Dobrý den, mám dva následující problémy, které potřebuji urgentně vyřešit: 1. Mám vytvořený webový projekt, na kterém mám formulář pro registraci zákazníka vnořený v MasterPage. Na tomto formuláři v prvním kroku sbírám od zákazníka informace, které ukládám v tabulce UserProfile (používám providery Altairis). V dalším kroku se (CreateUserWizardStep) jsou zadávány údaje pro tabulku User (UserName,Heslo atd.) a dále zde mám odkaz na obchodní podmínky a zaškrtávací políčko pro potvrzení souhlasu s těmito podmínkami. Jedná se mi o toto: - při kliknutí na odkaz z podmínkami se bych chtěl, aby se zobrazila stránka Contract.aspx s těmito podmínkami (nevnořená do MasterPage) v novém okně o daných rozměrech a na této stránce se zobrazily hodnoty zadané v prvním kroku formuláře. To znamená – na formuláři mám v prvním kroku (WizardStep) nějaký (TextBox) např. Firma jehož vlastnost (Firma.Text) uživatel vyplní a přejde na další krok. V tomto dalším kroku si klikne na odkaz s obchodními podmínkami (ještě před tím než dojde k vytvoření uživatele, tudíž před uložením do databáze) a ty se mu v novém okně otevřou. Na stránce s podmínkami by se měla objevit hodnota zadaná v (TextBoxu Firma.Text) jakožto vlastnost (Labelu Firma.Text) na této stránce. 2. Druhý problém mám s otvíráním stránky v novém okně s určitými fixními rozměry. Pro otevření používám toto: NavigateUrl="javascript:window.open('Contract.aspx','smlouva','width=800,height=600')" Otevření stránky funguje jak potřebuji, ale stránka ze které tuto stránku otvírám v prohlížeči zmizí, respektive se objeví prázdná bílá stránka a v levém horním rohu je [object]. viz obr. Předem mnohokrát děkuji za pomoc a těším se na případnou odpověď
|