Děkuji za rady. 1)Mám takové podezření, že to globální zpracování chyb, není funkční v ladicím prostředí. Možná proto nechápu jak to pracuje, protože se mi ta úmyslná chyba zachytí vždy už ve Visual studiu a nazpracuje ji tedy jako "neodchycenou". Je to možné ? Pokud ano, jak nastavit VS, aby chyby nezachýtavalo neošetřené chyby už ve vývojovém prostředí ? Samozřejmě se snažím chybám vyvarovat a ošetřít je už na úrovni jednotlivých procedur, ale v případě výpadku spojení ze serverem, bych musel kvůli této možnosti, psát opakovaně skoro pořád stejný kus kódu, byť by se jednalo jen o odkaz na funkci, která by ztrátu připojení řešila. 2) Identifikovat buňku se dá více metodami, ale jak ji vybrat, aby tam byl kursor, aby měla fokus ? (DataGridView1.Item(2, 1).???) Něco jako TextBox1.Focus() ale pro určitou buňku 3) Nemáte odkaz na nějakou stránku, kde se dá k tomu něco zjistit ? Mám knížku T-SQL SQL server 2005, kde je uveden i příklad na vytvoření assembly, ale tam je jako příklad uvedeno vytvoření textového souboru (log), pomocí knihovny na kterou se SQL server naváže, ale není tam popsán, pro mě důležitý způsob komunikace mezi serverem a aplikací. Problém je v tom, když více uživatelů vidí neaktuální data, k čemuž při použití timeru, může dojít, nemusí být daná operace už žádoucí. Nemluvě o zbytečném zatížení sítě a serveru.
|