Přeji pěkný začátek týdne a hned při pondělku mám jeden problém. Na svém počítači jsem odladil aplikaci, ale zjistil jsem že všem ostatním uživatelům ve firmě vyskoči vyjímka při pokusu otevřít OpenFileDialog. Netuším čím by to mohlo být způsobené protože všechno ostatní jim funguje bez problémů. OpenFileDialog je standartní (žádná cizí komponenta). Dělá to ve všech aplikacích. Zde je část textu vyjímky: System.MissingMethodException: Method not found: 'System.String System.Windows.Forms.OpenFileDialog.get_SafeFileName()'. at statistiky.frmAplikace.Button16_Click(Object sender, EventArgs e) at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent) at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks) at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam) Aplikace jede na .Net Frameworku 2 Nesetkal jste se s tím někdo?
|