Nové téma
Ahoj, potřeboval bych poradit s konverzí datových typů na SQL serveru 2000. jde o to že mám sloupec s hodnotou nvarchar(20) a potřebuju ho přeměnit na money. Je mi jasné že to není standartní konverze která vždy projde. Právě naopak. Když se pokusím o konverzi vyskočí nějáká všeobecná chyba že tu...
Databáze
anonym
Chtěl bych se dovědět, existuje možnost,jak zobrazovaná čísla (data) v integer a string zobrazit tak,že budu mít zobrazeny oddělovače tisíců? Příklad: Mám zobrazeno 14536 a chci aby mi gridview zobrazil 14,536 nebo klidne může být oddělovačem tečka.Záleži kde se to má nastavit. Jak na to? Jak ...
ASP.NET WebForms
Dobrý den, rád bych se poradil jestli je možné v ChildFormu mít také MenuStrip. Pokud jsem ho standartně přidal na Form (ChildForm), po jeho otevření se MenuStrip z ChildFormu zobrazí jako Menu MDIformu. Nenašel jsem nikde možnost jak to event. nějak přenastavit. Předem děkuji
VB.NET, Komponenty, WinForms
Zdravím, rád bych věděl, která z těchto dvou kolekcí... ...bude pracovat rychleji? Děkuji za radu
.NET
Jan Novák
Ahoj Napsal jsem si jednoduchý program na načtení obrázku ze schránky,všchno funguje dobře ale chtěl jsem jěstě nějak nastavit komprimaci JPEG souborů ale nic mě nenapadlo,můžete mi prosím poradit? Děkuji
VB.NET, Grafika
Tomáš Herceg
Dobry den, jsem tak trochu zacatecnik a porad mi neco jaksi nesedi. Delam databazovou aplikaci a zajimalo by mne, jake jsou vase zkusenosti s komponentami pridanymi pres Toolbox pripadne pres Server Explorer a nebo programovani rucne - connection, dataadapter, datasety... Co je z hlediska samot...
VB.NET
Václav Antošík
V obsluze události changedselectedindex u listboxu nechávám přehrávat zvuk přez directx.audiovideoplayback.audio.play(), jenže on se přehraje jen jednou jedinkrát a pak už ne. Čím to je? Děkuju za radu.
Dobrý deň! Trošku som asi v nesprávnej sekcii, lebo tento sample by som chcel pre VB .NET, no pokúšam sa ho spustiť v C#. Vyhadzuje mi to Error: 'TestApp.MainForm.Dispose()': cannot override inherited member 'System.ComponentModel.Component.Dispose()' because it is not marked v...
C#
Zdravím, měl bych otázku, lze nějak zjistit ID uživatele, který se teprve vytvoří pomocí CreateUSERWisard? Upřesním problém, mám na stránce vytvořen CreateUserWisard pro registraci nového uživatele. Po kliknutí na tlačítko "Registrovat" se vykonají nějaké SQL dotazy již ale s ID nového...
ASP.NET WebForms, Databáze
programujem si software ako pomôcku pri konverzii videa a používam objekt obrázok ako náhľad rozmerov ale neviem ako zveniť farbu rámika v nastaveniach sa dá len pozadie skúšal som náisť to ale nedarilo sa mi to, nevie to niekto spraviť?
Mam ListView v ktorom mam viacero stlpcov, ktore potrebujem naplnit, ale nie v poradi, v akom ich mam definovane. Je mozne sa odkazat priamo do ktoreho stlpca ma byt pridana SubItem? Inak povedane: najskor potrebujem vyplnit prvy stlpec, co nie je problem, ale potom potrebujem treti a nakoniec d...
Ondřej Linhart
Ahoj. Prosím, potřeboval bych poraddit. Mám menu a potřebuju, aby se při Page_Load vytvořil seznam složek ve složce DATA_AD a v menu se přidala položka, který ponese název složky a bude odkazovat na soubor Default.aspx v dané složce. Prosím poradte mi jak to mám udělat Díky P.S...
Zdravím, chci se zeptat, zda je možné vyfiltrovat nějakým způsobem následeující problém. Používám dropdownlist,kde jsou zaznamy jako C100,C110,K150,V160,... Jenomže pokud mám první položku dropdown prázdnou(null),tak chci aby se zobrazilo všecko. Pokud ale použiji toto: To sice funguje,ale j...
SQL, Databáze
Chtěl bych se zeptat,jestli je možné měnit styly jen určitých řádků,nebo dokonce jen posledního řádku (footer) u komponenty gridview. Jak na to? Díky za info a návrhy
Chtěl bych se optat na naslédující problém. Pořebuju zjistit aktuální měsíc,den a rok. Na to existuje jistě nějaká funkce. To získám ve formátu mesic/den/rok (12/5/2002) Já ale potřebuji předělat na tento formát. rok/mesic (2002/05) Ví někdo nějaký fígl,či funkci jak to dostanu? Díky
Chtěl jsem se zeptat.Jak sečtu všechny řádky v GridView? Pořád se mi to nedaří zprovoznit. Zatím mám:
VB.NET, ASP.NET WebForms
Dobrý den chtěl jsem vás poprosit o radu jak vyresit problem s vkládáním jmen do databáze. V prvku FormView v režimu pro vytváření nového záznamu mam 4 stejné textboxy do kterých se zadají jména.Když vyplním všechny 4 textboxy tak se mi to uloží do databáze bez problému. Otázka zní jak mám udělat...
Dobrý den, máme síťovou aplikaci, která je stále ve stavu vývoje, vyžaduje časté úpravy a tím i kopírování na jednotlivé počítače, které laičtí uživatelé nezvládají. Přepsat spuštěný soubor nelze (aby třeba volba Aktualizace byla v menu). Je nějaká možnost, aby běžící program spustil jinou aplika...
Chtěl bych se zeptat,zda někdo neví jak přidat do datatable sloupec. Vím že stačí: Jenomže když už jsou v ní data a použiji tento příkaz tak se to přidá nakonec. Já to potřebuji přidat na určité místo,třeba mezi 2-3 sloupec. Prosím o pomoc. Díky
Ahoj. Mám .net 3.5 a vb.net 2008 EE. Při pokusu o přehrání .wav souboru pomocí třídy microsoft.directx.audiovideoplayback.audio dojde k výjimce, hláška "Load lock detected." Co s tím?
DirectX, .NET
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít