Volání externí aplikace   otázka

VB.NET, WinForms

Zdravím.

Mám takový problém. Pomocí různých článku ve forech a něco z VB6, co jsem si pamatoval, jsem si chtěl napsat prográmek, který přes cmd otevře telnet a sním se připojí do linux distribuce a pošle jí sekvenci znaků. Pak okno uzavře. To by mi všechno fungovalo, ale při spuštění se mi otvírají nepravidelně i další okna s dude. To je - třeba spustím programek a otevře se mi jednou jedno okno, pak třeba tři, někdy se to zblázní a otevírají se další a další, ale stále se stejným obsahem pokráceným o nějaký ten neodeslaný senkeys zrovna do tohoto okna.

Nevím kam se podívat, nebo kde nastavit otevření právě jen jednoho okna.

Stejný problém mi to dělá i když otevřu externě Dude.exe.

Díky Jirka

VS 2008 express,WinXP,kod:

Public Class Form1

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object,_

Val e As System.EventArgs) Handles Button1.Click

Dim procID As Integer

Dim newProc As Diagnostics.Process

newProc = Diagnostics.Process.Start("C:\windows\system32\cmd.exe")

procID = newProc.Id

SendKeys.SendWait(Chr(13))

SendKeys.SendWait("c:\windows\system32\telnet.exe")

'MsgBox("Dalši ...")

SendKeys.SendWait("o")

SendKeys.SendWait(" 192.168.2.200")

newProc.kill()

End Sub

End Class

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Přijde mi zbytečné řešit něco takového externím programem,práci to určitě neusnadní.Jednoduší mi přijde použít např.Putty s uloženým Connection stringem,usrname a passwd.po přípojení si můžete v profilu usera v linuxu spustit např.shell skript.

To by sice nebylo špatné, ale údaje které mají odcházet do linuxu se mění. Tudíž by script nesplnil to co od toho očekávám a zkoušel jsem i putty a výsledek byl stejný. Taktéž se mi otvíralo více oken (nepravidelně). Toto je teprve začátek kodu, po dokončení uživatel zadá jméno a heslo a to se zapíše na patřičná místa v linuxu. Jde o specifickou distribuci a uživatelem je paní vychovatelka (starší paní) na intrernátě. Tudíž jsem to chtěl pro ní co nejjednodušší. Napíše, klikne a o více se nestará.

Zatím Díky

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback