Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 > >>

Seznam souboru

Nemá VB net nějakou funkci(mozna se to nenazývá funkce, nejsem programator), která by mi vratila buď do pole, nebo do kolekce seznam vsech souboru ze zadane slozky + ze vsech podslozek dane slozky a zaroven napsala soubory s celou cestou? Predem dekuji Zdenek

VB.NET, Algoritmy

8 odpovědí

04.02.2009 12:50

anonym

Jak zjistit jestli je objekt vytvořen?

Přeji dobrý den všem, prosím poradil by mi někdo zkušenější jak se dá ve VB.Net obecně zjistit zda je určitý objekt již vytvořen? (mám na mysli že již existuje jeho instance) Zní to asi hloupě ale nemůžu na to pořád přijít. Potřeboval bych vytvořit podmínku ve smyslu : if &quot;existuje objekt ...

VB.NET, WinForms

8 odpovědí

28.08.2008 18:29

anonym

paging u gridview

Chtěl jsem se zeptat,zda je možné nějak udělat paging na data,ale né na řádky,ale prostě na sloupce v gridview. Mam pár dat v řádkách,ale velké množství sloupců,tak jak vymyslet,abych zobrazil třeba 1-5,po kliknutí na tlačítko 6-10,atd a zpět. Díky za námět

ASP.NET WebForms

7 odpovědí

27.08.2008 9:24

Tomáš Herceg

Překreslení obrazovky, zmizí obrázky

Měl bych prosím dotaz. Snažím se vykreslit nějaké obrázky na form1. Všechny se mi načtou a vše funguje v pořádku až do okamžiku, kdy okno minimalizuji, nebo ho překryju jiným. To se mi aplikace buď sekne (když zrovna vykreslovala obrázky), nebo mi obrázky prostě smaže a vykreslí se jen původní f...

WinForms

5 odpovědí

26.08.2008 17:56

anonym

Vtvoření souboru

Chtěl jsem se zeptat, jak vytvořit soubor. Zatím to resim tak, ze mam prazdny soubor a ten umim kopirovat. Ovšem určitě to neni čisté. Děkuji za odpoved

VB.NET

5 odpovědí

26.08.2008 16:12

Ondřej Linhart

Předání proměnné druhému formulář

Zdravím. Mám kód ve form1 pro button1_click: kterým při button1_click přiřadím do prom. a = &quot;neco&quot; a otevřu form2, a kód Ale nevím jak tu prom. a poslat tomu druhému formu. Poradíte?

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

26.08.2008 7:50

Tomáš Herceg

obrázkové tlačítko

Servus všem asp programátorům. Není v nástrojích Visual Web Developeru nějaký obrázkový button? Chtěl bych totiž mít obrázek tlačítko,nebo aspoň jako obrázek odkaz,ale s metodou: Nebo něco podobnýho,hlavn aby to makalo. Dík

ASP.NET WebForms, Visual Studio

1 odpovědí

25.08.2008 17:24

anonym

Přesun položky do jiné tabulky ( INSERT-> DELETE )

Ahoj, mám 2 tabulky se stejnou strukturou a potřebuji dotazem přesunout položku z jedné tabulky do druhé (tzn. do druhé se vloží a z první vymaže). Řeším to tak že insertem záznam do druhé tabulky vložím a hned ho deletem z první vymažu. Napadlo mě ale, jestli není nějáký SQL příkaz přímo na přes...

Databáze

2 odpovědí

25.08.2008 15:28

Honza Dědek

Otevírání Formů (nové instance) a jejich uspořádání

Dobrý den, chtěl bych pozeptat na toto: mám např. Form2 a ten opakovaně otevírám v MDIformu jako childForm. Jde mi o to jakým způsobem ta nová okna budou umístěna na obrazovce. Standartně jsou nová (child) okna otevírána do kaskády, ale není mi zcela přesně jasné jak je toto vnitřně ošet...

VB.NET, WinForms

6 odpovědí

25.08.2008 15:15

Ondřej Linhart

hraní si se sloupic v gridview nebo datatable

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda je možné s načtenými daty z databáze manipulovat tím způsobem,že při kliknutí na tlačítko skryju,popřípadě odkryju sloupce. Je nutné nějak potom datovou položku překreslovat (gridview nebo datatable)? Zatím mne nic jednodužšího nenapadlo. Díky za info

ASP.NET WebForms

9 odpovědí

25.08.2008 13:32

anonym

Instalace a aktualizace NET. WinForm aplikací

Potřeboval bych se dostat hlouběji do problematiky instalace a aktualizace .NET aplikací. Prozatím vytvořím aplikaci ve VS a pomocí Project\Publish vytvořím distribuci. Tímto způsobem ale nejsem schopen nastavit: 1) cílové umístění aplikace, 2) individuální nastavení .config a dalších parametr...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

25.08.2008 11:30

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

CPU info

Ahoj. Potřebuju, ve VB.NET zjistit informace o teplotě CPU, napájení jádra a podobně. ... Jde to nějak zjisit??? prosím poraďte kód nebo aspoň nějakou třídu Díky

VB.NET

2 odpovědí

24.08.2008 22:53

anonym

Chyba po přehrávání mnoha zvuků po sobě

ahoj lidi, mám jednoduchou hru, kde přehrávám mnoho zvuků a taky namluvené hlášky. Všechny hlášky přehrávám v jednom objektu typu audio, tak že hlášku vždycky před přehrátím načtu: zvuk = audio.fromfile(&quot;hlaska.wav&quot;) zvuk.play Po nějaké době se ukáže chyba, které nerozumím. A...

VB.NET

3 odpovědí

24.08.2008 22:44

David Kitner

Nejvíce položek (count)

Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda nějak lze zjistit z jedné tabulky - kolik má uživatel tabulek. Mám tedy vytvořenou tabulku, kam se zapisuje id uživatele a id položky, kterou uživatel má. Tabulka UserItem: ID UserId ItemId Já bych se chtěl zeptat, zda lze nějak zjistit, který uživatel ...

SQL

2 odpovědí

24.08.2008 19:42

anonym

správný dotaz na hledání

Chtěl byc se zeptat na jeden problém.Mám v databázi číselné hodnoty. Když filtruju,tak nevím co a kde je špatně.Jedná se o toto: Dám hledat řetězec,který začíná číslem 11. V databázi je spousta záznamů,například 11003, 11350,... To je dobře,ale k těmto záznamům se přidá i záznam: 00011020, 0001...

SQL

3 odpovědí

24.08.2008 19:31

Tomáš Herceg

xna kniha

neviete niekto či sa pripravuje kniha o xna alebo preklad zahraničnej knihy?...

XNA, Offtopic

1 odpovědí

23.08.2008 9:33

Tomáš Herceg

Položka v Datalist

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda lze nějak adresovat položky v datalistu. U GridView jsem to řešil následovně: Jenže nevím, jak mám něco najít v datalistu. Lze to nějak udělat, podobně jako u GridView?

ASP.NET WebForms, Databáze

2 odpovědí

22.08.2008 13:48

Jirka Pénzeš

problém s like

Zdravím, mám jeden problém s příkazem like.Jedná se mi o to,že mám několik textbox polí a podle nich filtruju z databáze přes příkaz like. Zatím mám jen toto: Zkoušel jsem i a pořád nic. Co s tím?

SQL

8 odpovědí

22.08.2008 11:27

Tomáš Herceg

web.sitemap a ROOT

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je nějak možné pro aplikaci nastavit jako root jinou složku. Pro příklad uvedu: Mám složku /aplikace(ROOT)/moje_aplikace a potřebuji, aby ROOT byla složka moje_aplikace. Při použití SiteMap je předpoklad, že soubor web.sitemap je v kořenovém adresáři,...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

22.08.2008 10:06

Ondřej Sýkora

Index out of range

Ahoj, mám prolbém se kterým si nevím rady. Mám 1 datagridView do kterého se načtou záznamy podle toho, jaký radiobutton uživatel vybere. Až do dneška to fungovalo bez problémů, ale dnes (a netuším proč) když si načtu do gridu data a pak chci načíst jiná mi vyskočí msgbox s hláškou: The following...

VB.NET, Algoritmy

6 odpovědí

22.08.2008 7:55

Tomáš Herceg

<< < 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se