VB.NET, WinForms, Databáze
18. 1. 2008 15:51
Peter Augustín
5 30
Mám databázu v accssese s niekolkými stĺpcami. na formuláry mám zopár textboxov a celé tom mám prepojené s tou databázov. Mám tam jeden ComboBox ktorý by som chcel spraviť aby pri písani do toho ComboBoxu mi prehladávalo určitý stĺpec v databáze a hneď mi to ponúkalo niejaké texty ktoré sa začínajú na to písmeno alebo písmena ktoré som tam napísal. Niečo podobné ako keď píšete do intenet explorera web stránku a keď ste ju už navštívili, tak vám ju vypíše.
19. 1. 2008 10:35
Viktor Langer
304 643
Zkuste se zaměřit na vlastnosti Vašeho Comboboxu "AutoCompleteSource" a "AutoCompleteMode". Dokonce jsem přesvědčen, že v nějakém článku tady o tom byla zmínka, ale bohužel jsem to teď v rychlosti nenašel.
19. 1. 2008 15:28
To je dobrá rada ale stále neviem ako to mám spraviť aby to prehladávalo v accsses databáze.
Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování. Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?
Nahlásit Zrušit
zavřít