Nové téma
Dobrý den, potřeboval bych, aby mi funkce DateTime.Today vracela datum ve formátu yyyy-mm-dd. Poradí někdo?
VB.NET
Dominik Jirásek
Toto zobrazi VWD 08, kdyz chci pouzit databazi: (V tomto prikladu je pouzit starterkit, ktery mi na VWD 05 fungoval bez problemu...) V aplikaci /NemesisPublishingExpress2 došlo k chybě serveru. -------------------------------------------------------------------------------- Při vytváření ...
ASP.NET WebForms
anonym
Dobrý den, nevíte někdo, jak najdu v jednom sloupci všechny buňky s určitým řetězcem (např. ".10.") nebo datem (např. všechny říjnové v jednom sloupci).
VB6/VBA
Tomáš Herceg
Zdravím, rád bych se zeptal, jak můžu získat seznam nainstalovaných fontů v systému? Napadlo mne vypsat si soubory z %windir%/Fonts/, ale to asi nebude úplně spolehlivé řešení... Předem dík
Ondřej Linhart
Prosim o pomoc, jestli si tady někdo už trochu více pohrál s TV3D...Udělal sem si už nějakou tu aplikaci, ale eště se mi nepodařilo ji rozchodit na jiným PC (ani na PC s net frameworkem). Zkoušel sem Setup, kterej mi do cílové složky nainstaloval i soubor MTV3D65.DLL, nicméně mi program na jiném ...
Offtopic
Zdravim, mam takovy zacatecnicky problem potrebuji poradit dve veci 1, napojuji vice comboxu na tabulku v databazi timto kodem m_s_TABLE_COUNTRY - obsahuje dva sloupce Country, Country_Code v teto tabulce je vypsano cca 150 statu z celeho sveta napojeni funguje, muzu si vybrat stat ze kte...
VB.NET, Komponenty, WinForms, Databáze
Přemek Lazecky
Jak zjistit ve Visual Basic .NET 2005 Express, ve spuštěných procesech, který z nich je služba, resp. to by šlo, ale konkrétně jde o proces svchost.exe, který je spuštěn několikrát a pokaždé s jinou knihovnou a pak se jedná vždy o jinou službu. Spuštěné procesy jsem získal pomocí: ID procesu je...
Prosim Vas proc mi tento kod a hlavne jeho cast TabControl1.SelectedIndex = e.TabPageIndex nenastavi spravnou stranku v TabControl?? mam tam udelanou kontrolu urcitych poli a pokud nejsou vyplneny, zobrazi hlasku a nechci at prejdou na dalsi zalozku. Diky Premek
VB.NET, WinForms
Dobrý deň. Už dlho sa snažím vyriešiť jeden problém, ale vôbec sa mi nedarí. Mám na svojej webovej stránke kontaktný formulár (kódovanie stránky 1250). Na odoslanie formulára mám na serveri tento skript: <?php $Msg = "\r\n\r\n"; $UserData .= "Váš email " . $_POST["...
Vratislav Renner
Dobrý den. Jsem začátečník a tak prosím omluvte případnou banalitu mého problému :-). Jde mi o to, že potřebuji ikonu (16*16px ; *.png) použít jako tlačítko. Pokoušel jsem se nastavit ji například jako pozadí prvku button, ale to není to co potřebuji. Nechci totiž, aby byl kolem nějaký rámeček ...
Jan Novák
Chtel bych si napsat programek, kterymu bych zadal adresar nekde na disku a ten programek by mi vratil do textoveho souboru cesty vsech podadresaru toho zadaneho adresare. Jsem uplnej zacatecnik, napsal jsem si vsechny clanky ze serialu zaciname. Trochu mi to zvedlo ego protoze tyto clanky j...
VB.NET, I/O operace
Zdenek Zdrazil
Zdar mám takový problém, že nevím jak zjistit, jestli uživatel již zadal soubor, který se má otevřít. Trochu to vysvětlím: Mám tlačítko "Otevřít"(V MenuStrip).A já mám na to tlačítko tuto proceduru: No a já porstě potřebuju, že když uživatel klikne na tlačítko cancel, tak aby bylo ja...
Jak lze vytvořit nový TabPage v TabControlu pomocí tlačítka a ještě do něj přidat TextBox s Dockováním FILL(Přes celou stránku)?
VB.NET, Komponenty, WinForms
Zdar, Mam nasledujuci problem potrebujem vytvorit Form kde su vsetky componeny. Teda tie zakladne. A nasledne definovat funkcnost v odvodenom Forme. Ak pouzijem Button nie je problem definovat napr udalost Click! Problem nastane ak pouzijem toolStrip a toolStripButton i napriek tomu ,ze...
C#, Komponenty, WinForms
Neví, prosím, někdo, jak mám nastavit na více listech ty samé hodnoty, abych nemusel psát:
Dobrý den. Existuje nějaký jednoduchý způsob jak Form1, pomocí Button1, minimalizovat do system tray? Stačil by mi zelený čtvereček vedle hodin :) Velký rádce Google na mě vždy vyhodí docela nepřehledné shluky informací, ale nic z toho mi nějak nepomohlo. (Případně aby i fungovalo jeho obno...
Komponenty
Dobry den chtel bych maximalizovat muj program ale nejak se mi bedari toho docilit.Potrebuji roztahnout GridView a posunout jedno tlacitko. Toho muzu dosahnout pomoci location a size properities ale problem je v tom ze kazdy pouziva jine rozliseni tim padem jine x,y pro komponenty. Nevite nekdo j...
Zdravím, delší dobu se pokouším zajistit, aby u HTMLDocumentu, který mám ve WebBrwoseru bylo možno zjistit, který element je právě aktivní. DotNet řešení, tedy WebBrowser1.Document.ActiveElement nefunguje jaksi podle mých představ, protože vrací pouze kontainery. Já mám tělo documentu Conten...
Offtopic, HTTP/HTML
Zdravim prosim Vas neviete my poradit ako mam zistit ci je textovy subor na disku prazny?Neviem zistit aka vlastnost uchovava tuto hodnotu.Diky
Eduard Garan
Zdravím, řeším menší zádrhel. Mám Win XP a NTFS, na PC je jeden administrátor a dva uživatele ve skupině USER, každý uživatel má své heslo. Na disku C mám složku „TEST“, do této složky má přístup pouze uživatel č.1. Potřeboval bych, aby se do této složky dostal i uživatel č.2 pouze p...
Viktor Langer
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít