Zdravím. Vím, že změna velikosti fontu se tady už řešila, ale toto je trochu jiný případ. Ve full screenu potřebuji změnit font aby byl co největší. Při rozlišení které používám na PC 1280x800 to tak vypadá. Požadovaný text je na celou obrazovku. Jenže když spustím program na větším rozlišení, již to tak není a nedej bože když to pustím na mneším. To mi tam zase nějaké znaky chybí. Celou reakce mám napsanou takto. Pro přehlednost jsem uvedl kód jen s jedním zadaným rozlišením
Dim pxX As Integer = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width
Dim pxY As Integer = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height
If pxX=800 and pxY=600
Label1.Font = New Font("Times New Roman", 32, FontStyle.Bold)
End if
Nejprve si zjistím rozlišení monitoru a potom podle toho upravuji font. To je ale docela nepovedené vzhledem k množstvím typu rozlišení. Nevědel by někdo jak se to dá upravit aby program dynamicky měnil velikost fontu. Aby jste mi dobře rozuměli. Mám standartní velikost formu ve kterém je Label. Label je ukotven na střed Formu a zabýrá svou velikostí prakticky celý form. Pořebuji aby při zvětšení na celou obrazovku stále zabýral celý form (a to i při různém rozlišení) a automaticky měnil font písma na co nějvětší? Děkuji za odpověď
|