ASP.NET WebForms
25. 2. 2013 14:58
anonym
212.71.157.229
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někoho nenapadá jak udělat to, že do proměné si napíšu číslo 12 a díky tomu se mi zobrazí 12 DropDownListů?
Děkuji předem za každou radu.
25. 2. 2013 15:11
88.208.88.196
Napadá,ale jedná se dle mého o tak nesmyslný požadavek,že se skoro zdráhám dát řešení. Proto bych se nejdříve zeptal na logický a oprávněný argument pro takové "nezvyklé" řešení.
26. 2. 2013 10:46
Nebo zeptám se takto: Co byste mi doporučil, pokud chci mít tabulku s více záznamy, a chci tam mít Vkládání,mazání a editování záznamu? Nejlepší se mi zdá DetailsView, ale te nzobrazuje pouze jeden záznam...:/
26. 2. 2013 11:01
Záleží v jaké formě chcete data zobrazovat,můžete pak použít některé z vestavěných komponent (GridView,FormView,DetailsView,..) nebo si napsat komponentu vlastní.
26. 2. 2013 12:07
Nakonec jsem použil listview, ale teď se zase snažím přijít na to, jak tam dostat i data z více tabulek... jiné tabulky( z jiněho sql data source).
26. 2. 2013 12:31
Pokud již Vaše aplikace nabývá "větších" rozměrů,který má za následek nutnost používat několik datasourcerů v rámci jedné stránky či control,tak Vám doporučuji si nastudovat LINQ nebo EF(EntityFramework).
26. 2. 2013 12:59
Řekl bych že LINQ zvládnu, ale prostě nevím ja kdo jedné tabulky napsat treba jmeno z jedne tabulky a pak treba cinnost z druhe tabulky...tyto tabulky mam spojene pres id..kazdy clovek ma id, v jedne tabulce je u id uvedeno jmeno napr., v druhe cinnost napr...
Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování. Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?
Nahlásit Zrušit
zavřít