Dobrý den, nevíte prosím někdo jak nejlépe vyřešit následující problém. Mám vytvořen registrační formulář pomocí CreateUserWizard, který se skládá z několika kroků. První krok WizardStep pro zadání údajů jako je jméno, adresa atd. , druhý CreateUserWizardStep pro zadání uživatelského jména, hesla a registračního e-mailu a třetí krok CompleteWizardStep jako potvrzení o registraci. Dále mám vytvořen ještě jeden krok WizardStep, na kterém jsou ke shlédnutí "Obchodní podmínky" a je možné si jej zobrazit po klepnutí na odkaz v kroku 2 (CreateUserWizardStep). Nyní k problému: Na jednotlivých krocích mám umístěno tlačítko "Zrušit" od kterého bych chtěl aby po kliknutí došlo ke stornu a vrácení na poslední zobrazenou stránku před otevřením registračního průvodce (registraci si může zákazník otevřít kdykoli při procházení stránek z horního menu). Chtěl jsem to řešit přes
javascript:history.go(-x)
, ale zaprvé nelze použít konkrétní počet o kolik stránek se má vrátit, protože pokud klient např. zobrazí "Obchodní podmínky" je počet stránek o který se má vrátit jiný než v opačném případě a za druhé bych rád ošetřil funkčnost i v případě, že klientův počítač nebude javu podporovat. Pokud někdo víte jak to vyřešit, prosím a děkuji za odpověď.
|