Zjištění runtime komponent   otázka

VB.NET

Zdravím, dá se nějak zjistit, jaký komponenty potřebuje aplikace k běhu? Napsal jsem aplikaci v .net 3,5 sp1 + sql ce 3,5 + microsoft reports. Na jiným počítači jsem všechny tyhle komponenty nainstaloval, ale bohužel svoji aplikaci nespustím. Vyskočí jenom standardní dialog "Odeslat zprávu o chybách". Předpokládám, že prostě jenom něco chybí, a zajímalo by mě, jestli se dá zjistit co.

Předem díky za reakce.

Honza

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Ahoj,

nejsem si jistý na 100%, ale mám pocit že ta db potřebuje nainstalovat na cílovém pc runtime, myslím že by to mělo pomoci

Roman

Runtime pro DB jsem samozřejmě naistaloval, tak nevim co mu vadí

Domnívám se, že nemusí jít o chybějící komponenty. Nastane-li neošetřená systémová chyba, je třeba hledat co konflikt v systému vyvolá - tedy hledat v kódu aplikace. Může jít i o poškození operačního systému - záměnu některé knihovny. Může se jednat o HW chybu. Je tedy třeba zkoumat stav počítače i mimo .net komponenty.

Stejně je to divný... Když naistaluju VS, tak aplikace běží

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback