Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 > >>

Smazání řádku

Dobrý den, vyberu si pomocí Selection.SelectRow řádek Word tabulky. Nyní bych za splnění podmínky, že tento řádek obsahuje text &quot;Vyhovuje&quot; potřeboval tento řádek smazat. Opět mi to ve Word tabulkách nějak nefunguje. Poradíte prosím. Děkuji Jiří Kašpar.

VB.NET

4 odpovědí

04.03.2009 10:04

anonym

DataGridViewComboBoxColumn

Zdravím. Využívám v DataGridView sloupce typu DataGridViewComboBoxColumn a potřeboval jsem, aby bylo možné při editaci hodnoty v takovém sloupci použít tzv. Autocomplete, tedy vyhledávání podle postupně zadávaných znaků. Použil jsem následující konstrukci s událostí EditingControlShowing: V...

VB.NET

2 odpovědí

04.03.2009 8:39

Jaroslav Rajchl

Připojení položky k menu

Dobrý den, jsem začátečník v programování ve VB.NET. Mohl by mi někdo prosím poradit, jak přidat za běhu programu novou položku do menu? Ve VB6 to umím, ale v .NET se zatím rozkoukávám. Díky

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

02.03.2009 15:17

anonym

Dědění formuláře

Pracuji ve VB2005 EE. V tématu http://www.vbnet.cz/forum-tema--988-dedicnost_formularu.aspx se řeší dědičnost formulářů s doporučením přepsat v definici potomka název jeho předka z Form na název formuláře, který chci dědit. Zkoušel jsem upravovat kód formuláře vytvořený designerem, tam je toti...

VB.NET

15 odpovědí

24.02.2009 8:36

Tomáš Herceg

Mute/Unmute Mikrofonu ve Vistach

Zdravim, nevedel by prosim nekdo jak nastavit ve Windows Vista uroven mikrofonu popr. by stacilo jen Mute/Unmute.. Pres jake DLL (a jakou funkci) nebo nejak jinak... Prohrabuju se netem uz nejakou dobu a nenarazil jsem na nic kloudneho.. Predem dekuji za odpovedi SiViN PS, OT: dik kl...

C#

4 odpovědí

20.02.2009 23:15

Tomáš Herceg

XML to MySQL

Ahoj všem, pomohl by někdo s řešením tohoto: Potřebuji číst XML soubor a data z něj zapisovat do DB(nejlépe MySQL,ale to je v podstatě jedno).Po přečtení potřebuji obsah XML souboru vymyzat.. díky předem za odpověď

C#, XML, Databáze

4 odpovědí

20.02.2009 14:22

Petr Zajíc

Velikost Textboxu

Předem se omlouvám za případnou trivialitu dotazu,ale samotného mě to asi netrkne.Tak tedy na formulář mám vloženou komponentu Textbox.Problém je ,že když uživatel maximalizuje aplikaci.Tak sice Form se &quot;roztáhne&quot;,ale Textbox zůstane &quot;malý&quot; .Neví někdo jak mám udělat aby se s ...

VB.NET, ASP.NET WebForms

5 odpovědí

19.02.2009 21:22

David Kitner

LINQ to SQL a DataView

Dobrý den, jde nějak dostat výsledek dotazu do DataView? Zajímá mě to kvůli filtrování DataGridView.

VB.NET, LINQ, WinForms

7 odpovědí

19.02.2009 20:45

anonym

ASP.NET: Komponenty

Zdravím. Mám otázku. K čemu slouží tyto komponenty: Localize, View, MultiView, AdRotator, Substitution, PlaceHolder, WebParts a Reporting. Zkoušel jsem to hledat, ale nenašel jsem nic kloudného. Díky

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

19.02.2009 16:49

anonym

proměnné

Dobrý den chtěl bych se zaptat jak a kam napsat proměnnou x, y aby platila ve všech formech které mám v programu

VB.NET, Architektura

5 odpovědí

19.02.2009 15:46

anonym

Instalace programu

Dobrý den, možná jste tuto otázku, kterou Vám zadám řešili, i přesto si dovoluji ji položit, protože nemám přehled o všech článcích. Dodělal jsem vlastní program a udělal jsem k němu i instalační program. Problém je v tom, že nevím jak přidat vlastní program (do window panelu spuštění) přes me...

VB6/VBA

9 odpovědí

19.02.2009 15:11

anonym

Nesmyslný výsledek vracený LEFT JOIN

Zdravím, prosím o pomoc s následujícím dotazem. Něco v něm soustavně přehlížím a nemůžu přijít na to co to je. Můj požadavek: Mám 3 tabulky. -v první (označena c) je seznam uživatelů kteří se zalogovali. Pro každého zalogovaného uživatele/den je v tabulce právě jeden záznam ke konkrétnímu d...

SQL, Databáze

2 odpovědí

19.02.2009 12:21

Honza Dědek

Menu a plugniny

Zdravím, zaujal mě článek o zásuvných modulech, publikovaný na vašich stránkách. Pokusil jsem se ho upravit, abych mohl načítat pluginy do menu. Mám v hlavní aplikaci nadefinované menu &quot;Moduly&quot;, do kterého načítám zásuvné moduly. Asi takto: Vím, že dělám někde chybu, protože se mi z...

VB.NET, Algoritmy, WinForms

2 odpovědí

19.02.2009 9:40

Ladislav Hlaváček

uloženie textu

mám problém s takýmto kódom ak mám v rtb znaky ako žýšľ... tie sa mi neuložia správne poradí mi niekto ako to napraviť?...

VB.NET

3 odpovědí

18.02.2009 21:32

Petr Doleček

Ikona

Dobrý den. Tak jsem právě ukončil svoje intenzivní dvouhodinové vztekání se u tvorby ikonky, nakonec jsem se musel smířit s tím, že okolo nebude růžová barva, ale že tam bude prostě černá, protože ikony mají zřejmě svojí umělou (a velmi dobrou) inteligenci. Nakonec jsem zuby nehty vyprodukoval...

VB6/VBA

8 odpovědí

18.02.2009 21:09

Ondřej Linhart

Implementace funkcí Undo a Redo do aplikace

Měl bych jeden dotaz. Existuje nějaký doporučovaný způsob, jak do aplikace založené na WinForms napsané ve VB.Net implementovat funkce Undo a Redo? Existuje nějaká třída, která by toto umožňovala? Nebo je to čistě individuální záležitost a každý programátor si tuto funkčnost v aplikaci musí vytvo...

VB.NET

3 odpovědí

18.02.2009 15:01

anonym

Divný SQL dotaz

Tak už sem tu zas :-( Tentokráte mám problém tento: Má někdo himlhergot tušení, proč mí SQL dotaz SELECT [id], [name], [perex], [dateAdded] FROM [Articles] WHERE ([CategoryId] = @CategoryId) ORDER BY [dateAdded] DESC vrací jenom JEDEN článek, když v kategorii mám dva (čili dvakrát stejn...

ASP.NET WebForms, SQL, Databáze

2 odpovědí

16.02.2009 19:51

anonym

Datový typ sloupce v dataGridView

Zdravím, mohl by mi prosím někdo poradit jak zjistit datový typ určitého sloupce v dataGridView (zda to je int, varchar atd.) Vím že u dataTable to jde takto: Ale přímo u dataGridView nic jako DataType nemám. Potřebuji to do procedury která exportuje data v momentě když jsou načtená a já už...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

16.02.2009 15:29

Honza Dědek

Hibernate

Dobrý den měl bych dotaz ohledně mapování v hibernatu. Mám tabulku A která má ID autoincrement a potom TEXT_ID což je relace 1-1 na druhou tabulku B ID autoincrement. Při uložení tabulky A mám následující problém. Tabulka A ještě nezná ID z tabulky B. Vím že je řešení nejdřív uložit tabulku B a z...

C#, Databáze

0 odpovědí

16.02.2009 11:33

Michal Kezr

FTP

Chtěl bych se zeptat, jak jednoduše přenesu libovolný soubor přes ftp. Děkuji

VB.NET

1 odpovědí

16.02.2009 8:44

Ondřej Linhart

<< < 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 > >>

přihlásit pomocí externího účtu