Form.showdialog   zodpovězená otázka

WinForms

Přeji hezký večer,mám takový problém.Pokračuji ve svém Html Editoru,ale nastal dalši problém.U programu mám několik formů.Každý Form se zobrazí pro určitý tag kde uživatel zadává údaje.Vše funguje jak má,ale když jsem přidal jedenáctý form a připravil si ho.Tak sem chtěl napsat název_formu.showdialog problém je,že Visual studio mi to potrhává ,že není deklarován.Přesto tam je.Skoušel jsem i restart nastavení.Celého PC nic nepomohlo.Neví někdo co stím díky.(Napadá mě nemá express edite nějaké omezení na množství formu ?)

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Zkuste

dim frmOkno as new NazevFormu
frmOkno.showdialog()

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Omezení na počet formů samozřejmě v Express edici není. Pravděpodobně budete mít někde nějaký překlep. Pokud jste formulář vytvořil kopírováním nějakého stávajícího, zkontrolujte, jestli je v souborech formuláře uveden správně název třídy.

nahlásit spamnahlásit spam 2 / 2 odpovědětodpovědět

Opravdu nevím , nikde jsem překlep nenašel.Nic méně když si Form udělám přes Dim ...... tak to jde.Děkuji.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback