Nové téma
Dobrý den, narazil jsem na perfektní ovl.prvek, zobrazující den jako outlookovský kalendář,který je ale bohužel s příklady v C# Většinu se mi povedlo do vb převést, takže prvek funguje. Ale na řádcích níže jsem totálně vyhořel :) má to rozšířit/nahradit Event controlu? Příklady v C# k...
C#, VB.NET, Komponenty, WinForms
anonym
Dobrý den, Kreslím do Dim gIMG As Graphics = Graphics.FromImage(imgPicture). Při volání Me.Invalidate() se displej překreslí a celý blikne, jako by na moment zhasl a ihned se zobrazí znovu. Lze u tohoto způsobu vykreslování nějak použít dvojité bufferování, nebo nějak jinak omezit ono poměrně ne...
VB.NET, WinForms, Grafika
Ondřej Linhart
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit jak stáhnout maily z exchange serveru? (snad se tomu říká parsing?), už jsem z toho zoufalý, nikde nic, jenon send, send... Pavel
ASP.NET WebForms
Ahoj, Potřeboval bych pomoc s nasledujícím kodem. Potřebuji s textového pole "rok" po kliknuti na tlačítko "rok1" predat Querystring do SQL Select. Už nevím kde hledat. Diky Petr
Petr Bilik
Zdravím! Nevím, je-li chyba na mém přijímači, ale poslední dobou jsem nezaznamenal žádné upozornění na nový příspěvek do vlákna, na které jsem reagoval. Delší dobu jsem se k diskusi na tomto serveru dostával spíše sporadicky (vlivem zaneprázdnění a pracovního vytížení), takže jsem tomuto fenomén...
Offtopic
Viktor Langer
Zdravím, spouštím z programu hudbu SNžím se ovládat hlasitost, ale to se nadaří. Nevědl by někdo co s tím? Díky za odpověď.
VB.NET, DirectX
Zdravím, na své stránce mám obrázek, který se načíta z databáze a já bych chtěl zjistit jeho velikost ještě před načtením samotné stránky. Velikostí myslím rozměr tedy width x height. Díky za každou radu.
Tomáš Herceg
Ahoj, přes OleDb načítám data z excelu do DatagridView. (vytvořím dataAdapter, naplním ním dataTable a tu zobrazím v DataGridView). Mám ale problém s datovým typem. Z excelu to bere myslím prvních 8 řádků a podle něj to urči datový typ. A to je kámen úrazu. Když na začátku budou všude čísla a tře...
VB.NET
Honza Dědek
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na zjišťování velikosti souboru. Jde o to, že když zjistím velikost, vrátí se mi v bytech. Napsal jsem si dvě metody, které mi vrátí velikost+jednotky funguje to ok, ale napadlo mě, jetli ve frameworku na to není přímo funkce. Pokoušel jsem se jí najít, ale nep...
VB.NET, Algoritmy, .NET
Dobrý den mel bych dotaz. Trapím se z maskedtextbox jde mi o to, ze pri vstupu do textboxu se mi stavajici text neoznaci a ja tak musim pri zadavani nove hodnoty stary text mazat. Treba komponenta combobox tuto vlastnost ma implicitne. Dale bych se chtel zeptat jestli neexistuje nejaka moznost ...
C#, WinForms
Lubor Brabec
Dobrý den, rád bych si do své asp.net aplikace zařadil vyhledávač od Google. Vytvořil jsem si vyhledávač na stránkách google. Vyhledávací formulář jsem umístil na master.page a výsledky vyhledávání bych chtěl, aby se zobraovaly na zvláštní aspx stránce. Bohužel mi to nefunguje. Mám pocit, že form...
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC
Dobrý den, máme aplikaci, která vyhodnocuje stav 3x128 informací a výstup by měl být grafický ANO-NE. Je možné nějakým způsobem nazvat třeba Picturebox(1), Picturebox(2)... a podobně s indexem, aby bylo možné jejich atributy upravovat v cyklu a nemuselo se to všechno manuálně vypisovat? Děkuji ...
VB.NET, Algoritmy
dá sa vo vb.net spraviť aplikácia pre mobilné telefóny?
Nevíte prosím jak nahradit příkaz "Year(Date)" ve VB.NET?? Furt mi to hází chbu :-(
Mr Mich
Mam kolekci a potřeboval bych abecedně seřadit všechny jeji prvky. Nakopl by mě někdo prosím?
Caute chcem sa spytat aky je rozdiel medzi visual basic profesional a express? da sa v exprese pre program ktory si naprogramujem vytvorit klasicka instalacka (pre pouzitie na iny pc)? vdaka cujan
ahoj přátelé, prosím vás, poradíte mi, jak zjistím cestu k program files a k nabídce start nebo k adresáři uživatele? Vytvořil jsem instalaci ve Winraru a chci po jejím skončení spustit dialog pro výběr, jestli se má hra spustit, ale musím nějak zjistit, jakou cestu si uživatel předtím vybral. ...
VB.NET, I/O operace
Ahoj, už delší dobu řeším jeden problém. Přes oleDb načtu do dataTable záznamy z excelu. Zavřu spojení, data zobrazím v dataGridview aby si je uživatel mohl upravit. Potud vše ok. Ale potom bych potřeboval všechny záznamy z dataTable poslat na SQL server. Nemohl by jste mě prosím někdo popostrčit...
VB.NET, SQL, ADO.NET, Databáze
Zdravím všechny Potřeboval bych poradit s následujícím Načtu si tabulku např. dopravců z SQL serveru. Poté chci např. filtrovat nějakého dopravce, ale přijde mi zbytečné znovu načítat celý seznam z SQL serveru. Vše krásně funguje pokud se odkazujei na zdroj dat v jedné proceduře. Bohužel n...
LINQ, Databáze
Michal Březina
Zdravím všechny, řeším problém s aktualizací datasetu (je jedno jestli typového či netypového) z ovládacích prvků umístěných na objektu TabControl. Ten má dvě záložky. Na každé záložce je několik ovl. prvků. Jejich svázání s datasetem (tabulkou v datasetu) je provedeno klasickým způsobem, tedy...
VB.NET, WinForms, Databáze
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít