Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 > >>

DayView a jeho transformace do vb

Dobrý den, narazil jsem na perfektní ovl.prvek, zobrazující den jako outlookovský kalendář,který je ale bohužel s příklady v C# Většinu se mi povedlo do vb převést, takže prvek funguje. Ale na řádcích níže jsem totálně vyhořel :) má to rozšířit/nahradit Event controlu? Příklady v C# k...

C#, VB.NET, Komponenty, WinForms

4 odpovědí

18.02.2009 18:02

anonym

Dvojité bufferování

Dobrý den, Kreslím do Dim gIMG As Graphics = Graphics.FromImage(imgPicture). Při volání Me.Invalidate() se displej překreslí a celý blikne, jako by na moment zhasl a ihned se zobrazí znovu. Lze u tohoto způsobu vykreslování nějak použít dvojité bufferování, nebo nějak jinak omezit ono poměrně ne...

VB.NET, WinForms, Grafika

5 odpovědí

23.10.2008 11:25

Ondřej Linhart

exchange

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit jak stáhnout maily z exchange serveru? (snad se tomu říká parsing?), už jsem z toho zoufalý, nikde nic, jenon send, send... Pavel

ASP.NET WebForms

11 odpovědí

01.10.2008 15:49

anonym

HELP ASP.NET

Ahoj, Potřeboval bych pomoc s nasledujícím kodem. Potřebuji s textového pole &quot;rok&quot; po kliknuti na tlačítko &quot;rok1&quot; predat Querystring do SQL Select. Už nevím kde hledat. Diky Petr

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

29.09.2008 8:35

Petr Bilik

Upozorňování na nové příspěvky ve fóru

Zdravím! Nevím, je-li chyba na mém přijímači, ale poslední dobou jsem nezaznamenal žádné upozornění na nový příspěvek do vlákna, na které jsem reagoval. Delší dobu jsem se k diskusi na tomto serveru dostával spíše sporadicky (vlivem zaneprázdnění a pracovního vytížení), takže jsem tomuto fenomén...

Offtopic

2 odpovědí

28.09.2008 23:32

Viktor Langer

Ovládání hlasitosti audia

Zdravím, spouštím z programu hudbu SNžím se ovládat hlasitost, ale to se nadaří. Nevědl by někdo co s tím? Díky za odpověď.

VB.NET, DirectX

5 odpovědí

28.09.2008 23:16

anonym

Velikost obrázku před načtením

Zdravím, na své stránce mám obrázek, který se načíta z databáze a já bych chtěl zjistit jeho velikost ještě před načtením samotné stránky. Velikostí myslím rozměr tedy width x height. Díky za každou radu.

ASP.NET WebForms

8 odpovědí

27.09.2008 9:25

Tomáš Herceg

Datový typ v dataGridView

Ahoj, přes OleDb načítám data z excelu do DatagridView. (vytvořím dataAdapter, naplním ním dataTable a tu zobrazím v DataGridView). Mám ale problém s datovým typem. Z excelu to bere myslím prvních 8 řádků a podle něj to urči datový typ. A to je kámen úrazu. Když na začátku budou všude čísla a tře...

VB.NET

2 odpovědí

26.09.2008 9:29

Honza Dědek

Velikost souboru

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na zjišťování velikosti souboru. Jde o to, že když zjistím velikost, vrátí se mi v bytech. Napsal jsem si dvě metody, které mi vrátí velikost+jednotky funguje to ok, ale napadlo mě, jetli ve frameworku na to není přímo funkce. Pokoušel jsem se jí najít, ale nep...

VB.NET, Algoritmy, .NET

6 odpovědí

26.09.2008 8:39

Ondřej Linhart

MaskedTextbox

Dobrý den mel bych dotaz. Trapím se z maskedtextbox jde mi o to, ze pri vstupu do textboxu se mi stavajici text neoznaci a ja tak musim pri zadavani nove hodnoty stary text mazat. Treba komponenta combobox tuto vlastnost ma implicitne. Dale bych se chtel zeptat jestli neexistuje nejaka moznost ...

C#, WinForms

4 odpovědí

25.09.2008 19:44

Lubor Brabec

Vyhledávání od Google v Asp.net

Dobrý den, rád bych si do své asp.net aplikace zařadil vyhledávač od Google. Vytvořil jsem si vyhledávač na stránkách google. Vyhledávací formulář jsem umístil na master.page a výsledky vyhledávání bych chtěl, aby se zobraovaly na zvláštní aspx stránce. Bohužel mi to nefunguje. Mám pocit, že form...

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC

3 odpovědí

25.09.2008 15:28

Tomáš Herceg

Název Picturebox

Dobrý den, máme aplikaci, která vyhodnocuje stav 3x128 informací a výstup by měl být grafický ANO-NE. Je možné nějakým způsobem nazvat třeba Picturebox(1), Picturebox(2)... a podobně s indexem, aby bylo možné jejich atributy upravovat v cyklu a nemuselo se to všechno manuálně vypisovat? Děkuji ...

VB.NET, Algoritmy

7 odpovědí

24.09.2008 19:01

anonym

vb.net a mobilný telefón

dá sa vo vb.net spraviť aplikácia pre mobilné telefóny?

VB.NET

1 odpovědí

22.09.2008 19:10

anonym

Náhrada Year(Date)

Nevíte prosím jak nahradit příkaz &quot;Year(Date)&quot; ve VB.NET?? Furt mi to hází chbu :-(

VB.NET

2 odpovědí

21.09.2008 22:42

Mr Mich

Abecední setřídění kolekce

Mam kolekci a potřeboval bych abecedně seřadit všechny jeji prvky. Nakopl by mě někdo prosím?

VB.NET

2 odpovědí

21.09.2008 19:32

Ondřej Linhart

Expres - profesional

Caute chcem sa spytat aky je rozdiel medzi visual basic profesional a express? da sa v exprese pre program ktory si naprogramujem vytvorit klasicka instalacka (pre pouzitie na iny pc)? vdaka cujan

VB.NET

1 odpovědí

19.09.2008 21:55

Tomáš Herceg

Zjišťování systémových složek

ahoj přátelé, prosím vás, poradíte mi, jak zjistím cestu k program files a k nabídce start nebo k adresáři uživatele? Vytvořil jsem instalaci ve Winraru a chci po jejím skončení spustit dialog pro výběr, jestli se má hra spustit, ale musím nějak zjistit, jakou cestu si uživatel předtím vybral. ...

VB.NET, I/O operace

4 odpovědí

19.09.2008 16:19

Ondřej Linhart

DataTable-odeslání dat

Ahoj, už delší dobu řeším jeden problém. Přes oleDb načtu do dataTable záznamy z excelu. Zavřu spojení, data zobrazím v dataGridview aby si je uživatel mohl upravit. Potud vše ok. Ale potom bych potřeboval všechny záznamy z dataTable poslat na SQL server. Nemohl by jste mě prosím někdo popostrčit...

VB.NET, SQL, ADO.NET, Databáze

0 odpovědí

19.09.2008 14:04

Honza Dědek

Linq

Zdravím všechny Potřeboval bych poradit s následujícím Načtu si tabulku např. dopravců z SQL serveru. Poté chci např. filtrovat nějakého dopravce, ale přijde mi zbytečné znovu načítat celý seznam z SQL serveru. Vše krásně funguje pokud se odkazujei na zdroj dat v jedné proceduře. Bohužel n...

LINQ, Databáze

0 odpovědí

19.09.2008 13:46

Michal Březina

DataBinding v TabControlu

Zdravím všechny, řeším problém s aktualizací datasetu (je jedno jestli typového či netypového) z ovládacích prvků umístěných na objektu TabControl. Ten má dvě záložky. Na každé záložce je několik ovl. prvků. Jejich svázání s datasetem (tabulkou v datasetu) je provedeno klasickým způsobem, tedy...

VB.NET, WinForms, Databáze

1 odpovědí

19.09.2008 8:08

anonym

<< < 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se