ASP.NET WebForms
8. 10. 2009 16:29
anonym
89.190.43.68
Mám prosim jednu otázku, když potřebuju zvalidovat shodu údajů z dvou polí heslo, kde mám text mode password pomocí CompareValidator, bude to funkční, když se tam vlastně objevujou jen ty hvězdičky?
8. 10. 2009 19:54
Chci aby uživatel vyplnil dva textboxy,a stejně. Na to použiju výše zmiňovaný validátor na porovnání údajů. Jelikož je pole v módu heslo, budou se tam zobrazovat je hvězdičky nebo tečky. Dokáže ten validátor to zkontrolovat, srovnat?
9. 10. 2009 8:25
Petr Mašek
87 103
Ano, bude to fungovat. Je to obvyklé použití.
Mimochodem, proč jste si to nevyzkoušel? Přijde mi, že Vám napsání tohoto dotazu zabralo více času než by trvalo vyzkoušení v aplikaci...
9. 10. 2009 13:28
Nevyzkoušela jsem to proto, že toho mám tolik, nechtělo se mi to zkoušet zbytečně, teď jdu na to. Díky
12. 10. 2009 11:52
Tomáš Herceg
1847 3847
My máme taky dost práce, takže pro příště pokud je ve vašich silách něco vyzkoušet, raději to zkuste, ušetříte čas sobě i nám.
12. 10. 2009 11:53
To, že se v poli zobrazují hvězdičky nebo tečky, to je čistě jen věc zobrazení, na hodnotu v textovém poli to nemá vliv. Validátory pracují s hodnotami.
Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování. Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?
Nahlásit Zrušit
zavřít