE (datum DATETIME,jmeno NVARCHAR(30)) Pokud mám jednoduchý dotaz vše funguje jak mám. V T-...

SQL

6 odpovědí

11.11.2008 14:17

Honza Dědek

<< < 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se