Takže nějaké novinky k tomuto tématu: - jak jsem již psal, zkoušel jsem Google i TechNet, ale stále bez úspěchu. Mám IIS 6.0. Postupoval jsem takto: IIS manager -> [server] -> Web Sites -> [stránky] Otevřel jsem si Properties a v něm záložku Home Directory. Je tam tabulka Application settings, zde mám nastaveno jméno aplikace, povolení ke spuštění, aplikační pool. Když otevřu Configuration, tak mám zatrhnuto Cache ISAPI extensions. A tady jsem zkoušel několik možností: a) Do tabulky application extensions jsem přidal další řádek, kde byl nastaven název přípony a jako executable jsem dal knihovnu aspnet_isapi.dll. Zaškrtl jsem možnost "Script engine" Výsledek: The page cannot be displayed (standartní stránka, která je přímo v exploreru) b) Postup totožný, akorát vypnuto "Script engine" Výsledek: stejný c) postup stejný jako "b", akorát do widlcards tabulky jsem přidal knihovnu aspnet_isapi.dll Výsledek: chybová hláška 403 Dále jsem se doslechl, že by mohl být problém s URLScaning, ale nenašel jsem ho. Ani soubor URLScan.ini, ani v seznamu pro odebrání programů jsem jej nenašel.
|