Nové téma
Tak nabaluji zdrojový kód a teď mám tuto chybovou hlášku. Byla překročena maximální délka požadavku. Popis: Při provádění aktuálního webového požadavku došlo k neošetřené výjimce. Další informace o chybě a o jejím původu v kódu naleznete v trasování zásobníku. Podrobnosti o výjimce: System...
ASP.NET WebForms
anonym
Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně ukládaní databáze.Mam ji načtenou v GridView a když do tabulky ¨něco přidám ,potřebuju ji uložit.Moc Vám všem děkuju za rady.
VB.NET, SQL, ADO.NET
Mám následující problém. Načtu data do gridview a normálně zobrazím. Jakmile kliknu na obrázkové tlačítko,nebo na klasický button,tak se stránka asi obnovuje či co a skončí to chybou stránku nelze zobrazit. Není to tím,že těch řádků dat je mnoho? Protože když mám pár řádků,tak není problém. Ve z...
Dobry den, mam problem s relacemi, respektive s jejich naslednym zobrazenim. Mam v SQL dve tabulky: 1. PROVOZ - PROVOZ_ID, PROVOZ_POZNAMKA 2. STAVBA - STAVBA_ID, PROVOZ_ID, STAVBA_POZNAMKA Jsou v relaci 1:N pres PROVOZ_ID. Programove to resim takto: zavedl jsem onu relaci a ocekaval...
SQL
Aleš Michálek
Chtěl bych reagovat na tento příspěvek. http://www.vbnet.cz/forum-tema--1524-zaj_237_mav_225_chyba_d_233_lky.aspx Totiž načítám z databáze velké množství dat,poprvé stránka jde,ale jakmile například na stránce kliknu na tlačítko,pravděpodobně se databáze začne načítat znovu a dojde k této chy...
Tomáš Herceg
Ahoj. Mám tento kód pro posouvání okna: A vše je ok. Chtěl bych ale, když najedu na Panel1 myší a chci ho posounout ( to znamená, že ho jakokdyž uchopím ) tak aby se změnila hodnota Opacity = 80%, a když ho posunu a pustím, tak opět bude mít hodnota Me.Opacity = 100%. To vše, aby probíhalo ...
VB.NET, WinForms, Grafika
Ahoj, lze nějak vypsat uživatele, kteří jsou online? Na webu používám Altairis.Web.Providers jako providera. Všiml jsem si, že je v tabulce USERS sloupec DateLastActivity, jenže nevím, jak často a za jakých okolností se do tohoto sloupce zapisuje. Lze nějak vypsat všechny uživatele, kteří jsou na...
ASP.NET WebForms, SQL
Jirka Pénzeš
Dělám program na zálohování dat. Tento program docela vytěžuje počítač, a proto bych chtěl, aby se mi zapínal sám od sebe, třeba o půlnoci, kdy v kanclu nikdo neni. Řesil bych to tak, Že bych svuj programek nechal spustit vzdy po spuštění počítače. V programku by byl časovač, který by neustále...
VB.NET
Ondřej Linhart
Please, poraďte mi prosím někdo, jak dám do své aplikace vlastní kurzor??? Díky
Dobry den, rad bych se zeptal, zda je mozne u komponenty ComboBox kombinovat nekolik typu dat. Potreboval bych udelat filtraci dat z databaze prave pomoci ComboBoxu, ale jako prvni polozku bych potreboval mit nastavenou na "Nevybrano nic" a po rozbaleni by uz zobrazil data z DB. Dek...
Dobrý den, jak se dá uložit nastavení? Příklad: Spustím program a nastavím např. barvu na zelenou. Zavřu znovu spustí a aby ta barva byla zelená. Prosím poraďte.
Ahoj, nevíte někdo prosím o nějakém algoritmu na porovnání 2 obrázku z webkamery? Zatím nemám ani ty fotky z kamery (stávkuje)ale potřeboval bych vyhodnotit která část fotky se změnila nejvíce a kam se phybuje. Pošťouchnete mě prosím správným směrem.
VB.NET, Algoritmy, Grafika
Dělám něco jako prohlížeč fotek. Mám ve C:\ složku Photo a v ní budou obrázky. a od aplikace potřebuju: aby při stisku tlačítka vytvořila seznam souborů co jsou ve zminovaném adresáři. Potom v prvku Panel vytvořila dynamicky PictureBox, kde by byla miniatura té fotografie a na ten když...
VB.NET, WinForms
Honza Dědek
Stále řeším problém se sloučením 2 buněk v 1 řádku. Operace se povede. Provádím ji přes: Problém je však ten,že při tom dojde k odstranění sloupců a já potom nemohu poslední dva adresovat. Když neodstraním sloupce (viz.kód výše),tak se gridview zobrazí špatně.Vyzkoušejte, uvidíte. Prosím,jak ...
C#, ASP.NET WebForms
Dobrý den ,potřeboval bych poradi s vyvoláním události po stisku klávesy. Př.: Po stisku F1 se otevře form Help.vb. Formulář nemá žádné menu. Toto nepracuje, ví někdo proč ?
dobrý den, potřeboval bych poradit, jak ve vb.net 2008 spustit soubor s příponou.exe, ale taky jakýkoliv jiný, např. *.txt, *.wav...
VB.NET, .NET
Ve webbrowseru mám odkaz na složku z obrázkama. Spolu s nimi, je tam také ten modrý panel v levo ( XP ). Jak se ho zbavím, aby v tom browseru byl pouze obsah složky??? Díky
Ahoj. Jde nějak programově vytvořit stín od okna jako je to např ve Vistách???
Ahoj. Potřeboval bych, aby aplikace vytvořila dynamicky prvek PictureBox, a přiřadila mu vlastnosti a událost Neví někdo jak na to?
WinForms
Ahoj. Mám Window a v něm sem si odstranil ControlBox ( ten panel kde je ikona, název aplikace, tlačítko minimalizovat, ... ) A dal jsem si tam obyč Panel001 a chci aby fungoval jako ten ControlBox. Že když za něj uživatel vezme, tak může posouvat oknem. Ale nevím jak na to Poraďte prosím ... ...
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít