Mute/Unmute Mikrofonu ve Vistach   zodpovězená otázka

C#

Zdravim, nevedel by prosim nekdo jak nastavit ve Windows Vista uroven mikrofonu popr. by stacilo jen Mute/Unmute..

Pres jake DLL (a jakou funkci) nebo nejak jinak...

Prohrabuju se netem uz nejakou dobu a nenarazil jsem na nic kloudneho..

Predem dekuji za odpovedi

SiViN

PS, OT: dik kluci za tricko ze souteze (i kdyz jsem mel jen dve kola tak jsem ho dostal, jupiii...), bylo to tim ze jsem mel nejvic bodu v Pexesu?

nahlásit spamnahlásit spam -1 / 1 odpovědětodpovědět

"Prohrabuju se netem uz nejakou dobu a nenarazil jsem na nic kloudneho.."

Každý druhý dotaz na tomto webu se obhajuje podobným tvrzením. Přitom při zadání "mute volume visual basic" do Google je prakticky každý vyhledaný dotaz použitelné řešení...

nahlásit spamnahlásit spam 0 / 2 odpovědětodpovědět

Nerikal jsem to jako obhajobu. Jen ze jsem se proto alespon snazil neco udelat a ne jen napsat prispevek a cekat v koute az mi nekdo napise reseni.

"mute volume visual basic" google sice prijme...krasne ale i presto jsem nenasel zadne reseni, ktere by fungovalo ve Win Vista...

prepisoval jsem i kody z VB do C# a ve finale to neslo. Budto mi to jen nacetlo hodnotu, nebo to nerozpoznalo zadne zvukove zarizeni nebo to proste "jako" nastavilo a pritom se zadna zmena neprojevila.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

zkuste Microsoft.DirectX.DirectPlay.Voice http://msdn.microsoft.com/en-us/library/...

No, bylo to tím, že jsme se rozhodli poslat tričko každému, kdo se soutěže zúčastnil a odevzdal alespoň jednu úlohu.

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback