Takže protože jsem začátečník a dovolím se zeptat na věc, pro vás jako profesionálního vývojáře triviální, tak se na mě musíte zlobit? Pro informaci - jsem nevidomý. Dělám, co můžu. Na některých stránkách není jednoduché zorientovat se. Našel jsem si popis třídy Audio - Content not found. Fajn kouknul jsem se na alternativní odkaz, ale tam zase nebyl seznam událostí. Buď jsem úplně mimo a nebo je na tom MSDN nějaký problém. Přitom nedávno tam ten seznam událostí fungoval. samozřejmě, že mi bylo patrné, že ending bude asi něco o konci. Jenže, když jsem v reagci na tuto událost nastavil pozici na začátek, zvuk se přehrával ve smyčce. Z toho jsem usoudil, že se událost asi nevolá po skončení přehrávání, ale těsně před. ano, už jsem to změnil, jak jsem psal včera, v každém selecteditemchaanged nastavím pozici zvuku na 1 a přehraju zvuk. Používám Directx, protože dělám hru pro nevidomé a budu chtít přehrávat víc zvuků najednou a měnit u nich volume a balance. Prosím mějte trpělivost se začátečníky, všichni jimi jednou jsme a jsme rádi za každou radu od zkušenějších.
|