Nové téma
Zdarec, Tak bych potřeboval pomoci. Ve starém VB6 jsem bez problému naplnil Datagrid přes ADO.NET a potom pomoci vlastnosti Columns(index) jsme mohl přenést hodnoty z Datagridu do Labelu nebo textového pole podle potřeby. Stejný zápis v VS2008 nefunguje (tak trochu jsem s tím počítal). Zkou...
VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze
Ondřej Linhart
Slyšeli jste o Eternity II? Kdo tenhle hlavolam složí, vyhraje 2000000 USD. Snaží se to složit lidi na celém světě. Počet kombinací dílků i s otáčením se dá vyjádřit číslem, které má cca 550 nul. Takže je jasné, že ručně se to složit nedá. člověk to nedokáže, takže to musí dokázat jedině počít...
Offtopic, Algoritmy
Tomáš Herceg
Dobry den, chtel jsem se zeptat mam problem ohledne nazvu sloupce v datagridview. Mam vytvorenou Datatable s nekolika polozkami, ktere maji vlastnost caption. Potom tuto Datatable spojim s datagridview pres vlastnost datasource. Porad mi do nazvu sloupce dotahuje z Datatable vlastnost NAME a ne v...
C#
Michal Kezr
zdravim priznivce programovani ! mam jeden takovej problem, ktery zatim nevim jak vyresit. Mam webovou aplikaci, datovy sklad tabulka SQL server. Tabulka vypada zjednodusene nasledovne: Hlavicka1 Hlavicka2 Hlavicka3 Telo1 Telo2 Telo3 Paticka1 Paticka2 pole v hlavicce a paticce jso...
VB.NET, SQL, ADO.NET, Algoritmy, Databáze
anonym
Potřebuji zabezpečit NEinstalované aplikace ve firmě, tak aby nesly spoustet mimo firemní sit. Nemam cíl zabezpečit na 100%. Momentálně řeším přes RijndaelManaged zakryptovaní a dekryptování licenčního kodu (název firmy, časová platnost, název aplikace). Co doporučujete pro identifikaci názvu...
VB.NET
Dobry den, potreboval by som vediet ci je mozne spustit exe subor vytvoreny vo VB.Net zo sietoveho disku. Podobnu temu som nasiel http://vbnet.cz/forum-tema--171-beh_aplikace_na_serveru.aspx#Post266 Mam vytvoreny exe subor ktory sa bude obcas aktualizovat a preto som chcel aby bol na sieti....
Prosím o radu jak ve VBA Excelu získat poslední změněnou buňku (referenci). Chci udělat to, že když se mi změní určitá buňka (pro mne v tu chvíli nezmámá, protože makro budu nastavovat na danou oblast), tak se má udělat něco jiného. Příklad. Když mi někdo změní buňku na řádku 3 /(zadává se tam ...
VB6/VBA
Dobry chtel jsem se zeptat jestli nelze primo v datatable rict ze se jedna o checkbox polozku, nebo se to musi definovat az v datagridu. Dekuji
ahoj, dělám si web ve Visual Studiu 2008 Express. Mám vytvořenou stránku, na které se zobrazují moje články. Články třídím do kategorií, ale nevím, jak jednomu článku přiřadit více kategorií. Mám vytvořené dvě tabulky. Articles a Kategorie V tabulce Articles mám sloupec kategorie, který je...
ASP.NET WebForms
Nevite nekdo jak dostat cislo a nazev kapitoly do zahlavi. Kdyz to tam nejak dostanu pres krizovy odkaz, tak se mi to furt vaze na prvni kapitolu na vsech zahlavich. Mozna by se to melo resit pres makra, ale nezda se mi ze bych byl 1.uzivatel MS Wordu, ktery by toto potreboval. Predem dekuj...
Offtopic, VB6/VBA
Ahoj. Dělám ve VB.NET aplikaci, a chtěl bych tam dát možnost uživately dokovat aplikaci k pravému okraji obrazovky. Něco jako v ICQ. Jak to mám udělat poraďte mi prosím... Nemůžu ve vyhledávači nic najít. Moc díky za odpovědi
Honza Dufek
Dobrý den, chtěl bych si napsat jednoduchý program který by po spuštění setřídil plochu: soubor.txt do dokumentu, soubor.jpg do obrázku atd... ale ještě nikdys jsem programově neupravoval plochu a nevim jak k tomu přistupovat,mohl by mi prosím někdo poradit "jak na to"? Jde mi hlavně o ...
WinAPI
Roman Trakal
Ahoj. Pokud v mé aplikaci nastane chyba a nebude se dát jakýmkoli způsobem spustit, jak mám ošetřit tuto chybu pro MsgBox("neco" ... ) místo toho aby se tam uživately vypysovaly .NETový hlášky o chybě??? Potřebuju to tedy uskutečnit při spouštění aplikace. Je...
VB.NET, .NET
zdravim, nevim jak inkrementovat datum v textboxu na strance. V page load udalosti mam nastaveni aktualniho datumu do textboxu: a v udalosti click tlacitka mam zvyseni data o jeden den: Ovsem zvyseni datumu se provede jen pri prvnim stisku tlacitka, pak uz ne. Kdyz udalost page load pot...
VB.NET, ASP.NET WebForms
Pokúšam sa zachytiť event prechádzania myši nad c1comboboxom. Nasledujúci kód ale odmieta poslúchať. V AddHandler mi podčiarkne me.OnComboMouseMove a vypíše Argument not specified for parameter 'e' of 'Private Sub OnComboMouseMove(sender as object, e as system.windows.forms.mo...
Dobré ráno, neviem či som ešte rozospatý, ale momentálne ma odpoveď na tento problém nenapadá. Mám niečo takéto : Viem zistiť počet C1ComboBoxov v kolekcií p.Controls už pri prvom opakovaní cyklu? Za nápady ďakujem.
VB.NET, Algoritmy
Zdravím vás, zajímalo by mě jakým způsobem je možné na formulář umístit zobrazení aktuálního času. Tento čas by se pořád "refreshoval" a byl by stále aktuální. Narazil jsem například na TimeOfDay, ale s tím jsem nebyl moc úspěšný. Předem díky za případné rady.
Jan Novák
Zdravím Vás, Potřeboval bych poradit. Udělal jsem aplikaci, která správně funguje na noterboku s SQL 2005 a VS2008. Po připojení na SQL 2000 se nemůže aplikace vůbec domluvit s SQL. Pořád to chce heslo a uživatele a kam jej mám napsat. Můžete mě prosím poradit kde hledat. Zápis pro připoje...
ADO.NET, Databáze
Petr Bilik
Zdravím, snažím se vytvořit malou komponentu, která by měla být součástí Traye či Průzkumníka. V tomto článku: http://www.codeproject.com/KB/shell/dotnetbandobjects.aspx Jsem našel řešení, ovšem nedaří se mi to rozběhat. Kompilace proběhne v pořádku, ale v Průzkumníkovi, potažmo Trayi se mi ...
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, ako najefektnejšie zistím z mojho .exe súboru(vb .net 2003(.net framework 1.1)) v runtime, či existuje prireferencovaná dll k tomuto programu. Čiže v design time si referencujem nejakú dll, spustím program zistím, či existuje v adresary programu, ak ano idem ďa...
.NET
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít