Nové téma
Prosím poradíte mi někdo? vyhodí výjimku
VB.NET
Ondřej Linhart
Prosím, nevíte jak udělat aby myš sama klikla? Nemohu na to přijít. Děkuji.
C#, VB.NET, WinForms
anonym
Nemohl by mi někdo prosím poradit, jak odstranit z okna "Recent project" seznam souborů. Vím, že se otevřené projekty ukládají někam do registrů, ale nevím kam. Díky
Visual Studio
Ladislav Hlaváček
Neviem si vysvetliť, prečo nižšie uvedený kód nefunguje. Potrebujem zastaviť NumericUpDown až dosiahne určitú hodnotu. Ak klikám na šipku down, tak to funguje. Ale ak ju držím, tak vyhodí chybu: NullReferenceException was unhandled
VB.NET, WinForms
Lubos Blader
'Dobrý den, aplikácia ktorú sa snažim vytvoriť ma za úlohu zistiť či je PC pripojené k sieti a parametre siete,aký User je prihlásený,v určitý deň upozorníť usera o tom že sa vykonávajú zálohy (NotifyIcon1.ShowBalloonTip).To všetko mi už funguje,ale neviem si rady ako urobiť aby tá aplikácia ...
Antonín Rejta
Jak se dá převést proměná object na string??? Díky
C#
Tomáš Herceg
Jak se dá smazat v C# složka, která není prázdná? Díky
ASP.NET WebForms
Zdravíčko, ve škole jsme dostali za úkol naprogramovat ve VisualBasicu kalkulačku do konzole. No a jednim z bonusových úkolů je to, že načtu od uživatele obecný příklad jako string, s libovolnými operandy, se závorkami (například (6+3)*9/3-5) a program ho má vypočítat. Bohužel moc mi nedochází j...
Existuje je VB.NET nějaká rozumná náhrada příkazu Našel jsem jen tohle, což se mi zdá zbytečně dlouhý, i když to svou funkci plní
Petr Doleček
Prosm o radu jak zpracovat výjimku v datové třídě (C#) pomocí: Catch (SqlException e) { } tak,pokud dojde k výjimce,aby se mi zobrazila zpráva na stránce. Omlouvám se, nikde na webu jsem nic nenašel.
C#, SQL
Ahoj. Nevíte jak zjistit barvu pod kurzorem myši? Jsem začátečník tak by mě pomohlo naznačit či lehce nastínit abych se k výsledku dokopal sám….. Děkuji Používám Microsoft Visual Basic 2008
Milan Obořil
Zdravim vsetkych. Potreboval by som poradit ako pomocou prvku Web Browser otvorim stranku v aktualnom okne aj ked sa chce otvorit v novom okne a ako zzobrazim zdrojovy kod stranky. Dakujem.
.NET
Petr Mánek
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s návrhem obecné třídy pro přístup do db. Abych v DAL nemusel pro každý požadavek tvořit část kódu která se všude opakuje viz. níže..jen bych předal název sql proc kterou chci použít a počet parametrů a jejich hodnoty. Jde mi hlavně o cent...
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
V datagridview mam zobrazenu tabulku z db v MSSQL 2005. Potreboval by som poradiť, alebo odkaz na nejaký príklad na vyhľadávanie a nastavenie sa na riadok v datagridview podľa hodnoty v stlpci datagridview. zaciatocnik
VB.NET, WinForms, Databáze
Mám záujem vytvoriť MDI aplikáciu, pričom potrbujem zlúčiť toolsrip dcéry(obceBindingNavigator) s MDI parent(maintoolStrip). Zlúčenie menu strip je automatické, ale toolstrip a status strip nie. Začínam, takže hľadám radu. Dočítal som sa že zlúčenie týchto objektov je treba realizovať manuálne. A...
C#, WinForms
Zdravím, mám takovéto xml: Toto xml načtu do objektu System.Xml.XmlDocument a přes xml.FirsChild se dostanu na deklaraci dokumentu (<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>). Sem to funguje. Problém ale je, že když se snažím dostat na hodnotu kódování, nastane chyba:...
XML
Jan Novák
Zdravím, mám problém s filtrováním v datagridview, pomocí rowfilter. Data jsou v MS access databazi. Tento kod funguje pokud je v tabulce krátké datum. Problém je, že datum v tabulce doklady je i s časovým údajem (1.12.2008 10:30)a to nedokážu odstranit.Ani nijak filtorvat. Nemáte s tím někdo zk...
Jan Stránský
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Když se pokouším v XNA Game vykreslit 3D prostředí, vše funguje, jak má. Když se ale pokouším přes toto prostředí vykreslit pomocí SpriteBatch nějaký text, terén se změní, například místo textury trávy se zobrazí jen zelená (beze stínů) a levém "horním&qu...
VB.NET, XNA
Ahoj. Chci se zeptat, jestli se správně meta tagy píší do hlavičky v Master Page. Jedná se o to, že například odkaz na StyleSheet se uvádí v web.config, a to pomocí themes. Zajímalo by mě, jestli je něco podobného i pro meta tagy
Ondřej Brožek
neví někdo kde sehnat registrační klíč pro VB 2005 ?
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít