Nové téma
Dobrý den, hledám radu. Dá se někde najít "něco" čím bych mohl načítat excel tabulky přímo do datových polí ve VB? popř. může mí někdo poradit, jak na to (jsem ale úplný začátečník)
VB.NET
anonym
Dobrý den, zajímalo by mne, jak máte ošetčeno spuštění souboru Defualt.aspx jako první stránky webu, já jsem si nahrál na FTP web dělaný v ASP .NET, ale musel jsem přidat ještě soubor Index.php s Header("Location: Default.aspx"), aby se spouštěl Default.aspx, ale při použití tlačítka Zp...
ASP.NET WebForms
Dobrý deň. Tieto stránky sú fakt výborne, chýba mi len jedná nie veľmi podstatná vec. Možnosť opravy vlastných príspevkov, v ktorých chyby stále zbadám až po stlačení tlačítka "Přidat téma". Ja viem, že najjednoduchšie by bolo si všetko predtým dvakrát prečítať, ale taký čas sú ľudia s...
Offtopic
Lubos Blader
Zdravím, zajímalo by mně jak lze docílit asociace určitých typů souborů s mým programem. Děkuji
Bouchac Mazelllll
Nějak se mi nedaří přijít ve vb.net, jak dosáhnout, aby například, když kliknu na prvek PictureBox se ta samá událost dostala až k formuláři. To jest aby se spustil kód jak pro PictureBox, tak pro Form. Čili aby kliknutí probublalo (myslím, že tak se to nazývalo ve vbscriptu) o úroveň víc.
Ondřej Linhart
Zdravím, zajímalo by mne, jakým způsobem lze přistupovat k elementu na formuláři kódem, když mám jeho jméno jako String? Děkuji
VB.NET, WinForms
Lubor Brabec
Dobrý večer. Mohol by mi niekto, prosím, poradiť, ako v asp.net vložiť videoklip na stránku?
Dan Kysela
Zdravím, mám problém při ukládání dat do datbáze na SQL serveru. Připojím se pomocí průvodce na SQL databázi, dám na form např. datagridview a v něm provedu změnu a přes bindingnavigator save item uložím a v řádku "Me.OsobniTableAdapter.Update(Me.DSpoznani.osobni)" mi to vypíše tuto c...
Zdravím, uvítal by jsem nějaký článek na téma Databáze a práce s nimi prostřednictvím VB.net. Díky
VB.NET, XML, Databáze
Tomas Pastrnak
Zdravím, poradíte mi někdo, jak zjisti pozici kurzoru v textboxu? Mám na myslim číslo řádku, v němž je kurzor a také číslo symbolu na ktarém se nachází. Děkuji
Jan Novák
Mám událost, která ošetřuje, aby se text TreeNode po přejmenování změnil na ten samý text s mezerami nahrazenými podtržítky: ale po přejmenování se text nezmění, proč?
Viktor Langer
Zajímalo by mne, jestli .net nějakým způsobem podporuje alespoň zip pakování a rozpakování. Čili jak pomocí vb.net komprimovat a dekomprimovat data.
VB.NET, I/O operace
Existuje možnost při dotazování na tabulku z DataSetu použít v dotazu bitové operace? Aby bylo jasné, o co mi jde, přidám příklad: Používám v aplikaci pro vyfiltrování odpovídajících řádků tabulky konstrukci : Pokud je dotaz standardní, např. vše funguje jak má. Jenomže já bych potřebova...
VB.NET, ADO.NET, Databáze
Prosím o radu, jak jednoduchým způsobem poastavit běh programu ve VB, např. PAUZA = 10 (vteřin). Děkuji.
VB6/VBA
Tomáš Herceg
Poradil by mi někdo, jak mám pracovat s velkou proměnnou (pro představu má asi 5000 cifer a pár desetinných míst), která se mi nevejde do datového typu? Potřeboval bych s ní pracovat podobně jako v Kalkulačce z třetího dílu Začínáme.
Zdravím, mám problém s TreeView, programově do něj plním seznam objektů. Pod pravým tlačítkem mám menu, ve kterém je položka "spravovat objekt". potřebuji po stisku tohoto tlačítka změnit text vybraného node tak, že před text dám nějaký znak, např. '>'. To mi všechno funguje...
Zdravím, rád bych požádal o nějaký kód, který umožní spustit a renderovat directX a DirectDraw v okně, přímo na formuláři. Mám jednu grafickou, náročnou aplikaci, často se pžekreslující a myslím, že je toto vhodné řešení. Děkuji
VB.NET, DirectX, WinForms
Bylo by velkým problémem udávat na home page pod úryvky jednotlivých článků vedle počtu diskusních příspěvků také datum toho posledního? Ryze z praktického důvodu - někdy se pod článkem rozvine celkem zajímavá diskuse, proto se snažím i tyto sledovat, no a abych zjistil případný pokrok od minula,...
Dobrý den, hledal jsem na webu nějaké externí linky tak jsem napsla do vyhledávače "http://" a ve fórech klikl na více informací a stalo se toto: Server Error in '/' Application. Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom...
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Zdravím, jak lze mini- a maximalizovat aplikace VB kódem? Děkuji
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít