Omlouvám se, nebyl jsem přes víkend v dostupnosti na net, ale měl jsem možnost vyzkoušet uvedený kód na druhém stroji a dospěl jsem k zajímavému výsledku. Na druhém stroji to funguje. Začal jsem se zkoumáním důvodu, zatím bezúspěšně, ale také jsem zjistil, že ve Správci úloh v Procesech se mi Uživatelské jména nezobrazují vůbec (i když je zobrazování vybráno) a ve výběru Uživatelé se také nic nezobrazuje. Také nefunguje příkaz tskill. Protože na mém stroji dělám "psí kusy" (programování, sahání do registrů, zkoušky i neodladěných aplikací a pod.), je možné, že jsem něco pomrvil a protože místo Správce úloh používám Process Explorer, který zobrazuje vše a umožňuje mně postačující akce,tak jsem na to přišel pozdě. Také je možné, že byl stroj infikován, i když "Anti" programy nic nehlásili ani při pravidelných kontrolách a systém při práci nevykazuje žádné nezvyklosti. Nejrychlejší bude asi přeinstalace systému (původně jsem to chtěl provést po SP3, no ale nic se nedá dělat) Děkuji za příspěvky, ale stejně by mě zajímalo jak to zkusit pomocí Win32 API. Pokud máte nějaké relevantní linky (nemusí být jenom ve VB), rád bych to zkusil ještě před přeinstalací zda se pomocí ní dát něco vydolovat. (Hledal jsem, možná blbě, ale nic zajímavého jsem nenašel) P.S. Teď mě napadá, že by nějaký Root-kit? No potěš Pánbů. Že by přes Firewall, Antivirus a Antispyware? No je pravda, že nepoužívám stroj jenom já.
|