Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 > >>

Zapnutí programu

mam dotaz. jak udelat že když kliknu na tlačítko ta se mi otevře třeba příkazoví řádek (cmd) ???

Komponenty

11 odpovědí

15.04.2009 13:55

Petr Žižka

Neplynulé překreslení

Zdravím, potřeboval bych poradit s jedním kosmetickým problémem. Po zapnutí mé aplikace se nastaví pozadí formuláře a tabControlu. Později potřebuju například dočasně nastavit Me.TabControl.enabled=false (generují se nějáká data pro uživatele a já potřebuji zajistit aby v průběhu generování do ap...

VB.NET, WinForms

10 odpovědí

20.01.2009 13:19

Miroslav Fuska

Regulární výrazy

Zdravím, dnes jsem se pohrával s následujícím úkolem: Mám vstupní řetězec, obsahující v sobě různé významové skupiny znaků (promenna VstupniRetezec). Tyto skupiny jsou popsány v druhém řetězci VstupniMaska pomocí velkých písmen. Potřebuji do další proměnné VystupniRetezec přeskládat odpovídajíc...

VB.NET

5 odpovědí

19.01.2009 21:20

anonym

ASP.NET Rendering

Ahoj. Právě jsem dopsal aplikaci v ASP.NET and C#. Mám tam komponenty jako ScriptManager, ... Když otevřu zdrojový kód v notepadu, vypadá to strašně. Jako v chlívku, můžná ještě hůř. Chtěl bych to teda nějak napravit. Chtěl bych, aby výsledný zdroják byl &quot;zkomprimovaný&quot; něco jako...

C#, ASP.NET WebForms

3 odpovědí

17.01.2009 0:21

Tomáš Herceg

Administrace webu

Ahoj. Chtěl bych si vytvořit web s administrací. Většinu dat tahám z databáze bud do GridView nebo DetailsView. V administraci bych potřeboval údaje měnit, mazat, přidávat, ... Je na to nějaká komponenta v ASP.NET, nebo jakým způsobem se to provádí?

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

17.01.2009 0:07

Tomáš Herceg

Ošetření jednoduché kalkulačky

Zdravím, jelikož jsem začátečník a dostal jsem se ke kapitole seriálu p. Hercega, kde vytváří jednoduchou kalkulačku, tak jsem si ji též zkusil. Můj problém ovšem nastává v okamžiku, kdy chci ošetřit aplikaci tak, že když do TextBoxu 1 či 2 nebo do obou nezadám žádnou hodnotu a rovnou kliknu na s...

VB.NET, WinForms

6 odpovědí

16.01.2009 21:07

Viktor Langer

App_Data zápis

Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli když budu mít v adresáři App_Data soubor napříkla File.txt, můžu do něj pomocí webové aplikace zapisovat a číst?? ( System.IO.StreamWriter/Reader ) Díky

I/O operace

1 odpovědí

16.01.2009 17:59

Petr Mánek

Data Componenta

Ahoj. Potřebuju z databáse vytíhnout jenom hodnotu. Ne celou tabulku, a zapsat ji to &lt;asp:Literal Text=&quot;Ona hodnota z databáze&quot;... Nevíta jak na to? Díky moc

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

16.01.2009 17:57

Petr Mánek

index(y) VB6 ve VB2008

Dobrý den, po delší dobe se vracím k programování. Skončil jsme u VB6 a ted mam VB2008EE. Chtel bych vedet jak pracovat s objektem napr. picturebox pod promenou. Matne si pamatuji ye ve VB6 na to bylo neco jako Index ve vlastnostech objektu. ------------------------------------ moje vize ...

VB.NET

5 odpovědí

16.01.2009 10:12

anonym

Konfigurační soubor aplikace

Zdravím všechny. Měl bych jeden dotaz týkající se ukládání konfiguračních údajů aplikace. Pokud použiji kolekci Settings přímo v projektu, tak vše funguje perfektně, pokud u konkrétní položky, se kterou v konfiguraci pracuji nastavím vlastnost SCOPE na &quot;User&quot;. Pokud však tuto vlast...

VB.NET

2 odpovědí

16.01.2009 9:07

anonym

Zapsání dlouhého čísla do pole po jednotlivých číslech

Dobrý den. Nevím jeslti je to z Téma pochopitelné. Snažím se dostat číslo (např. 901806180300) do pole, ale aby v každé buňce bylo jen jedno číslo. Potřebuji dostat toto. P(9,0,1,8,0,6,1,8,0,3,0,0) Případně P(90, 18, 06, 18, 300) Zatím se mi to povedlo použe převedením čísla na string ...

VB.NET, Algoritmy

10 odpovědí

16.01.2009 9:05

Ondřej Linhart

Otevreni projectu VS 2008 ve VS 2005

Dobrý den měl bych dotaz, da se nějakým způsobem vytvořit project ve VS 2008 a ten potom normalně otevřít a upravit ve VS 2005.Myslel jsem si že pokud udělám projekt ve VS 2008 na základě .net framework 2.0 tak ho potom budu smět otevřít ve 2005 Děkuji

Visual Studio

9 odpovědí

15.01.2009 21:07

David Kitner

xElement naplnění dat do datasetu s definicí datových typů ve sloupci

Opět předem děkuji za jakékoliv info. Mám následujcí věc k řešení. Načítám z xelementu data do datasetu a pak do datagridview. Pak uz standardně napojím tabulku na datagridview. Formát xml vytvořený v xelementu může vypadat např. takto: Problém spočívá v tom, že bych chtěl aby se vytvo...

VB.NET

1 odpovědí

15.01.2009 18:48

Viktor Langer

DataList a UpdatePanel - hlasování

Chtěl bych na těchto stránkách http://skmpostrava.aspone.cz/VyberLoga.aspx vytvořit hlasování, ale nevím jak to v DataListu provést. Idea je, jeden záznam by byl obalen v UpdatePanelu a po kliknutí na tlačítko PridejHlas, by se přidal hlas do DB a v PocetHlasu by se zobrazil aktuální počet h...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

15.01.2009 18:07

Graňák Pavel

DataList a výběr hodnoty

Dobrý den, poradí prosím někdo jakým způsobem získám hodnotu z Labelu ID=&quot;ID&quot; po kliknutí na LinkButton id=&quot;SelectButton&quot;? Děkuji

VB.NET, ASP.NET WebForms

4 odpovědí

15.01.2009 18:05

Graňák Pavel

Datové soubory z MS DOS

Važení, dovoluji si požádat o radu, přeprogramovám aplikaaci z ms dosu a na přání zakaznika to je psáno ve vb6, vlastní funkčnost není problém, ale datové soubory ano,vyskytují se tam přehlasovaná písmenka v názvech adresách atd. no a při programovém převodu dat mi jsou tato pismenka nahrazena p...

I/O operace, VB6/VBA

1 odpovědí

15.01.2009 17:38

Radim Kaiser

wi-fi - Připojení k síti ještě před přihlášením uživatele

Dobrý den. Vzhledem k tomu, že se tu pohybuje dost lidí co rozumí počítačům, tak se ptám i zde. Nevíte prosím jestli jde na notebooku nějak nastavit wi-fi, aby se k dané síti připojila ještě před přihlášením uživatele? Aby se člověk mohl do sítě připojit skoro stejně jako přes lan a už...

Offtopic

1 odpovědí

15.01.2009 15:31

Ondřej Linhart

littel vs big endian

Můžete mi někdo poradit jak změnit pořadí bytů v integeru a ve floatu? načítám tyto tipy z bigendian platformy do win littel endian. dík

C#

0 odpovědí

15.01.2009 9:28

anonym

Dllimport

mohl by mi někdo poradit, jak použít funkci z dll knihovny napsané v C++, kde mám funkci: Zkoušel jsem toto, ale tomu vadí ten ukazatel a odkazuje to na unsafe kod. Funkce by měla naplnit buffer nějakým stringem (ukončeno /0). Mohli byste mi poradit jak pomocí této funce dostat obsah...

C#

10 odpovědí

14.01.2009 21:12

Hubert Kindermann

Datagridview

Zdravím. Ve formuláři mám datagrid. V okně &quot;Server Explorer&quot; nastavím připojení na mySQL databázi. Kontrolní připojení proběhne v pořádku. V okně &quot;Data sources&quot; nastavím dataset včetně SQL dotazu. Napojím dataset na datagrid - vlastnost &quot;DataSource&quot;. Spustím program ...

VB.NET, WinForms, Databáze

7 odpovědí

14.01.2009 19:23

anonym

<< < 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se