Zdravím. Mám takový problém. Pomocí různých článku ve forech a něco z VB6, co jsem si pamatoval, jsem si chtěl napsat prográmek, který přes cmd otevře telnet a sním se připojí do linux distribuce a pošle jí sekvenci znaků. Pak okno uzavře. To by mi všechno fungovalo, ale při spuštění se mi otvírají nepravidelně i další okna s dude. To je - třeba spustím programek a otevře se mi jednou jedno okno, pak třeba tři, někdy se to zblázní a otevírají se další a další, ale stále se stejným obsahem pokráceným o nějaký ten neodeslaný senkeys zrovna do tohoto okna. Nevím kam se podívat, nebo kde nastavit otevření právě jen jednoho okna. Stejný problém mi to dělá i když otevřu externě Dude.exe. Díky Jirka VS 2008 express,WinXP,kod: Public Class Form1 Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object,_ Val e As System.EventArgs) Handles Button1.Click Dim procID As Integer Dim newProc As Diagnostics.Process newProc = Diagnostics.Process.Start("C:\windows\system32\cmd.exe") procID = newProc.Id SendKeys.SendWait(Chr(13)) SendKeys.SendWait("c:\windows\system32\telnet.exe") SendKeys.SendWait(Chr(13)) 'MsgBox("Dalši ...") SendKeys.SendWait("o") SendKeys.SendWait(Chr(13)) SendKeys.SendWait(" 192.168.2.200") SendKeys.SendWait(Chr(13)) newProc.kill() End Sub End Class
|