Nové téma
Dobry den, potrebuji ve VB vytvorit dva listboxy, kde jeden bude zobrazovat seznam adresaru a druhy zobrazi seznam souboru obsazenych ve vybranem adresari prvniho listboxu. Moc me to trapi...za kazdou radu predem dekuji!
VB.NET, Algoritmy, I/O operace
Vítězslav Grygar
Zdravím, nerad otravuji se stále stejnou věcí, ale nedaří se mi zachytit událost na seriovém portu. Teplotní čidlo zapojené na RS232 přijme dotaz a odpoví, to si přečtu příkazem readExistig, ale událost, že na port přišla data se nevyvolá. Neví někdo co stím? Díky
VB.NET, Hardware
anonym
Zdravím, kdo používáte Nero, jistě víte, že v průběhu vypalování je tlačítko pro vypnutí okna nedostupné. Zajímalo by mne, zda tato situace nastávání jen při používání hardwaru oknem, a popřípadě jak toto tlačítko deaktivovat. Taky jsem se setkal s pár aplikacemi, které měli to tlačítk...
VB.NET, WinForms, WinAPI
Zdravím vás, prosím, neznáte někdo nějakého kvalitního a volně stažitelného FTP klienta? Hlavní prioritou je pro mne, aby udržel server KeepAlive a ušetřil mne tak zdlouhavého čekání na přípoj. Díky
Offtopic
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Dobrý den,opět zde prosím o radu,dosal jsem nápad ale realizace pokulhává,pan Langer mi poradil jeho zjednodušení (přemýšlel jsem zbytečně složitě).Jde o to,že bych chtěl spouštět program a to tak,že do USB jednotky bude zasunut flashdisc,ten obsahuje program, nebo něco jiného jednoduššího a v PC...
VB.NET
Viktor Langer
Ahoj,zbastlil jsem kód,který má z database.txt ověřit heslo.Pokud je shoda ,pokračovat podle kódu,pokud shoda není tak také,problém je že ještě dnes mi to fungovalo,ale najednou jsem zapnul PC že to doprogramuji a ono to najednou hlásí pouze že není shoda kde je chyba?
Roman Trakal
Zdravím, můj dotaz vůbec nesouvisí s programováním, proto jsem jej umístil do fóra Off Topic. Nedávno jsem se pomocí určitého software (FreshUI) hrabal v registrech. Po vypnutí a zapnutí PC se mi z nabídky Start ztratila ikona Tento počítač. Vytvořil jsem si ji tedy na ploše, ale po ote...
Tomáš Herceg
Prosím o radu ako uložiť textový súbor na server a ako ho prečítať.
ASP.NET WebForms
Lubos Blader
ahoj,mohl by mi prosím někdo poradit,jestli a jak se dá udělat webová stránka ve VB 2005 děkuji ps:mám zkušenosti poze s html ale jde mi o to že,se v něm špatně vkládají heska a tuto webovku potřebuji zaheslovat
ASP.NET/IIS, HTTP/HTML, VB6/VBA
Dnes jsem v diskusi o Listboxu narazil na problém, kdy se mi v rámci diskuse neobjevovaly některé příspěvky (a stěžovali si na to i jiní pisatelé). Bohužel jsem nevystopoval žádné souvztažnosti, ale stalo se mi, že po odeslání příspěvku mi tento (v rámci nastaveného upozorňování) přišel téměř oka...
Zdravím, když píšu do diskuse, často používám odstavců pro lepší přehlednost mého příspěvku, ale po odeslání se mi z dotazu odstavce (4 mezery) smaží. Prosím o opravu či vysvětlení. Děkuji
Dobrý den, mám takový problém. Chci si udělat vlastní html editor a potřebuji nějakým způsobem si zaznamenat informace o tazích (jeden tag). Dosud jsem programoval jen ve VB 6 a teď když se snažím přecházet na .NET tak je to pro mě velmi obtížné. Mám zatím vymyšleno toto Bohužel mi to vůbec...
Pavel Malý
Dobrý den,mohl by mi někdo poradit?Tento zdrojový kód kontroluje odeslané slovo po písmenku,šlo by udělat aby kontroloval nejprve 3 písmena,potom 2 a nakonec jedno a pokud není konec slova opakovat ciklus? Něco jsem zkoušel ale dopadlo to tak že sice kontroloval 3 písmena ale porom se vrátil a...
VB.NET, Algoritmy
Zdravím, chtěl bych vytvořit SplitContainer se třemi sloupci, ale tako komponenta mi umožní vytvořit jen 2. Šlo by pomocí Spliteru vytvořit 3sloupcoví SplitContainer? Děkuji
VB.NET, WinForms
Jan Novák
Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak vytvořit program, který po zadaní sql serveru se k němu připojí a následně vypíše databáze které jsou k dispozici.
VB.NET, SQL, ADO.NET, Databáze
Zdravím. Poraďte mi prosím nějaké rozšíření do VB.NET na tvorbu grafů. Bud free nebo za rozumnou cenu. Tak do 100 $. Děkuji.
VB.NET, Komponenty
Martin Kejzlar
Zdravím, má Visual Basic .NET ternální operátor? Děkuji
Zdravím, můžete mi poradit, jak mohu z HTML dokumentu vytahat všechny odkazy na externí soubory tak, aby se vešlo například do jednoho cyklu? Já jsem to ošetřil tak, že procházím všechny obrázky, linky, skripty, ... a beru z nich hodnotu parametru "src" (resp. "href"). Al...
Zdravím, chci zobrazit Msgbox("""), ale při sudém počtu napsaných uvozovek se mi zbytek řádku zabarví jako bych dál pokračovat psát string. Ptám se tedy: Kde je v (""") chyba, resp. jak to napsat, aby tam chyba nebyla? Děkuji
VB.NET, WinForms, .NET
Dobrý den, omlouvám se že otravuji, ale mohl by mi někdo vysvětlit, jak ve Visual Web Developeru vytvořit databázi?? Mě to hodí stejnou chybu, která je napsaná v diskuzi u 4. dílu "Jednoduchá práce s daty". Zkoušel jsem to podle návodu, ale bezvýsledně. Mám na počítači tři uživatels...
ASP.NET WebForms, Databáze
Dominik Madea
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít